Benim evim de merdivenli 4. Kat mecbur hareket ediyorum bana muhtaç Bi çocuk daha var evdeMümkün olduğunca istirahat etmeye çalış. Ben yattığımda kesiliyor kanamam. Dün biraz koşturdum bir haftadır ile gitmeyince bu sabah yine kanamam başladı. Merdiven çıkmamak lazım.
Ben dört doktora muayene oldum kimse kanama alanı göremedi. Evde istirahat halindeyim. Benim de bir oğlum var. Kalkmamaya çalışıyorum yemeği bulaşığı eşim hallediyor işten gelince.Evet
Evet hiç kaybolmadı kanama alanı hep küçülüp büyüyordu benim çocuğum olduğu için dikkat edemedim siz çok dikkatli olun kanama alanı küçüldü diye seviniyoruz sonra tekrar büyüyor haberiniz olsun
Yardım eden kimse yokmu kuzum kardeşin annen filanBenim evim de merdivenli 4. Kat mecbur hareket ediyorum bana muhtaç Bi çocuk daha var evde
Çok geçmiş olsun benimki 6 haftalıktı yine malesefYok canım benimki kalp atışı vardı ve 13. Haftaya kadar ilerledi gebeliğim hem çocuk vardı hemde depremden dolayı çok sıkıntı çektik kanama alanı büyüdü çocuk iyiydi yoksa normal doğum gibi oldu
Yavaş yavaş çık dinlene dinleneBenim evim de merdivenli 4. Kat mecbur hareket ediyorum bana muhtaç Bi çocuk daha var evde
Allah yardımcın olsun çok zor bir şeyBen dört doktora muayene oldum kimse kanama alanı göremedi. Evde istirahat halindeyim. Benim de bir oğlum var. Kalkmamaya çalışıyorum yemeği bulaşığı eşim hallediyor işten gelince.
Bende de kanama alanı yok çok şükür yatıyorum bakalımBen dört doktora muayene oldum kimse kanama alanı göremedi. Evde istirahat halindeyim. Benim de bir oğlum var. Kalkmamaya çalışıyorum yemeği bulaşığı eşim hallediyor işten gelince.
Annemi çağırırım heralde kardeşim falan yok malesefYardım eden kimse yokmu kuzum kardeşin annen filan
Özellikle elektrikli aüpürge ile evi süpürme rahmi çok kasıyorÇok geçmiş olsun benimki 6 haftalıktı yine malesef
Öyle yapıcam Allahım bebeğimi bana bağışlasın inşallah cümlemizin evladınıYavaş yavaş çık dinlene dinlene
Benimde ilk kanama alanı görülmüyordu sonradan göründü dikkat et Allah’ın izniyle bişe olmaz ben 13 haftanın toplam 3 haftasını filan hastanede yatarak geçirmiştimAnnemi çağırırım heralde kardeşim falan yok malesef
Ben bugün sabah temizlik yaptım bide affedersin bide akşam ilişki olmuştu hepsi üst üste geldiÖzellikle elektrikli aüpürge ile evi süpürme rahmi çok kasıyor
İlişkiye girmeyin sperm ilk haftalarda düşüğe sebep oluyorBen bugün sabah temizlik yaptım bide affedersin bide akşam ilişki olmuştu hepsi üst üste geldi
Temizliktede dinlene dinlene yap senden değerli değilBen bugün sabah temizlik yaptım bide affedersin bide akşam ilişki olmuştu hepsi üst üste geldi
Benimde ilk kanama alanı görülmüyordu sonradan göründü dikkat et Allah’ın izniyle bişe olmaz ben 13 haftanın toplam 3 haftasını filan hastanede yatarak geçirmiştim
Doktor bana konuşurken çok güzel rahattı bilmiyorum korkma dediBenimde ilk kanama alanı görülmüyordu sonradan göründü dikkat et Allah’ın izniyle bişe olmaz ben 13 haftanın toplam 3 haftasını filan hastanede yatarak geçirmiştim
Aynen öyle yapcam valla gözüm korktu inşAllah şu kanama Bi an önce kesilirTemizliktede dinlene dinlene yap senden değerli değil
Doktor değiştir bence bi bak diğer doktorlar ne diyor bak ben bugün doktordan geldim önceki doktorum kan pıhtılaşması var sürekli bu hapı kullanıcaksın dedi bu doktorum hamile kalana kadar kullanma hamileliği engelliyor yumurtlamayı engelliyor dediDoktor bana konuşurken çok güzel rahattı bilmiyorum korkma dedi
İnşallah canım Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallahAynen öyle yapcam valla gözüm korktu inşAllah şu kanama Bi an önce kesilir
Bu doktora çok güveniyorum herkes de çok memnun ultrasonda tek tek baktı bana da gösterdi bak kese burda diye zaten 6 hafta olduğu için bebek görünmüyorduDoktor değiştir bence bi bak diğer doktorlar ne diyor bak ben bugün doktordan geldim önceki doktorum kan pıhtılaşması var sürekli bu hapı kullanıcaksın dedi bu doktorum hamile kalana kadar kullanma hamileliği engelliyor yumurtlamayı engelliyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?