- Konu Sahibi winx perisi
-
merhaba arkadaşlar dün gittim doktora. kese 19mm olmuş ama embriyo yine görünmedi.alttanda üstten de muayene etti.anembriyonik dedi.tıbbı tahliye yapalım artık beklememize gerek yok dedi. çok üzgünüm. sabaha kadar uyumadım ağlaya ağlaya bir hal oldum zaten. buradaki arkadaşlardan 8. haftada gördüklerini söyleyenler var. benim durumumunda onlarınki gibi olması için dua ediyorum. lütfen sizde bana dua edin. dr un keseyi alma işlemini kabul etmedim. 10 gün sonra alalım o zaman dedi.20 sinde gitcem ve o zaman yoksa alınacak. bu arada haftaya başka bir dr gitmeyi düşünüyorum. iş yerinden bir arkadaşında görünmemiş o başka bir dr gitmiş görünmüş.bilmiyorum fazla mı ümitleniyorum ama gebeliğimin devam etmesini istiyorum.bu benim ilk gebeliğim. ilginiz için tşk ederim arkadaşlar.gelişmeleri yazarım.hoşçakalın.
haftaya 8.haftanın içinde olacağım.o yüzden pztsiyi beklemek istiyorum.off ya..çok korkuyorum.boşa ümitlenmek de istemiyorum. Yok olan bir şey sonradan var olamazkiii
orda tavsiye edeceğin bir dr varmı peki..birde zübeyde hanım etlik te değil mii.
benimde 6. Hafta embiryo yoktu 8. Hafta göründü merak etme panik yapma
kızlar bende de aynı durum var, bir hafta önce gittim bebek gözükmüyor ama yolk saç oluşmuş buna göre bebeginde gözükmesi lazımdı dediler , moralim çok bozuldu korkmuyorum desem yalan olur, 10 gün sonra gel dediler (heralde bu 10 gün sonra doktorların agız alışkanlıgı hepimize 10 gün demişler), bende ayın 14 ünde tekrar gidecegim , dışardan bakıldıgında normal bir hamilelik gibi yaşadıkalrım hafif sabah bulantıları, sık sık acıkmalar , bazı şeylerden bulantı falan ama yindede umudum az . Öyle bir söylüyorlarki insanın morali bozuluyor , direk git 10 gün sonra gel olamzsa alıcaz gibi. bende de adet düzensizligi vardı umarım salı günü bebegimi görürürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?