- Konu Sahibi winx perisi
-
kızlar galiba hepiniz hamilesiniz hayırlı olsun .LÜTFEN bana yardımcı olun kızlar 4 gün günüm geçti test yapmaya korkuyorum 5 yıllık evliyim çoçuk için tedavi görüyoruz adet görünce gidecektik dra ama olmadım. kaçıncı gün test yapayım birde bugün vajinadan çok az jel gibi kaygan birşey geldi o nedir.kızlar sitede dış gebelik başlığı çok o nezaman anlaşılır belirtisi varmıdır çok korkuyorum allahım ne olur bebişimi bana nasip et inşallahhhhhhhhhhhhh
Pericim girdin usg bağlıda olabilir bak ben 5+2 polikliniğe gittim princ kDar bisi gözüktü sonra 5+4 kendi Dr almn has gittim bariz gördüm keseyi buarada başka ihtimalleri düşünme Allah'ın izniyle 8 haftana az kalmış hayırlı haberlerle gel ins
günaydın winx perisi. cuma günü arkadaşımın ısrarıyla başka bir yerde ultrasona girdim. ordanda aynı sonuçları aldım.embriyo yok. ne yolk kesesi ne sac. %99 ihtimalle dışgebelik benimkisi.artık buna çok inanıyorum.bugün gaziye gideceğim öğleden sonra.o da aynı şeyi söylerse bir prof bulup fazla uzatmadan bu işi bitireceğim.hamile olduğumu öğrendiğimde böyle bir şeyi yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi.dış gebelik geldi ve beni buldu. şimdi başka sorun başladı iyi bir hoca bulmam lazımki kürtaj sonrasında oluşacak komplikasyonları en aza indirmek için. umarım sen güzel haberler verirsin.
dış gebelik ,boş gebelik her neyse işte.sonuçta gerçek bir gebelik değil. hayırlısı olsun demekten başka çare yok zaten.[/Q
evt canım emınımkı vardır bundada bı hayır
winx perisi günaydın sen bugün dktra gitçektin galiba ne oldu gittin mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?