Benim geldi 13. Haftaya kadar kanamam sürekli şiddetlenip duruyordu 2 gün temizsem geri kalan günler hep kanama vardı 13. Haftada kaybettim bebeğimi maalesefMerhaba kızlar ben 6 haziranda kürtaj oldum ve şuan tekrar hamileyim 6 haftalık ve bugün kanamam oldu hemen doktora gittim 5 haftalık ve sorun görünmüyor dedi progestan başladı ama kanama kırmızı ve devam ediyor doktor kanama artarsa gel dedi ben çok korkuyorum balçşına böyle bişey gelen var mı
Merhaba kızlar ben 6 haziranda kürtaj oldum ve şuan tekrar hamileyim 6 haftalık ve bugün kanamam oldu hemen doktora gittim 5 haftalık ve sorun görünmüyor dedi progestan başladı ama kanama kırmızı ve devam ediyor doktor kanama artarsa gel dedi ben çok korkuyorum balçşına böyle bişey gelen var mı
Rahimde kanama alanı görülmüş müydü?Benim geldi 13. Haftaya kadar kanamam sürekli şiddetlenip duruyordu 2 gün temizsem geri kalan günler hep kanama vardı 13. Haftada kaybettim bebeğimi maalesef
Rahimde kanama alanı görülmüş müydü?
Benim de önceki gebeliğimde kanama ile başladı sonra kalp atışı olmadı hiç ve kürtaj olmak zorunda kaldım o yüzden korkuyorumBenim geldi 13. Haftaya kadar kanamam sürekli şiddetlenip duruyordu 2 gün temizsem geri kalan günler hep kanama vardı 13. Haftada kaybettim bebeğimi maalesef
Benim de 7+1 iken başladı yarın 8+0 ım. 29 Ekim günü hastaneye yatışım yapıldı. Devlet hastanesindeki kadın doğum doktoru baktı, ertesi gün detaylı ultrasona gönderdi radyoloji uzmanı baktı, sonra kendi tüp bebek doktoruma gittim Prof o baktı kanama alanı yok dedi. Bu sabah tekrar hafif kanama başladı. 8 yıl önce ilk çocuğumun doğumunu yapan doktora gittim o da kanama alanı yok dedi istirahat verdi. Rahim ve rahim ağzı genişliyor kılcal damarlardan meydana gelen kanama olduğunu düşünüyorum diye fikrini söyledi. Açıkçası 4 doktor da göremiyorsa ne diyebilirim ki gidebileceğim her yere gittim. Şu an kanamam kesildi yine.Hayır benimkinde kanama alanı falan yoktu doktor gayet rahat konuştu
Benim de 7+1 iken başladı yarın 8+0 ım. 29 Ekim günü hastaneye yatışım yapıldı. Devlet hastanesindeki kadın doğum doktoru baktı, ertesi gün detaylı ultrasona gönderdi radyoloji uzmanı baktı, sonra kendi tüp bebek doktoruma gittim Prof o baktı kanama alanı yok dedi. Bu sabah tekrar hafif kanama başladı. 8 yıl önce ilk çocuğumun doğumunu yapan doktora gittim o da kanama alanı yok dedi istirahat verdi. Rahim ve rahim ağzı genişliyor kılcal damarlardan meydana gelen kanama olduğunu düşünüyorum diye fikrini söyledi. Açıkçası 4 doktor da göremiyorsa ne diyebilirim ki gidebileceğim her yere gittim. Şu an kanamam kesildi yine.
Kanaman varsa cinsel ilişki önermiyorlar canım. Eğer devam ediyorsanız bir süre dinlenin. Ve evet kaynaklanabilir.Benim ki devam ediyor bilmiyorum ne yapacağımı doktor Korkma dedi progestan kullan dedi acaba cinsel ilişkiden kaynaklanır mı bu kanama
Benim de 7+1 iken başladı yarın 8+0 ım. 29 Ekim günü hastaneye yatışım yapıldı. Devlet hastanesindeki kadın doğum doktoru baktı, ertesi gün detaylı ultrasona gönderdi radyoloji uzmanı baktı, sonra kendi tüp bebek doktoruma gittim Prof o baktı kanama alanı yok dedi. Bu sabah tekrar hafif kanama başladı. 8 yıl önce ilk çocuğumun doğumunu yapan doktora gittim o da kanama alanı yok dedi istirahat verdi. Rahim ve rahim ağzı genişliyor kılcal damarlardan meydana gelen kanama olduğunu düşünüyorum diye fikrini söyledi. Açıkçası 4 doktor da göremiyorsa ne diyebilirim ki gidebileceğim her yere gittim. Şu an kanamam kesildi yine.
