6.Hafta, Kese 18 mm ama Embriyo yok.. Yardım!

kızlar galiba hepiniz hamilesiniz hayırlı olsun .LÜTFEN bana yardımcı olun kızlar 4 gün günüm geçti test yapmaya korkuyorum 5 yıllık evliyim çoçuk için tedavi görüyoruz adet görünce gidecektik dra ama olmadım. kaçıncı gün test yapayım birde bugün vajinadan çok az jel gibi kaygan birşey geldi o nedir.kızlar sitede dış gebelik başlığı çok o nezaman anlaşılır belirtisi varmıdır çok korkuyorum allahım ne olur bebişimi bana nasip et inşallahhhhhhhhhhhhh

canım bıraz evvel netten arastırdım bıraz 6 haftada bebk gozukmez dıyolar zaten doktor benı usg ye alırken kucuk daha ınsallah gorunur demıstı 8 haftada kesın gorunur dedı bana.endıselenme sende bende bebıslerımızı gorecegız oyle bı ıhtımal olsaydı zaten doktorun solerdı banada boyle bı ıhtımalden soz etmedı doktorları bılıyosun bıde pat dıye patavatsızca solemeyı gorev bıldıklerı ıcın kendılerıne.hıc endelenme bebısını Allahın ıznıyle goreceksın canım gec dollenme adet duzensızlıgı bu tıp seylere sebep oluyo ne yazıkkı

canım ıdrar testınce cıkar evde alıp yap bence ben gunum gelmeden yapmıstım sılık cıkmıstı gunum senınkı gbı 4veya5 gun gectı net cıft cızgı cıkar yanı ama ıstersen kan tahlılı yaptır ılk gunden bellı oluyor kanda

canlarım bana bilgi verin ara ara kasık ağrım var .bazen mide bulantısı. kasık ağrısı olunca dış gebelikmi oluyormuş yardım lütfen yardımmmmmmmmmmmm .

canlarım bana bilgi verin ara ara kasık ağrım var .bazen mide bulantısı. kasık ağrısı olunca dış gebelikmi oluyormuş yardım lütfen yardımmmmmmmmmmmm .

yaw ne alakası var kım soledı sana benımde kasık agrılarım oluyo suanda bıle ama dıs gebelık gecırmıyorum bas donmelerım var arasıra okadar bıde eksı ve tuzlu seyler ıstıyorum bence ı tıp lafları pek onemseme senı korkutmak ıcınde soluyo olabılırlerklava:

arkadaşım tahlil yapmadan önce belirtilerin nelerdi kasık ağrıların varmıydı.sık sık tuvalete çıkmak istiyormuydun ben şimdi sanki çok sıkışmış gibi oluyorum ama çok az sık sık çıkıyorum.....

yok canım onlar bende 6 haftadan sonra oldu kasık batmalarım oluyodu yoruldugum zaman,bıde 1 kere bas donmem oldu.burdakı arkadasın ısrarıyla test yaptım pozıtıf en ıyısı test al yap

bulut yazını okuyunca sana kızdım, bak kaç yıldır bebek istiyormuşsun, insan böyle bir durumda gebelik şüphesi olunca direk kötüye mi yorar yaaa, cık cıııklmaz: Birincisi önce bir test yap ve hamileliğini tescille, ikincisi hamilelik belirtilerinde herkes farklı şeyler yaşıyor, kasık ağrısı tek taraflı veya çift taraflı olabiliyor, dış gebeliğin normal gebelikten farklı hiçbir belirtisi olmuyor, gebelik hormonu belirli bir düzeye geldiği halde eğer rahimde kese görünmezse dış gebelik olduğu anlaşılıyor, eğer doktora gitmezsen Allah korusun sonu iyi değil, sen bunları bırak, Allahın izniyle hamileysen bu sağlıklı ve normal bir gebelik, iyi şeyleri düşün ki iyi şeyleri yaşayasın, kozmoza gönderilen pozitif enerji, anladın sen onuopuyorumnanaktan

inşallah canım hamileyimdir. ay nebileyim korkuyorum test yapmaya. okadar sene bekle şimdi bunları yaşa. allahım yardım et güç ver test yapayım sen kaçıncı gün yaptın testi canım . en son cümleni anlamadım?

