6. Hafta da kalp atışı

Önce den böyle değilmiş kendimize eziyet ediyoruz resmen ah bi rahat olabilsek
Anneme sordum ilk bebeğinde nasıldın diye. Ne biliyim hamileydim işte hep sarı yeşil beyaz kıyafet aldım diyo abim olmuş. Ama bana hamileyken hep kız olsun diye babanla dualar ettik çok merakta kaldık diyo. Hatta babam pembe beşikle pembe yürüteç almış benim için Can'ım babam ya

Ahh ne güzel bizim gibi kötü şeyler kurmamışlar kafalarında ne güzel yaa

6+1 de vajinal ultrasonla gördük. ve duyduk boncugumu çarşamba günü.kalbimiz yeni olusmaya başladığı için yavaşti.cuma tekrar kontrol var.

5 te kese göründü 5+6 da vajinal usg de kalbini duyduk şükür

bende aynı şekilde vajinal ultrasonla 5. hafta bitmeden duymuştum
okadar pimpirikliydimki doktor gel bekletmeyelim seni vajinal bakalım da rahatla dedi
( ilk gebeliğimde kalp atışı olmadığı için kürtajla almak zorunda kalmışlardı 9. haftaya kadar beklemiştim )
şükür bebişim 5. hafta sonunda duyurdu bana sesini

Ah canim ilk gebeligimde bende aynisini yasamiatim kürtaj olmuştum simdi yine hamileyim çok şükür pazartesi doktora gidicem.. İlk gebeliginle bu gebeliginin arasında fark var mi belirti olarak ? Bide ilkinde bulantin varmiydi ? Bunda varmi?

ikisinde de aşırı bulantım oldu hep kustum ilk gebelik 9. haftada sonlandırıldı 9 hafta kustum ikincisinde 17 hafta kustum sonra bıçak gibi kesildi gerçi şimdi 28. haftada gene başladı aşırı saçlı olacak sanırım :)
ilkinde bilinçsiz hamile kaldım cahilce hiç folik asit içmedi vitamin almadım ki benim bünyem gerçekten çok zayıf kansız vitaminsizdi
kürtajdan sonra 6 ay boyunca vucudumu hazırladım 3 ay folik asit aldım
senin aldığın vitamin varmı ?rahat ol inşallah duyacaksın sende vajinal baktır derim kesin sonuç

Benimde ilk gebeliğim malesef kalbi gelişmediği için sonlandırılmak zorunda kalındı..aradan 10 ay geçti hamile olduğumu öğrendim çok şükür ama hep korku var içimde..neyseki 6+4 de kalp atışını aldık. bir dahaki kontrolüm 12 aralıkta.. Şu an imom diye bi vitamin kullanıyorum sizlerin kullandıkları neler arkadaşlar?

Ben ilkinde hemen folik asite baalamistim ama hamile kalmadan öncede 3 ay kullandim hic bulantim falan yoktu kesen düzensizdi kalp afişi yoktu kürtaj oldum.simdi yeni öğrendim pazartesi doktorum cagirdi bakalim.inşallah herşey güzel gider klasik agrim çok var migdemde de garip bi his bazen bulaniyo herhalde diyorum bazen yaniyo diyorum ilginç yani .. Peki senin ne zaman başladı bulantilar ben daha bugün 5 haftalık oldum son adet tarihine gore

Peeşembe günü gittiğimde 5+4 tük.. Keseyi gördük.. Çarşamba gel sıkışık olarak dedi sanırım kalp atışlarını kontrol için..

benim 7 . haftada başladı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…