6 hafta gebelikte kanamaa

Mümkün olduğunca istirahat etmeye çalış. Ben yattığımda kesiliyor kanamam. Dün biraz koşturdum bir haftadır ile gitmeyince bu sabah yine kanamam başladı. Merdiven çıkmamak lazım.
Benim evim de merdivenli 4. Kat mecbur hareket ediyorum bana muhtaç Bi çocuk daha var evde

Ben dört doktora muayene oldum kimse kanama alanı göremedi. Evde istirahat halindeyim. Benim de bir oğlum var. Kalkmamaya çalışıyorum yemeği bulaşığı eşim hallediyor işten gelince.

Çok geçmiş olsun benimki 6 haftalıktı yine malesef

Ben dört doktora muayene oldum kimse kanama alanı göremedi. Evde istirahat halindeyim. Benim de bir oğlum var. Kalkmamaya çalışıyorum yemeği bulaşığı eşim hallediyor işten gelince.
Bende de kanama alanı yok çok şükür yatıyorum bakalım

Benimde ilk kanama alanı görülmüyordu sonradan göründü dikkat et Allah’ın izniyle bişe olmaz ben 13 haftanın toplam 3 haftasını filan hastanede yatarak geçirmiştim
Benimde ilk kanama alanı görülmüyordu sonradan göründü dikkat et Allah’ın izniyle bişe olmaz ben 13 haftanın toplam 3 haftasını filan hastanede yatarak geçirmiştim
Doktor bana konuşurken çok güzel rahattı bilmiyorum korkma dedi

Doktor bana konuşurken çok güzel rahattı bilmiyorum korkma dedi
Doktor değiştir bence bi bak diğer doktorlar ne diyor bak ben bugün doktordan geldim önceki doktorum kan pıhtılaşması var sürekli bu hapı kullanıcaksın dedi bu doktorum hamile kalana kadar kullanma hamileliği engelliyor yumurtlamayı engelliyor dedi

6.haftada çok yoğun kırmızı renkli kanama yaşadım. Progestan iğne vurdular 20. Haftaya kadar ilişki olmamasını söylediler. O gün sonrasında hiç kanamam olmadı kızım şuan 2 yaşında.

Bu doktora çok güveniyorum herkes de çok memnun ultrasonda tek tek baktı bana da gösterdi bak kese burda diye zaten 6 hafta olduğu için bebek görünmüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…