Bir hafta daha bekleyin bu sefer gidiyorsun doktor bir daha gel diyor bebise yazık kalp atışı için verilen ses dalgası rahatsız ediyormuşYa ben sabırsızlıklanıyorum.biran önce görmek istiyorum
Anladım canım doğruBir hafta daha bekleyin bu sefer gidiyorsun doktor bir daha gel diyor bebise yazık kalp atışı için verilen ses dalgası rahatsız ediyormuş
Maşallah ne güzel karından mı dinlediniz5+5 de duyduk biz kalp atışını
Görsem yeter.yaa çok merak ediyorumBen 5h 6g (ultrason sonucuna gore) ama aslinda 6 h 1 g idi kalp atisini duyduk ama coook azdi ki rahimdeki ugultuyu duyduk daha cok :) bir hafta sonra gittigimizde masallah gunbur gumbur atiyordu :) yani 6haftada duyuluyor ama benden 1-1.5 m ilerideki esim duyamamis o gun mesela :) o kadar azdi
Maşallah. Allah tamamına erdirsin. neden vajinal baktı ki gerek varmıydı5 te kese göründü 5+6 da vajinal usg de kalbini duyduk şükür
Anladım canım kanama durumuDoktor bizi keseyi gördükten iki hafta sonra çağırdı kalbi için. Benim kanama olunca acilde vajinal duyduk Can'ım. Bütün doktorlar en erken 7-8 de randevu veriyor kalp için
Kanama olunca düşük falan mı var Bebek var mı yok mu emin olmak için baktı. Kendi doktorum hep karından muane ediyor.Maşallah. Allah tamamına erdirsin. neden vajinal baktı ki gerek varmıydı
Hımmm çok geçmiş olsun yaa ne zor geçiyor bu günlerKanama olunca düşük falan mı var Bebek var mı yok mu emin olmak için baktı. Kendi doktorum hep karından muane ediyor.
Kalbini duyduk şimdi cinsiyete gün sayıyoruz. Sonra ilk hareketleri sonra aman sancı mı aman enfeksiyon mu sonra Bebek kaç gram ay bitmiyo vallaHımmm çok geçmiş olsun yaa ne zor geçiyor bu günler
Önce den böyle değilmiş kendimize eziyet ediyoruz resmen ah bi rahat olabilsekKalbini duyduk şimdi cinsiyete gün sayıyoruz. Sonra ilk hareketleri sonra aman sancı mı aman enfeksiyon mu sonra Bebek kaç gram ay bitmiyo valla
Ben 6+4 te ilk muayenemde keseyi de bebeğimi de gördüm kalp atışlarını da çok net dinlemiştim canım. Allah hepimize sağ Salim kucaklamayı kısmet etsin inşallahBu hafta kalp atışı duyanlar yada kaçıncı hafta duydunuz kızlar
Hareketleri duymak Harika bir his beni en çok o heyecanlandırdı :) Allah cümlesine sağlık versinKalbini duyduk şimdi cinsiyete gün sayıyoruz. Sonra ilk hareketleri sonra aman sancı mı aman enfeksiyon mu sonra Bebek kaç gram ay bitmiyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?