6 hafta gebelikte kanamaa

Progestan kullanmama ragmen oldu kanama. Sabaha kdr beklicem artarsa sabah gdcem yoksa pazartesi giderim. Cnku acilden gidince anestezi vermiyorlarmis. En korktugum durum
Bende şu anda progestan kullanıyorum doktor dedi ki kalıntılar temizlenecek lekelenmeden korkma, benim15 Haziran'da kürtajın oldu 8haftalikken durmus bebeğimin kalbi 13.hafta da fark edildi sistim gece sancım tuttu kanamam oldu seller gibi o halde tahlil alıp ertesi sabah aldılar gerçekten durumum çok kotuyken tahlilleri beklediler anesteziyle yapildi

Sizede cok gecmis olsun cok zor bir durum şu yaşadiklarimiz. Insallah ilerisi guzel olur

Hangi renk oluyor kanama
Kıpkırmızı hatta pıhtıya döndü doktorumla sürekli irtibat halindeyim gel iğne yapalım dedi gittim prutan iğne yaptı kanama azaldı ama sancılarım arttı doktor kanama azaldığı için olabilir dedi bilmiyorum

7 Haftalik oldu. Yerlesme deildir bence cunku koyu kirmizi rengi off hafta sonuna denk gelmesi cok kotu oldu
Zaten bizde şans olsa ben devletle uğraşmıyorum valla özelde doktorum var istediğim zaman yazıyorum geliyor hemen cevap veriyor çok saolsun

Zaten bizde şans olsa ben devletle uğraşmıyorum valla özelde doktorum var istediğim zaman yazıyorum geliyor hemen cevap veriyor çok saolsun
Bende özele gidiyordum ama kurtaj ucretini duyunca devlete gitneye karar verdim. Dun gittim 1 hafta sonra gel bakalim duruma gore kurtaj yapariz anesteziyle dediler. Kafama yatmisti ama smdi kanama olunca acile gitmek korkuttu beni

Sıkıntılı süreçler gerçekten ama biraz kendini rhatlat stres iyi gelmiyor sadece ona odaklaniyorsun tetikleniyor düşünme iyi olur inşallah her şey ayrıca sancı oluyor zaten çok mu şiddetli bilmiyorum da adet ağrısı gibi yoğun ağrı oluyor bende önceki iki gebeligimde de oldu bunda da oluyor düşükle bağlantılı değil bu durum, bebeğin yerlesmesiyle alakali, kendine kese yer açtıkca ağrı oluyor, adet gibi bi ağrı mi kaçıncı gebeliğin, ilkse ayiramayabilirsin de o yüzden detaylı yazdım birazcık kusura bakma lütfen

Bende özele gidiyordum ama kurtaj ucretini duyunca devlete gitneye karar verdim. Dun gittim 1 hafta sonra gel bakalim duruma gore kurtaj yapariz anesteziyle dediler. Kafama yatmisti ama smdi kanama olunca acile gitmek korkuttu beni
Hangi devlet hastanesi daha doğrusu hangi il de diyeyim

Çok teşekkür ederim ilgin için ne kusuru 2. Gebeliğim adet oluyor gibi ağrım var evet inşAllah dediğin gibidir sakin olmaya çalışıyorum

Ben 6 Haziran'da 4500 TL kürtaj oldum

Çok teşekkür ederim ilgin için ne kusuru 2. Gebeliğim adet oluyor gibi ağrım var evet inşAllah dediğin gibidir sakin olmaya çalışıyorum
Korkma o zaman biraz rahatla bu ağrı oluyor kese orada yoktu şimdi var yer açıyor kendine yerleşiyor güzelce öyle düşün onun ağrısı diye düşün, üçüncü gebeliğim tekrar yaşıyorum ağrı normal durum panik yok

Dün devlette gittigim doktora sordum acilde anestezi veriolarmi diye. Acildeki doktorun insiyatifine kalmiş dedi

İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim ya inşAllah öyledir hayırlısıyla şu kanama bi kesilseydi

Dün devlette gittigim doktora sordum acilde anestezi veriolarmi diye. Acildeki doktorun insiyatifine kalmiş dedi
O ne demek ya, öyle bir durum mu varmış, kasap mi bunlar, ben buradakiler gibi diye düşündüm orayı bilemiyorum tabii kusura bakmayın o kadar anlattım tahlil alıyorlar bekletiyorlar diye ama şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…