6.Hafta, Kese 18 mm ama Embriyo yok.. Yardım!

saol peluse aman artık oluruna bıraktım ne kadar endıselensemde gene hersey olacagına varıyor yanı oyzden artık dusunmıcem daha yenı 7+4 haftalıgım son gıttıgımde 6+3 dum bebek gozukmez tabın 6 haftalık yanı bosu bosuna evham yapıyoruz kıslar oyuzden rtahat olalım yanı endıselenmemk mumkun deıl tabıkı ama yapacakda bısey yok bızım gbı olan cok yanı yok dıs geeblıkmıs yok bos gebelıkmıs emınım gebelıgın ılk haftalarında bunları dusunmeyen kadın yoktur.

canım idrarın rengi degişti.kokusu dikatimi çekmedi çok sık çıkıyorum. 4 gün geçti.eşimde bir haftalığına memlekete gitti.yarın akşam dönüyor yapsamda ona süprizmi hazırlasam diyorum ama cesaret edemiyorum teste.kızlar 5 gün sonrada doğum günüm. hep diyordum allahım doğum günümde bana yeniden doğmayı nasip et. sağlıklı bebiş haberini ver diyordum. inşallah dualarım kabul olmuştur. kızlar ne olur çok çok dua edin bana......

canım benım testını yap bence herseyı bı kenara bırak adetın gecıkmıs yap testını en azından kafan rahat eder ptesı gırerım nete 3 de cıkıyorum kızlar ptesı hayırlı haberlerını beklıyorum canım

Pericim girdin usg bağlıda olabilir bak ben 5+2 polikliniğe gittim princ kDar bisi gözüktü sonra 5+4 kendi Dr almn has gittim bariz gördüm keseyi buarada başka ihtimalleri düşünme Allah'ın izniyle 8 haftana az kalmış hayırlı haberlerle gel ins

Arkadaşım vajinadan gelen akıntı zaten gebelik belirtisi oluyor tabi beyaz ve kokusuzsa..İnş bebişini sanada bizlerede bağışlar Rabbim.kaçıncı gün test yapayım demişsin bende geç döllenme olduğu için 1 ay sonra çıktı hamileliğim.Ama en belirgin özelliğim adet görmememdi..opuyorumnanaktan

gulencım inşallah Allahın işznıyle gorecegım artık bebeısımı bgun 7+6 oldum yarın 8+0 olacagım ve sabahtan hastaneye gdecegım ınsallah gorunur bebısım 2.aya gırdım yanı aklıma getırmemeye calısıyorum baska ıhtımallerı ama endıselenmeden olmuyor ama ne bılıyım oncekı gıttıgım kontrollerden farklıyım bu sefer rahatım yanı sankı gorekecekmısım gbı gelıyor

günaydın winx perisi. cuma günü arkadaşımın ısrarıyla başka bir yerde ultrasona girdim. ordanda aynı sonuçları aldım.embriyo yok. ne yolk kesesi ne sac. %99 ihtimalle dışgebelik benimkisi.artık buna çok inanıyorum.bugün gaziye gideceğim öğleden sonra.o da aynı şeyi söylerse bir prof bulup fazla uzatmadan bu işi bitireceğim.hamile olduğumu öğrendiğimde böyle bir şeyi yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi.dış gebelik geldi ve beni buldu. şimdi başka sorun başladı iyi bir hoca bulmam lazımki kürtaj sonrasında oluşacak komplikasyonları en aza indirmek için. umarım sen güzel haberler verirsin.

canım benım gecmıs olsun keseyı gorduysenız dıs gebelık deıldır bos gebelıktır ama herseyın hayırlısı canım kurtaj sırasında bısey hıssetmıceksın zaten narkoz verıyolar bıtanem ıs bıttıkten yarım saat sonra sen kendıne gelıyomussun oyle okumustum netten uzme kendıne gunde kac kısının basına gelıyor bı bılsen.ısyan etme vardır bı hayır de.

dış gebelik ,boş gebelik her neyse işte.sonuçta gerçek bir gebelik değil. hayırlısı olsun demekten başka çare yok zaten.

Evet canım biraz korkutucu oldu bizim için ama duyduk kalp atışını.Dün kanamam başladı acile gittik vajinal usg ile baktılar kalp atışını ozaman duyduk hala düşük riskim varmış bol bol dua ediyorum bişicik olmasın die.Bol bol su içmek gerekiyomuş

hadı gozun aydın canım bend bol bol su ıcıyorum hatta esım camış gbı su ıcıyorsun dıyor:))))))))ama napıyım bu sıcaklarda bıde su ıcmessek ıyıce kururuz.kac haftalık oldun sımdı canım?bole guzel haberlerı aldıkca benımde endıselerım yok oluyor

sağol valla aynen dediğim gibi bol bol su ve yatarak istirahat dediler zaten çok uyuyorum şimdiden 1.5 kilo aldım bebiş 6+5 haftalık oldu inş seninde güzel haberlerini alcaz hihoyyyt

kızlar ya bide ben de kabızlık var acaba ona nasıl bi çözüm bulcam bilmiyorum sanki tuvalete her girişimde daha çok kanamam geliyo...:kedi:

valla bende 3 gune bır cıkıyorum ben tam 4 kılo almısım ya 65 dım 69 olmusum yaaaa amaan napıyım saglıkla bebıslerımız dunyay gelsınde alınan kılolar verılır

winx perisi, yazdıkların için teşekkürler , seninle aramda bir bag kurdum kendimce yani senin durumunu ögrendigimden beri aslında. helede sende yarın gidecekmişsin benim gibi doktora bunuda ögrenince tam bir yakınlık duydum. Ben çok heyecanlıyım akşam yatabilirmiyim bilmiyorum , şimdiden hastanede muayene siramı beklerken çok beklermiyim acaba , araba hemen gelirmi hastaneye hemen gidebilirmiyim acaba , sonuç ne çıkar gibi düşünceler aklımda dolanıyor. Umarım ikimizde yarında ögleden sonra burda birbirimize güzel haberler veririz. içimizde kocaman bir umutla agızlarımız kulaklarımıza varmış bir şekilde yazarız birbirimize ve burda umut olan tüm arkadaşlara. Güzel haberlerini bekliyorum , ben sabahtan gitcem konak doguma orda iyi doktorlar var dediler hepsi konusunda uzmanmış aile hekimimiz yönlendirdi. ikimizede bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…