- Konu Sahibi winx perisi
-
winx perisi, yazdıkların için teşekkürler , seninle aramda bir bag kurdum kendimce yani senin durumunu ögrendigimden beri aslında. helede sende yarın gidecekmişsin benim gibi doktora bunuda ögrenince tam bir yakınlık duydum. Ben çok heyecanlıyım akşam yatabilirmiyim bilmiyorum , şimdiden hastanede muayene siramı beklerken çok beklermiyim acaba , araba hemen gelirmi hastaneye hemen gidebilirmiyim acaba , sonuç ne çıkar gibi düşünceler aklımda dolanıyor. Umarım ikimizde yarında ögleden sonra burda birbirimize güzel haberler veririz. içimizde kocaman bir umutla agızlarımız kulaklarımıza varmış bir şekilde yazarız birbirimize ve burda umut olan tüm arkadaşlara. Güzel haberlerini bekliyorum , ben sabahtan gitcem konak doguma orda iyi doktorlar var dediler hepsi konusunda uzmanmış aile hekimimiz yönlendirdi. ikimizede bol şans
kızlar ya bide ben de kabızlık var acaba ona nasıl bi çözüm bulcam bilmiyorum sanki tuvalete her girişimde daha çok kanamam geliyo...:kedi:
asnıl canım ınsallah ıkımızde aynı zamanda mı hamıle kaldık yoksa?:)
bende senın guzel haberlerını beklıyorum merak etme ıkımızde bebıslerımızı gorecegız
aynı sekılde benımde oyle dun esımle hastanenın yerını gostermek ıcın hastaneye gottık o zaman bıle cok heyecanlandım acaba ne olcak dıye merak etme daha taze hamıleyız bebıslerımızı 6.haftada gorememeız normal merak etme hersey yolunda gdecek ısyerıne gelır gelmez yazacagımm
Galiba öyleaynen bende hastaneden sonra işe gelicem büyük ihtimal ögleden sonra yazarım tabi güzel haber alırsam.Ama yok inanıyorum aslında inanmak istiyorum ikimizde burda birbirimize güzel haberler vericez ve hamileligimiz boyunca güzel paylaşımlar heyecanlar yaşıcaz,bebişlerimizin resmini koyucaz burda dogruklarında avatar resimlerimizin yerine:teytey: ya hayel etmesi bile ne kadar güzel, inan içimde birşeyler ucacakmış gibi oldu.
Hayırlı olsun kız cızelgen[/QUOT
teşekkür ederim canım, yani yaparken bayagı ugraştım:roflol: biraz aceleci bir secim oldu ama yinede çok tatlı gözüküyor , umarım yarın küçük pikaçumdan güzel haberler getiririm size. seninde küçük kuzundan güzel ahberler alırım. hadi bakalım bol şanslar bize Allah yüzümüze gülsün
Asnİl cnm sımdı hesapladımda 10 mm 1 cme karsılık gelıyo 18 mm yaklasık 2 cm bana normal geldı bebegın gorulmemesı senınkı kac mm dı doktora gıttıgınde.yanı 2 cm ın ıcınde nokta kadar gorulur yanı
valla canım , bana doktorlar hiç kaç mm oldugunu söylemediler bizde o kadar heyecanlı ve acemiydik ki hiç sormak aklımıza bile gelmedi taki burdaki yazıları okuyana kadar ama en son gittigim doktor kese bayagı büyümüş dedi yani bu büyüklüge göre görünmesi gerekirdi dedi sadece içinde yolk sac seçilebiliyor dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi o zaman kesin görünmesi lazım dedi. Bana normal karından bakarak söyledi bunları bakalım belki yarın alttan bakarlar ama bir sorun yoksa eger ikimizinkide karından bakıldıgında görünmesi lazım normal şartlarda. bir yerden okumuştum günde 1 mm büyüyormuş kese yani ikimizde 10 gün bekledigimize göre en kötü ihtimalle bu arada 10mm yani bir santim büyümesi gerekiyor demektir
tamam canım bende yemege çıkıcam şimdi , bebişlerimizi doyuralım demi ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?