6.Hafta, Kese 18 mm ama Embriyo yok.. Yardım!

nilacım canım çok geçmiş olsun, benzer şeyleri yaşamış bir insanım, neler hissettiğini çok iyi anlıyorum canım, başka bir doktora da görün, gerçekçi olmak gerekirse kese 10 mm üzerine çıktığında yolk kesesi 17 mm üstündeyse bebeğin görünmesi gerekiyor, değilse ne kadar beklesen de sonuç aynı oluyor, içinin rahatlaması için bekle 1 hafta, eğer sağlıklı değilse şöyle düşün: senin sağlığın öncelikli, sen sağlıklı olacaksın ki sağlıklı bebek gelsin, herşey Allahtan, Allahtan sabır iste ona sığın canım, O isterse herşey olur, inşallah sağlıklı bir gebeliktir.:çok üzgünüm:

haftaya 8.haftanın içinde olacağım.o yüzden pztsiyi beklemek istiyorum.off ya..çok korkuyorum.boşa ümitlenmek de istemiyorum. yok olan bir şey sonradan var olamazkiii

haftaya 8.haftanın içinde olacağım.o yüzden pztsiyi beklemek istiyorum.off ya..çok korkuyorum.boşa ümitlenmek de istemiyorum. Yok olan bir şey sonradan var olamazkiii

nila herseye hazırlıklı olmalısın suan bebegıne mudahale edemıyorsunkı zaten senın elınde deıl yanı.bu 1 kerelık olan bısey bıdaha tekrarlanmaz benımde aynı ıhtımal var ama kotu dusunmemeye calısıyorum bole bısey olursada yasayacagım varmıs napalım ısyan etme cnm ama sonucta saglıklı bı gebelık ıstenen

Yanı vardır bencede bundada bı hayır.seren serengıle bak 3 kez 9 aylıkken bebeklerını kaybettı ama yılmıyor.onun yerınde olsaydık ne yapardık.lutfen sıkma canını.alındıktan 2 hafta sonra tekrar yumurtlaman olucak ve adet gordukten sonrakı ay hamıle kalmanda bı sakıncası yok bıtanem

orda tavsiye edeceğin bir dr varmı peki..birde zübeyde hanım etlik te değil mii.

canım orda 10 gune bır doktorlar degısıyor ama ben gıttıgım doktorların ısmını yazayım songıttıgım usgyı ceken doktorun ısmı:süha özer.ılk gıttıgım tahlıllerımı ısteyen doktorun ısmıde volkan kurtaran.ıkısıde operatör doktor.kadın dogum 7 deler ETLıK ZÜBEYDE HANIM DOGUMEVI POLIKINLIK KISMINDALAR YATAKLI BOLUMDE DEILLER

Canım bence bgun gıt baktır anlat bıde bole bole oldu dıye eger gene aynı seylerı solerse doktor ptesı gunu tekrar gdersın

aynı şeyleri yaşamış biri olarak hepinize moralinizi yüksek tutun diyorum ama yine de her şeye hazırlıklı olun ben 7+5 ve 8+5 de iki muayene oldum ikisinde de kese boştu beta hcg değerlerinde artış vardı ama olması gerektiği gibi 2 günde bir iki katına çıkmıyordu doktorum boş gebelik dedi benim ısrarımla 5 gün daha bekledi ama değişen bir şey olmadı 9+3 de yapılan ultrasondada da birşey görünmedi ve kürtajla sonuçlandı ama ben içimin rahat olması açısında emin olana kadar bekledim sizde en azından 8-9 haftaya kadar bekleyin bazen geç gözükme olabiliyor ayrıca beta hcg lerinizi 2 gün aralıklarla ölçtürün bakalım iki katına çıkıyor mu umarım sonuç hepiniz için güzel olur

arkadaşım benim de 6+2 günüm ama daha gözükmüyo bebiş ben de haftaya gidicem dktora yani bu sorunu yaşayan bitek sen değilsin üstten baktılar diğerini şuanda tavsiye etmiyorlarmış embriyo yok ama yolk sac var umudumu yitirmedim dua ediyorum inş bebişler bizimledir eğer olmazsada Allah tekrar verir oluyo ya sen ona bak die avuturum kendimi