Afedersin dün akşam olmuştu ilişki bugün kanama olduKanaman varsa cinsel ilişki önermiyorlar canım. Eğer devam ediyorsanız bir süre dinlenin. Ve evet kaynaklanabilir.
Bir süre ara vermekte yarar var.Benim ki devam ediyor bilmiyorum ne yapacağımı doktor Korkma dedi progestan kullan dedi acaba cinsel ilişkiden kaynaklanır mı bu
Afedersin dün akşam olmuştu ilişki bugün kanama oldu
Ya inşAllah bebeğime bişey olmaz da o hiç önemli değil gerçekten hayırlısıyla şu kanama Bi kesilseydiBir süre ara vermekte yarar var.
Olmaz merak etme. İlk dönemlerde böyle kanamalar oluyormuş. Bugünkü doktor pıhtılı bir kanama olmadıkça normal sayabiliyoruz dedi tabi yine de hiçbir şey yüzde yüz değil. Artarsa git demek ki bu gebelik serüveni biraz böyle olacak. Benim ilk oğlumda hiç kanamam olmamıştı. Kontrolden kontrole gittim doktora. Bunda doktordan çıkamıyorumYa inşAllah bebeğime bişey olmaz da o hiç önemli değil gerçekten hayırlısıyla şu kanama Bi kesilseydi
Benimde ilki oğlan 4 yaşında o hamileliğimde hiç böyle bişey görmemiştim ben önceki de kürtaj olunca korktum şimdi de kanama olunca korkuyorum inşallah böyle bişey olmazOlmaz merak etme. İlk dönemlerde böyle kanamalar oluyormuş. Bugünkü doktor pıhtılı bir kanama olmadıkça normal sayabiliyoruz dedi tabi yine de hiçbir şey yüzde yüz değil. Artarsa git demek ki bu gebelik serüveni biraz böyle olacak. Benim ilk oğlumda hiç kanamam olmamıştı. Kontrolden kontrole gittim doktora. Bunda doktordan çıkamıyorum
Evet hiç kaybolmadı kanama alanı hep küçülüp büyüyordu benim çocuğum olduğu için dikkat edemedim siz çok dikkatli olun kanama alanı küçüldü diye seviniyoruz sonra tekrar büyüyor haberiniz olsunRahimde kanama alanı görülmüş müydü?
Kanaman nasıl oldu kırmızı mı akıntı mı yoksa kanama gibi miOlmaz merak etme. İlk dönemlerde böyle kanamalar oluyormuş. Bugünkü doktor pıhtılı bir kanama olmadıkça normal sayabiliyoruz dedi tabi yine de hiçbir şey yüzde yüz değil. Artarsa git demek ki bu gebelik serüveni biraz böyle olacak. Benim ilk oğlumda hiç kanamam olmamıştı. Kontrolden kontrole gittim doktora. Bunda doktordan çıkamıyorum
Benimde çocuğum var 4 yaşında kanama alanı yok ama benimkindeEvet
Evet hiç kaybolmadı kanama alanı hep küçülüp büyüyordu benim çocuğum olduğu için dikkat edemedim siz çok dikkatli olun kanama alanı küçüldü diye seviniyoruz sonra tekrar büyüyor haberiniz olsun
Mümkün olduğunca istirahat etmeye çalış. Ben yattığımda kesiliyor kanamam. Dün biraz koşturdum bir haftadır ile gitmeyince bu sabah yine kanamam başladı. Merdiven çıkmamak lazım.Benimde ilki oğlan 4 yaşında o hamileliğimde hiç böyle bişey görmemiştim ben önceki de kürtaj olunca korktum şimdi de kanama olunca korkuyorum inşallah böyle bişey olmaz
Yok canım benimki kalp atışı vardı ve 13. Haftaya kadar ilerledi gebeliğim hem çocuk vardı hemde depremden dolayı çok sıkıntı çektik kanama alanı büyüdü çocuk iyiydi yoksa normal doğum gibi olduBenim de önceki gebeliğimde kanama ile başladı sonra kalp atışı olmadı hiç ve kürtaj olmak zorunda kaldım o yüzden korkuyorum
Pazar günü yaşadığım olayda daha çoktu bildiğin kandı hatta kahvaltı sofrasından tam kalktım donakaldım altımdaki pijama da açık renkli eşim bile gördü karşımda. Hatta sağlık olsun dedi biz hastaneye düşük diye gittikKanaman nasıl oldu kırmızı mı akıntı mı yoksa kanama gibi mi
Büyük ihtimal sağlıksız gebelikti vücut attı canını sıkma daha iyisi için vucudün herşeyi hallediyorBenimde çocuğum var 4 yaşında kanama alanı yok ama benimkinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?