- Konu Sahibi winx perisi
-
burdan böyle okuyup takip ederken yazılanları , umutlu bir söz yada benzer şeyleri yaşamış sonucu güzel olanları okudukca insan kendini çok rahatlamış hissediyor . biran olsun normal bir hamilelik yaşıyormuşum hissine kapılıyorum, bir an olsada güzel bir duygu. Salı gününden çok korkuyorum ...
kızlar galiba hepiniz hamilesiniz hayırlı olsun .LÜTFEN bana yardımcı olun kızlar 4 gün günüm geçti test yapmaya korkuyorum 5 yıllık evliyim çoçuk için tedavi görüyoruz adet görünce gidecektik dra ama olmadım. kaçıncı gün test yapayım birde bugün vajinadan çok az jel gibi kaygan birşey geldi o nedir.kızlar sitede dış gebelik başlığı çok o nezaman anlaşılır belirtisi varmıdır çok korkuyorum allahım ne olur bebişimi bana nasip et inşallahhhhhhhhhhhhh
canlarım bana bilgi verin ara ara kasık ağrım var .bazen mide bulantısı. kasık ağrısı olunca dış gebelikmi oluyormuş yardım lütfen yardımmmmmmmmmmmm .
canım ıdrar testınce cıkar evde alıp yap bence ben gunum gelmeden yapmıstım sılık cıkmıstı gunum senınkı gbı 4veya5 gun gectı net cıft cızgı cıkar yanı ama ıstersen kan tahlılı yaptır ılk gunden bellı oluyor kanda
canlarım bana bilgi verin ara ara kasık ağrım var .bazen mide bulantısı. kasık ağrısı olunca dış gebelikmi oluyormuş yardım lütfen yardımmmmmmmmmmmm .
inşallah canım hamileyimdir. ay nebileyim korkuyorum test yapmaya. okadar sene bekle şimdi bunları yaşa. allahım yardım et güç ver test yapayım sen kaçıncı gün yaptın testi canım . en son cümleni anlamadım?
ruzgar sende vajınalmı bakılmıstı usgye sımdı netten okudumda 6.haftada gorulmemesı normal dıyolar
aç karnamı yapmam gerekiyor sabah erkenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?