Bende şu anda progestan kullanıyorum doktor dedi ki kalıntılar temizlenecek lekelenmeden korkma, benim15 Haziran'da kürtajın oldu 8haftalikken durmus bebeğimin kalbi 13.hafta da fark edildi sistim gece sancım tuttu kanamam oldu seller gibi o halde tahlil alıp ertesi sabah aldılar gerçekten durumum çok kotuyken tahlilleri beklediler anesteziyle yapildiProgestan kullanmama ragmen oldu kanama. Sabaha kdr beklicem artarsa sabah gdcem yoksa pazartesi giderim. Cnku acilden gidince anestezi vermiyorlarmis. En korktugum durum
Sizede cok gecmis olsun cok zor bir durum şu yaşadiklarimiz. Insallah ilerisi guzel olurBende şu anda progestan kullanıyorum doktor dedi ki kalıntılar temizlenecek lekelenmeden korkma, benim15 Haziran'da kürtajın oldu 8haftalikken durmus bebeğimin kalbi 13.hafta da fark edildi sistim gece sancım tuttu kanamam oldu seller gibi o halde tahlil alıp ertesi sabah aldılar gerçekten durumum çok kotuyken tahlilleri beklediler anesteziyle yapildi
Teşekkür ederim, inşallah çektiklerimize değer sağlıcakla alırız kucağımızaSizede cok gecmis olsun cok zor bir durum şu yaşadiklarimiz. Insallah ilerisi guzel olur
Kıpkırmızı hatta pıhtıya döndü doktorumla sürekli irtibat halindeyim gel iğne yapalım dedi gittim prutan iğne yaptı kanama azaldı ama sancılarım arttı doktor kanama azaldığı için olabilir dedi bilmiyorumHangi renk oluyor kanama
Zaten bizde şans olsa ben devletle uğraşmıyorum valla özelde doktorum var istediğim zaman yazıyorum geliyor hemen cevap veriyor çok saolsun7 Haftalik oldu. Yerlesme deildir bence cunku koyu kirmizi rengioff hafta sonuna denk gelmesi cok kotu oldu
Bende özele gidiyordum ama kurtaj ucretini duyunca devlete gitneye karar verdim. Dun gittim 1 hafta sonra gel bakalim duruma gore kurtaj yapariz anesteziyle dediler. Kafama yatmisti ama smdi kanama olunca acile gitmek korkuttu beniZaten bizde şans olsa ben devletle uğraşmıyorum valla özelde doktorum var istediğim zaman yazıyorum geliyor hemen cevap veriyor çok saolsun
Sıkıntılı süreçler gerçekten ama biraz kendini rhatlat stres iyi gelmiyor sadece ona odaklaniyorsun tetikleniyor düşünme iyi olur inşallah her şeyKıpkırmızı hatta pıhtıya döndü doktorumla sürekli irtibat halindeyim gel iğne yapalım dedi gittim prutan iğne yaptı kanama azaldı ama sancılarım arttı doktor kanama azaldığı için olabilir dedi bilmiyorum
Hangi devlet hastanesi daha doğrusu hangi il de diyeyimBende özele gidiyordum ama kurtaj ucretini duyunca devlete gitneye karar verdim. Dun gittim 1 hafta sonra gel bakalim duruma gore kurtaj yapariz anesteziyle dediler. Kafama yatmisti ama smdi kanama olunca acile gitmek korkuttu beni
Çok teşekkür ederim ilgin için ne kusuru 2. Gebeliğim adet oluyor gibi ağrım var evet inşAllah dediğin gibidir sakin olmaya çalışıyorumSıkıntılı süreçler gerçekten ama biraz kendini rhatlat stres iyi gelmiyor sadece ona odaklaniyorsun tetikleniyor düşünme iyi olur inşallah her şeyayrıca sancı oluyor zaten çok mu şiddetli bilmiyorum da adet ağrısı gibi yoğun ağrı oluyor bende önceki iki gebeligimde de oldu bunda da oluyor düşükle bağlantılı değil bu durum, bebeğin yerlesmesiyle alakali, kendine kese yer açtıkca ağrı oluyor, adet gibi bi ağrı mi kaçıncı gebeliğin, ilkse ayiramayabilirsin de o yüzden detaylı yazdım birazcık kusura bakma lütfen
Ben 6 Haziran'da 4500 TL kürtaj oldumBende özele gidiyordum ama kurtaj ucretini duyunca devlete gitneye karar verdim. Dun gittim 1 hafta sonra gel bakalim duruma gore kurtaj yapariz anesteziyle dediler. Kafama yatmisti ama smdi kanama olunca acile gitmek korkuttu beni
Korkma o zaman biraz rahatla bu ağrı oluyor kese orada yoktu şimdi var yer açıyor kendine yerleşiyor güzelce öyle düşün onun ağrısı diye düşün, üçüncü gebeliğim tekrar yaşıyorum ağrı normal durum panik yokÇok teşekkür ederim ilgin için ne kusuru 2. Gebeliğim adet oluyor gibi ağrım var evet inşAllah dediğin gibidir sakin olmaya çalışıyorum
Mersin şehir hastanesiHangi devlet hastanesi daha doğrusu hangi il de diyeyim
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim ya inşAllah öyledir hayırlısıyla şu kanama bi kesilseydiKorkma o zaman biraz rahatla bu ağrı oluyor kese orada yoktu şimdi var yer açıyor kendine yerleşiyor güzelce öyle düşün onun ağrısı diye düşün, üçüncü gebeliğim tekrar yaşıyorum ağrı normal durum panik yok
Aynen öyle tamamen şansa yaniDün devlette gittigim doktora sordum acilde anestezi veriolarmi diye. Acildeki doktorun insiyatifine kalmiş dedi
O ne demek ya, öyle bir durum mu varmış, kasap mi bunlar, ben buradakiler gibi diye düşündüm orayı bilemiyorum tabii kusura bakmayın o kadar anlattım tahlil alıyorlar bekletiyorlar diye ama şaşırdımDün devlette gittigim doktora sordum acilde anestezi veriolarmi diye. Acildeki doktorun insiyatifine kalmiş dedi
İnşallah kesilir kanamalarimiz sıkıntı olmayacak merak etme atlatacağız inşallahİçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim ya inşAllah öyledir hayırlısıyla şu kanama bi kesilseydi
İnşallah kesilir kanamalarimiz sıkıntı olmayacak merak etme atlatacağız inşallah
İnşAllah gelişmelerinizi bana da söyleyin olur muİnşallah kesilir kanamalarimiz sıkıntı olmayacak merak etme atlatacağız inşallah
Tabii ki, sizde bilgilendirin lütfen, iyi gecelerİnşAllah gelişmelerinizi bana da söyleyin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?