İnan bana benim doktorumda öyleydi herkes çok beğeniyordu ama her doktor farklı birşey söylüyor deneye deneye öğrenmeye çalışıyorum ama bu doktor mantıklı konuştu benimle birde böyle deneyeceğim bakalım ne olacak bence sende değiştir doktorunu çünkü gebeliğin hiçbir döneminde kanama normal kabul edilmezBu doktora çok güveniyorum herkes de çok memnun ultrasonda tek tek baktı bana da gösterdi bak kese burda diye zaten 6 hafta olduğu için bebek görünmüyordu
Maşallah Allah bağışlasın6.haftada çok yoğun kırmızı renkli kanama yaşadım. Progestan iğne vurdular 20. Haftaya kadar ilişki olmamasını söylediler. O gün sonrasında hiç kanamam olmadı kızım şuan 2 yaşında.
Ve progestanıda hap olarak kullanıyorsan kullanma fitil olarak kullan hem daha etkili hemde hap olarak kullanınca sersemletiyor insanı 4 ay kullandım artık profesyonel oldum resmenBu doktora çok güveniyorum herkes de çok memnun ultrasonda tek tek baktı bana da gösterdi bak kese burda diye zaten 6 hafta olduğu için bebek görünmüyordu
Amin hepimizin yavrularını insallah. Doktorunuz korkulacak bir şey yok dediyse içiniz rahat olsun o duyguyu çok iyi biliyorum renkli ultrasonda görene kadar içim hiç rahat etmemişti kaybedebilirim diye.Maşallah Allah bağışlasın
İnşAllah benimde öyle olur şuan kanama devam ediyor hala6.haftada çok yoğun kırmızı renkli kanama yaşadım. Progestan iğne vurdular 20. Haftaya kadar ilişki olmamasını söylediler. O gün sonrasında hiç kanamam olmadı kızım şuan 2 yaşında.
Bana hap olarak yazdıVe progestanıda hap olarak kullanıyorsan kullanma fitil olarak kullan hem daha etkili hemde hap olarak kullanınca sersemletiyor insanı 4 ay kullandım artık profesyonel oldum resmen
Fitil olarak kullansam mı önceki gebeliğimde fitil olarak vermiştiVe progestanıda hap olarak kullanıyorsan kullanma fitil olarak kullan hem daha etkili hemde hap olarak kullanınca sersemletiyor insanı 4 ay kullandım artık profesyonel oldum resmen
Fitil olarak daha etkili birkaç doktorda aynı şeyi söyledi hap olarak kullanınca sersemletiyor ve mide rahatsızlığı yapıyorFitil olarak kullansam mı önceki gebeliğimde fitil olarak vermişti
Valla saat 5 te ağızdan aldım biraz önce de fitil olarak kullandımFitil olarak daha etkili birkaç doktorda aynı şeyi söyledi hap olarak kullanınca sersemletiyor ve mide rahatsızlığı yapıyor
Fitil yap canm daha etkiliValla saat 5 te ağızdan aldım biraz önce de fitil olarak kullandım
Yaptım inşAllah işe yarar bana dua et canımmFitil yap canm daha etkili
Bende 6 haftalığım Perşembe kanama başladı ama kanama alanı falan yoktu doktor çok iyi bişey yok dedi ama kanama arttı progestan hap olarak kullanıyorum bugün prulatan iğne oldum kanama pıhtılı da oluyor şuan bilmiyorum ne olacak çok korkuyorum pazartesi görüşcem doktorlaBende tam 15haziranda kürtaj oldum şimdi 9haftaligim tam dördüncü haftadan beri kanamam lekelenmem var arttı azaldı, kanama alanım yoktu sonradan kanama alanimda oluşmuş, progestan iğne vuruldum beş gün, ilk gün serum verildi neydi ilacın adı emin değilim, iğnelerin bitti kontrolüm de kanama alanım geçti kalıntılar var dedi, progestan 200 e devam ediyorum fitil olarak bu aralarda lekelenme devam edecek dedi doktorum kalintilar gidecekmiş her fitil koyduğumda bıkac damla gidiyor ama bebgim sağlıklı şükür bı sıkıntı yok. Başlangıçta ikinci kesem vardi sonradan oluşup gelişmeyen o sebep oldu kanama alanına şükür sıkıntısız temizlendi, ki kanama alanım normal kesenin iki katıydı
Belki yerleşme kanamasıdır kanama artarsa git bence devlet rezil ediyor çünküKizlar banada akil verin. Bos gebelik dediler dun doktor 1 hafta daha bekleyip ole kurtajj yapariz dedi. Az once camasirinda 2-3 damla kan gordum kirmizi. Acile gitmelimiyim yijsa bekliyimmi sizceacilde uyusturmadan aliyorlar diye duydum cok korkuyorum
Hangi renk oluyor kanamaBende 6 haftalığım Perşembe kanama başladı ama kanama alanı falan yoktu doktor çok iyi bişey yok dedi ama kanama arttı progestan hap olarak kullanıyorum bugün prulatan iğne oldum kanama pıhtılı da oluyor şuan bilmiyorum ne olacak çok korkuyorum pazartesi görüşcem doktorla
7 Haftalik oldu. Yerlesme deildir bence cunku koyu kirmizi rengiBelki yerleşme kanamasıdır kanama artarsa git bence devlet rezil ediyor çünkü
7 Haftalik oldu. Yerlesme deildir bence cunku koyu kirmizi rengioff hafta sonuna denk gelmesi cok kotu oldu
Progestan kullanmama ragmen oldu kanama. Sabaha kdr beklicem artarsa sabah gdcem yoksa pazartesi giderim. Cnku acilden gidince anestezi vermiyorlarmis. En korktugum durumAcile git bence sıkıntı varsa ki inşallah yoktur erken fark edilmesi daha iyi olur
Acilde almıyorlar tahlil alıyorlar ertesi güne ameliyathaneye randevu veriyorlar ertesi gün geliyorsun öyle yat alalım olacak bı durum değil o korkma acilde tek yapacaklari bakmak tahlil almak olur çünkü antibiyotik falan veriliyor öncesinde tahlillere bakmadan alamiyorlarKizlar banada akil verin. Bos gebelik dediler dun doktor 1 hafta daha bekleyip ole kurtajj yapariz dedi. Az once camasirinda 2-3 damla kan gordum kirmizi. Acile gitmelimiyim yijsa bekliyimmi sizceacilde uyusturmadan aliyorlar diye duydum cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?