6.Hafta, Kese 18 mm ama Embriyo yok.. Yardım!

sevinc umarım benimkide öyle olur. benimkide sanki 1 hafta geriden geliyormuş gibi görünüyor.çünkü sac ve folk yeni oluşmuş.ve de 3 gün içinde.cuma embriyo görünürse doktorlara hiç güvenim kalmayacak.

canım inşallah gorunur hakkında hayırlısı olsun canım dıyorumya hem aletlerle alakalı hemde gec dollenme bunlara sebep olabılıyo yolk kesen olustuysa zaten bebek gerıden gelır netten oku yolc kesesının varlıgı saglıklı gebelık oldugunun en onemlı kanıtıdır dıyor.bos gebelık dıye gır cıkıyo bılgıler canım

çoook sevindim canım bebişini görmene şimdi benim gibi düşük tehtidi olmamak için bol bol su için dün yine gittik dktra kalbi 148 atıyo çok güzel bişi zemuszemus

AYY CANIM HADI SENINDE GÖZÜN AYDIN BENDE KALP ATISLARININ SESI COK AZ GELDIGI ICIN (ALETTEN DUYULMADI YANI) 10 GUN SONRA TEKRAR GDECEGIM KALP ATISLARINI DINLICEM COK HEYECANLIYIM BOYU 3MM DI YAdelikafadulden

Evt canım ben zaten bol bol zeytınyaglı sebze yemeklerı tavuk ızgaralar yagsız ,ayran bol bol ve bol bol su meyva yıyorum yoĞurtta yıyorum ama sut ıcemıyorum ya aklıma bıle gelmıyor ama yoĞurt ve peynırı fazla tuketmeye calısıyorum

üzgünüm arkadaşlar bana dün kurtaj yapıldı, benimde york sac oluşmuştu ama 3,4 m oldugunda kalbi atması gerekiyormuş , kalp atımı alamadıkları için aldılar. banada önceden kesede bebek gözükmüyor demişlerdi sonra york sac sadece gözüktü bu seferde bebek vardı ama kalp atımı olmamış dediler ve acıl kurtaja aldılar. çok üzgünüm uzun süre bebekli sayfalara bakabilecegimi sanmıyorum. hepinize bol şanslar dilerim umarım bebeklerinizi kucagınıza alabilirsiniz saglıkla, dostca çalın...

geçmiş olsun asnil.umarım benim durumum da seninki gibi olmaz.benim de yolk ve sac yeni oluşmuş. böyle geç oluşuncada sonra bir problem çıkıyor işte. bebek görünüyor kalp sesi olmuyor...üzüldüm. söyleyecek cümle bulamıyorum.

:sinifsinif: merhaba nila..biz iyiyiz..hamilelik hızla ilerliyor..yarın 37.haftaya kadar çalışabilir raporunu açtırmaya hastaneye gidicem..evet yazılanları yeni okudum.asnil çok üzüldüm bu haberine..allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu..insan yapısı çok farklı oluyor bebek karnına ilk düştüğü andan itibaren..bir sahiplenme duygusu ve asırı bir annelik iç güdüsü ile doluyosun..eşim bana sen şimdiden yere basamıyosun bebek doğunca gözün bişey görmez diyo..kesinlikle doğru sanırım..sen neler yaptın nila ?yarın gidicen sanırım doktora..umarım iyi haberler gelir..ya benim doktorlara hiç güvenim kalmadı zaten.herkes para koparmanın derdinde..ben özel hastanede doğum yapmak istiyodum ama şimdi gittiğim hastane ile ilgili kulağıma iyi şeyler gelmemeye başladı.bizde de bir korku oldu ister istemez..ya gereksiz yere sezeryan yaparlarsa diye.
benim gittiğim hastaneede çatı kontrolü filan yapılmıyomuş doğum anında belli olcak nasıl olcağı dediler..nasıl inanabilirim ki o zaman normal mi sezeryan mı olcağına ? bi de insan önceden bilmeli ki ona göre kendini hazır hissetmeli.. o yüzden ben önümüzdeki haftalar da başka bir hastaneye genel olarak doğum şekli nasıl olabilir diye bilgi almaya gidicem..Doktorların birinin dediği diğerini tutmuyor..Ben bunu çoğu kez yaşadım.Dualarım sizinle..Haberdar et olurmu bizleri..Rabbim yar ve yardımcın olsun..

