6 hafta ve iştahim %90 kesildi....

asmin2017

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
15
3
1
33
arkadaslar 6 haftaya kadar herşey güzel geçiyordu.. kusmam yoktu halende Yok ama kötü kokular aliyorum ve ağzim kötü şeyler kokuyor sadece şeftali iyi geliyor yemek yiyemiyorum kahvaltı öyle yiyemiyorum ve kilo almadim hiç bilmiyorum bana yardim edin

Cnm bndede aynı olmustu malesef 15,haftaya kadar boyle devam etti sadece pilav Yogurt yıyebılıyodum ne yazıkkı cözümü yok belirli Bı sure sonra ıstahın acılcak alahın ıznıyle bebege olumsuz bir etkisi yok ıstahsızlıgının zaten 3 aydan sonra senın yedıklerınden beslenmeye başlıyor

arkadaslar 6 haftaya kadar herşey güzel geçiyordu.. kusmam yoktu halende Yok ama kötü kokular aliyorum ve ağzim kötü şeyler kokuyor sadece şeftali iyi geliyor yemek yiyemiyorum kahvaltı öyle yiyemiyorum ve kilo almadim hiç bilmiyorum bana yardim edin
Panik Yok, sen yine de doktoruna danış ama benim de öyleydi, doktor ilk 3 aya kadar bebek keseden beslenir sen çölde olsan doyurur o kendini dedi. Ben de kilo almadım o dönemde ama bebek almıştı :)

Bulanırım olacak gibi birde hep ağızdan çıkan gaz varya o çıkacak cıkmıyor mıdem ağzım çok kötü ne yiyebilirsin
O gazi en.iyi meyvelerle cikarirsin canim. Ben denedim soda bile meyve kadar ise yaramiyor. Elma yiyebilirsin mesela. Midedeki ezilmeyide bastirir hem.

Back
X