nurcum belkı gec dollenme olmustur ya ılk hafdtalarda hastalara bole denmesı cok normal 8 hafataya kadar goremeyen arkadaslar var hmen telaslanıyoruz bıarn once hamıleleıgımızı garantılemek ıstedıgımızden bısey olacagından deıl yanı inşallah oılmaz Allahın ıznıyle bıdahakı gdısımde bebısımı gorecegımm

hamilelikte alttan muayene tehlikeli birşey deiğil
siz kişisel olarak sevmiyor ve istemiyorsanız tamam ama
bebeğe bi zararı olur diye istemiyorsanız düşüneyin kızlar daha iyi gözükür
inşallah bebeişlerinizi görürsünüz en kısa zzamanda

Rugar ınallah goruruz kı gorecegıme ınanıyorum 6 haftalıkla 8 hafta bır deılkı demı doktor gorunur dıyo ama ne bılıyım genede ınsan endıselenmeden yapamıyor.sen de hamılesın galıba hayırlı olsun ınsallah saglıkla mutlulukla kucagına alırsın canım

amaaan kızlar ya sımdı nette okudum 6 haftalık bebegın usg de gorunmemesı cok normal dıyolar bosu bosuna evham yaptık bıdaha gdısımızde gorecegız ınsallah salı gunu gdıyorum

kızlar bende de aynı durum var, bir hafta önce gittim bebek gözükmüyor ama yolk saç oluşmuş buna göre bebeginde gözükmesi lazımdı dediler , moralim çok bozuldu korkmuyorum desem yalan olur, 10 gün sonra gel dediler (heralde bu 10 gün sonra doktorların agız alışkanlıgı hepimize 10 gün demişler), bende ayın 14 ünde tekrar gidecegim , dışardan bakıldıgında normal bir hamilelik gibi yaşadıkalrım hafif sabah bulantıları, sık sık acıkmalar , bazı şeylerden bulantı falan ama yindede umudum az . Öyle bir söylüyorlarki insanın morali bozuluyor , direk git 10 gün sonra gel olamzsa alıcaz gibi. bende de adet düzensizligi vardı umarım salı günü bebegimi görürürüm

burdan böyle okuyup takip ederken yazılanları , umutlu bir söz yada benzer şeyleri yaşamış sonucu güzel olanları okudukca insan kendini çok rahatlamış hissediyor . biran olsun normal bir hamilelik yaşıyormuşum hissine kapılıyorum, bir an olsada güzel bir duygu. Salı gününden çok korkuyorum ...

Ben 5+5 günlükken vaginal bakıldığı halde sadece kese görünmüştü. Ne yolk sac ne embriyo vardı. O zaman internetten okuyup çok telaşa kapılmıştım. Kesin boş gebelik gözüyle bakıyordum. Sonra 6+3 günlükken karından bakıldığında da yolk sac ve kese görünmüştü ama embriyo görünmüyordu. Doktorum vaginal bakalım mı dedi. Evet dedim ve o zaman hem embriyoyu hem de kalp atışını görmüştük.

Vaginal baktırmak bir soruna yol açmıyor ama doktorum demişti ki özellikle ilk zamanlarda düşük tehlikesi zaten olduğu için vaginal baktırıpta sonra evde kanama geçirince bunu ultrasona bağlıyor hasta en entellektüeli bile düşünüyor bunu o yüzden ben hasta istemezse bakmıyorum.

canım benım bende salı gunu gdecegım merak etme yolc sac varsa bebıs gorunur ılk usg kagımda yazan seyı bıle ben gsterdım hemsıreye 5 haftalık kese resımde gorunuyor kabak gbı goremedı nasıl hemsıreyse endıselendırmekte bırebırler doktorlar zaten 10 gune bır gdıyorum bende bakalım bu gıttıgımde ne olacak eger bebek gelısmıyosa zaten o gebelıgınde bı anlamı yokkı.ıkıncı gdısımde kesem 18 mm vajınal baktılar ama bebk gorunmedı yolk sac varmı yokmu bılmıyorum acıkcası bısey solemedıler doktorların ısı bırazda hastaya moral vermektır bence.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…