6.Hafta, Kese 18 mm ama Embriyo yok.. Yardım!

asnıl canım ınsallah ıkımızde aynı zamanda mı hamıle kaldık yoksa?:)
bende senın guzel haberlerını beklıyorum merak etme ıkımızde bebıslerımızı gorecegız
aynı sekılde benımde oyle dun esımle hastanenın yerını gostermek ıcın hastaneye gottık o zaman bıle cok heyecanlandım acaba ne olcak dıye merak etme daha taze hamıleyız bebıslerımızı 6.haftada gorememeız normal merak etme hersey yolunda gdecek ısyerıne gelır gelmez yazacagımm

kızlar ya bide ben de kabızlık var acaba ona nasıl bi çözüm bulcam bilmiyorum sanki tuvalete her girişimde daha çok kanamam geliyo...:kedi:

canım aynı problemleri bende yaşadım gecen hafta , midem bulandıgıı için su içemiyordum yada sulu şeyler, katı şeyler bulantıya iyi geliyor gibiydi ama oda sonuçta malum duruma sebep oldu. bol bol sıvı tuket yada kayısı, armut , kavun gibi meyvelerden tüket canım çok iyi geliyor birgünde düzelmez hemen ümidini kesme bagırsak hareketlerinin düzene girmesi en az bir hafta alıyor ama sen şimdiden başla yeşil yapraklı sebzeler ve saydıgım meyveleri tüketmeye . cabucak iyileşmen dilegiyle

Galiba öyle aynen bende hastaneden sonra işe gelicem büyük ihtimal ögleden sonra yazarım tabi güzel haber alırsam.Ama yok inanıyorum aslında inanmak istiyorum ikimizde burda birbirimize güzel haberler vericez ve hamileligimiz boyunca güzel paylaşımlar heyecanlar yaşıcaz,bebişlerimizin resmini koyucaz burda dogruklarında avatar resimlerimizin yerine:teytey: ya hayel etmesi bile ne kadar güzel, inan içimde birşeyler ucacakmış gibi oldu.

merak etme gorecegız hersey yolunda gdecek bebıslerımı Allahın ıznıyle kucagımıza saglıkla alacagız arkadasımopuyorumnanaktan

winx canım birşey sorcam şu asagıdaki kuzumla 7+0 fahta falan takvim gibi birşey çıkıyorya onu nasıl yapıyorsunuz çok tatlı gözüküyor ve insana umut veriyor

www.7910.ticker.com adresıne gdıyosun bebegının tablonu olusturuyosun en altta bebegının dogum tarıhını yada sat gırıyosun sana code verıyolar bbcode yazan bolumde 3 tane lat alta verırler sen ortada olanı secıp;kullanıcı panelı/profıl duzenle/kılo dogum takıp cızelgesı/kopyala yapıstır dıyosun oluyo canım

Asnıl cnm sımdı hesapladımda 10 mm 1 cme karsılık gelıyo 18 mm yaklasık 2 cm bana normal geldı bebegın gorulmemesı senınkı kac mm dı doktora gıttıgınde.yanı 2 cm ın ıcınde nokta kadar gorulur yanı

yanlız oraya bir tarih girdim , biraz kafadan yaklaşık bir tarih oldu:) çünkü adet düzensizliginden büyük ihtimal tutmayabilir.

valla canım , bana doktorlar hiç kaç mm oldugunu söylemediler bizde o kadar heyecanlı ve acemiydik ki hiç sormak aklımıza bile gelmedi taki burdaki yazıları okuyana kadar ama en son gittigim doktor kese bayagı büyümüş dedi yani bu büyüklüge göre görünmesi gerekirdi dedi sadece içinde yolk sac seçilebiliyor dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi o zaman kesin görünmesi lazım dedi. Bana normal karından bakarak söyledi bunları bakalım belki yarın alttan bakarlar ama bir sorun yoksa eger ikimizinkide karından bakıldıgında görünmesi lazım normal şartlarda. bir yerden okumuştum günde 1 mm büyüyormuş kese yani ikimizde 10 gün bekledigimize göre en kötü ihtimalle bu arada 10mm yani bir santim büyümesi gerekiyor demektir

evt onu bende netten okumustum benım karından gorulmedı alttan baktı goremedı 8.haftada kesın gozukur dedı doktor zaten usgye alırkende cok kucuk ınsallah gorebılırız demıstı aklına kotu seyler getırme herkesın hamılelıgı farkjlıdır

aslında varya fazla okuyup arastırmak da ıı deıl yanı tamam bılgılenıyosun ama bısey olmasada olacakmıs gbı endıselenıyosun yanı

banada alttan bakmanıza gerek yok sen 10 gün bekle öyle gel dedi eger göremezler bu seferde öyle bakacaklar galiba altan . Ya o kadar heyecanlıyımki yarın öglen nasıl olur bu akşam nasıl olur bilemiyorum. burdan sana bir link yazsam site kurallarına aykırı olurmu acaba benim çok hoşuma giden güzel bir yerin adresi bebeklerle ilgi bir doktora ayit

aslında haklısın valla hergün bir umut diye dünyanın yazısını okuyorum , yakında bir jinekolog kadar bilgili olcaz galiba. öyle şeyler ögrendimki kendim bile şaştım bu duruma. bazı şeyler umut oluyor bazı şeyler can sıkıyor. Ama umut fakirin ekmegi derler ya bizimkide o hesap . güzel bir sözü koskoca yazının içinden cınbızlayıp çekiyorum ne yapayım

yok canım ozele at ıstersen bı bakıyım ben sımdı yemege gbıyorum canım geldıgımde gorusuruz 20 dk ya gelırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…