dış gebelik beta hcg değeri çok karışık artışlar gözüküyorsa ve değer 3000 in üstüne çıktığı halde kese hala gözükmüyorsa konulabilir
yada değer 1500 lerdedir ki en erken kese o zaman gözükür rahiç dışında olmasıyla konur

hamileler dede adet olacakmış gibi kasık ağrısı olabilir hatta ilk zamanlar yok derdim ben kesin düşürüyorum bu bebği. bunlar çok normal

adetım gectıkten 4uncu veya 5ıncı gunu yapmıstım galıba hatta saglık ocagına gıttım ne olur ne olmaz cıkar ama bırazdaha bekle demıslerdı bende ogun aksamı dayanamadım test yaptım hatta nasıl olsa negatıf cıkacak dıye cok rahattım ama cıft cızgı oyuzden ıdrarda cıkabılır kafanda soru ısaretı kalmaz en azından bı test al yap bence

Korkacak ne var bunda sonucunda hayatının en güzel anını yşayacaksan? Ben ovulasyonun 11. günü testte pozitif görmüştüm, yani regl süresine göre reglime 2-3 kala, yapsan çıkar, hadi yap :)

kozmosa gönderilen enerji meselesi şu: yani sen her olumlu düşüncenle evrene pozitif sinyaller gönderirsin ve ileride yaşayacağın olayları da buna göre şekillendirrsin, iyi düşünceler iyi olayları çeker, olumsuz düşünceler kötü olayları çeker vs.

bulutcum ben aksamustu yapmıstım toktumda cıkmıstı ama ıstersen sabah ılk ıdrarınla yap ama bıraz akıttıktan sonra plastık kaba ıdrar ornegını al bazen ıdrarda proteın oldugundan sonucu etkıleyebılıyor ben nova markalı ıdrar testı almıstım

O kadar çok bekleyipte şimdi yaşadığın bir şey yok ki. Yani anlattığın belirtiler hamilelik belirtileri de olabilir, adet belirtileri de. Ben de 4 sene sonra kavuştum bebeğime. Bu süre boyunca adetlerim geciktiğinde bahsettiğin belirtileri yaşamıştım. Hamile kaldığımda da sık idrara çıkma vardı. Hele ilk hamileliğimde kasık ağrısı da vardı. İkincisinde herhangi bir belirti yoktu ilk zamanlar.
O yüzden buralardan bakınıpta acaba şöyle midir böyle midir diye düşünmek en çok seni yıpratır başka da bir işe yaramaz. İNŞALLAH hamilesindir canım. Ama bunu öğrenmenin tek yolu da test yapmak. Diğer ihtimali aklına bile getirme. O şu an düşünülecek bir şey değil. Ancak arkadaşların dediği gibi beta hcg artarda rahimde kese görülmezse o zaman düşünülebilir.

bıde ıdrarında kokuda degısıklık varmı bulanık gelıyomu ıcınde tortular varmı canım benım en belırgın belırtılerım bunlardı cunku rengı degısmeye baslamıstı kokusuda dedısmıstı kı halen bazen agır kokar

ruzgar sende vajınalmı bakılmıstı usgye sımdı netten okudumda 6.haftada gorulmemesı normal dıyolar

ben bebek 2.7 mm di karından gözükmüştü ilk defa
ama önceden bir düşüğüm var 8 hafta ne bebek ne kese karından gözükmedi hep vajinal oldum muayene

aç karnamı yapmam gerekiyor sabah erkenden

kan istediiğin zaman ver
idrar da sabah yapsan daha iyi ama 5 dk bekleyip ıkmazsa üzülme beklesin o atma hemen ben yatmıştım 10. dk bekleyip sonra bi uayndım ikinci çizgi silik
arkadaşımda çöpe atmıştı gece çöpü dışarı çıkarırken görmüştü silik çizgiyi
ve klişiye göre değişir herkeste hemen çıkayabilir
kaç gün geçti senin

kıslar idrar rengi koyu oldunda yeteri suyu içmiyorsunuz demektir idrar renginiz acık renk olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…