kızlar benim moralim cok bozuk dun doktora gittim ve halen kalp atısları yok benim bebeklerin.
biri 3,5 mm biri 4 mm ama kalpleri atmiyor.

doktor atmaya baslamıs olmaları lazımdı dedi.
daha oncede gelismeyen gebelikten kurtaj olmustum ama onda kese icinde bebegi gorememislerdi.
carsamba tekrar gidicem..

birde kasık agrılarım ve goguslerimde ki hassasiyette kalmadı. dokununca cok hafif aciyor goguslerim. zaten mide bulantım falan hic olmamaıstı cok korkuyorum.

canımbenım bazılarında olmuyokı mıde bulantıları falan bendede ılk haftalar yoktu ama suan sabah kalktıgımda hafıf bulantım oluyo ınssalah en kısa zamanda bebıslerının kalp atımlarını duyarsın canım

insallah canım ya bebislerime birsey olacak diye cok korkuyorum.

ben biraz fazla sık ultrasona girdim ondan olmus olabilir mi?

insallah canım ya bebislerime birsey olacak diye cok korkuyorum.

Ben biraz fazla sık ultrasona girdim ondan olmus olabilir mi?

benıde doktor haftada bır cagırıyo usg ıcın ama ben normalde ayın 21 ınde gıtmem gerekıyor ama ben ayın 28 ınde gdecegım kalp atımlarını dınlemek ıcn senı nekadar sıklıkda cagırdıkı ultrasona doktorun bı zararı olmaz dıye bılıyorum sık usg ye gırmen daha ıı canım en azından bebeklerın sık kontolden gecıyor
takma kafana Rabbım meleklerımızı korur bende mesela bebegımı 8.haftada gordum ondan once doktorlar benıde korkutmuslardı gorunmesı lazım bılmem ne dıye takma kafana ınsallah hersey guzel olacak

Son düzenleme:
valla benım bıldıgımde 3 aydan once bebek canlı olmaz dıye bılıyorum annemde oyle derdı cunku hep kı bebek alımları oyuzden 3 ay sonra olmuyor zaten bebegımmdaha cok kucuk nasıl kalp atımlarını duyacaksını kı aletlerdende farkedıyor hassasıyetlerıne gore

canım insallah carsamba duyarım bebegimin kalp atımlarını ne olur bana dua edin

inşallah duyarsın canım ama sakın doktora gitmeyi ihmal etme olurmu, ultrasonun bir zararı yok ve senin durumunda çok önemli sık sık gitmen, herkeste aynı oalcak diye birşey yok senle benim durumum aynı biliyormusun, benimde ilk bebegim gözükmüyor denmişti alındı , gecen salı günüde 3,4 mm oldugu halde kalbi atmadıgı için doktorlar zorunlu kurtaj yaptılar bana daha fazla bekleyemeyiz sana zarar verir dediler. seninkiler iyimişki bak sana zaman tanımış doktorlar eger bir şansları olmasaydı inanki seni tehlikeye atıp beklemezlerdi. iyi düşün demekki doktorlar kiritik bir durum görmediler yoksa seni eve göndermezlerdi. umarım bebişlerinin kalp atımlarını haftaya görürsün hemde ikizler anladıgım kadarıyla ikiz oldukarı iiçin geç gelişiyor olabilirler korkma olurmu.Allah yardımcınız olsun

cuma günü gittim doktora. ve boş keseyi aldılar. hamileliğimde bitmiş oldu. üzgünüm ama yapacak bir şeyim yok. hayırlısı buymuş diyorum.winxperisi senin için herşey daha güzel olur umarım.sağlıkla hamileliğin devam eder. hoşçakalın

canım çok üzüldüm senin için, umarım en kısa zamanda saglıklı bir hamilelik yaşarsın saglıklı bir bebegin olur. bende salı günü bebegimi kaybettim benzer bir durumdan ne düşünecegimi halen bilemiyorum, bende hayırlısı buymuş diyorum sadece kendime. winx sen hiç korkma senin bebişin hep annesiyle üzmekendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…