6. Haftada 3. Kez bebeğimi kaybettim

jade1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
68
44
88
43
Arkadaşlar sat a göre 9. Haftada ki bebeğim 6. Haftaya kadar gelişti. Bu durumu 3. Kez yaşıyorum. 3. Kez kürtaj olucam yarın..Bu gebeliğimde clexane 0,4 + progestan 200 mg +prunol iğne kullandım.. Eşime ve bana çokça test yapıldı. Kromozom spermiogram pıhtılaşma rahim içi röntgen vs. Bir heterozigot bir homozigot mutasyon çıktı genetik testlerde. Durum bu yarın 3. Kez kürtaj yapılacak... Herhangi bir önerisi olan var mı? Yada benzer durum yaşayan?

Nerede yaşıyorsunuz ?eğer istanbuşda iseniz zeynepkamil kadındoğum tıbbı genetik ile görüşüp nasıl bır yol izleyeceginizi öğrenin derim.tıbbi genetıkten onlıne veya telefon ıle randevu alabiliyorsunuz .çok geçmiş olsun

İzmirde oturuyorum. Doktorum Ege ünv. De prof. Ancak bu işte net birşey konuşulmuyor sizinde takdiriniz. Kendisi veya yakını benzer bir olay yaşayan var mı ?neler oldu ? Bunu merak ediyorum..

Pataloji yapıldı mi peki?Allah sabır ve şifa versin size. Üst üste olunca araştırılması gerekirdi

Mrba canim bende 2 bebek kaybettim biri 6.ayda gelisim gerilgi başladi kaybettim 2. De kalp atimi gelismedi kan sulandirici igne ve ilaç kullanyorum o testleri bende yaptirdim bende bir problem cikmamasina ragmn onlem olarak ilaclari kullandriyolar.gebe kalmakla alakali bi sorun yasamaman cok güzel biraz ara ver tavsiyem hem rahim dinlensin hem sen ruhsal olarak biraz sakinles kendini saglikli bi gebelige hazirla oncelikle rahat olmk cok önemli takinti haline getirince olmuyo tek dr la kalma başka dr larada git ilaç dozun yetersizdir belki asil sorunu bulmak icin ugras tabi bence teşhisin tamam tedavi noktasinda eksiklik olabilir ben mesela 0.4 luk igne yanindada corasprin kullanyorum aklinda bulunsun bunuda sorabilirsin ama tek dr la kalma inşallah rabbim sağlikli bi gebelik nasip eder sana üzme kendini bende yaşadm bu sıkntilari zor biliyorum ama kafamdaki karmaşadan kurtuldugum zaman allah nasip etti banada isteyen herkese nasip etsin insallah.

Merhaba bayanlar ben de 6 aylık hamileyim ama kordondan bebeğe yeterli oksijen ve kan gitmediği için bebeğim 1 ay geriden geliyor. İğne ve aspirin kullanıyorum. Geçenlerde Cem Batukan a gittim bu Bebek 2 hafta bile yaşamaz dedi. Cuma günü Atıl Yüksel e gideceğim. Böle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba ? son 1 ayda bebeğim 40 gram ancak almış.

Onu
söylemeyi unuttum bendede vardı coraspin gebelikten önce başladım hatta... Her gebelik farklı oluyor ama bende 3 taneside aynı şekilde sonuçlandı arada bir tanede kimyasalım var bu arada.. Umarım sağlıkla kavuşursun bebeğine.. İyi dileklerin için teşekkür ederim..

İzmirde oturuyorum. Doktorum Ege ünv. De prof. Ancak bu işte net birşey konuşulmuyor sizinde takdiriniz. Kendisi veya yakını benzer bir olay yaşayan var mı ?neler oldu ? Bunu merak ediyorum..
Dogru zmnda dogru gunde saglıklı gebelık ve saglıkla kucagınıza alacagınız çocuklarınız olsun diye iyi dileklerini sunuyorum

Aynı durumdayım 3.gebeliğin kimyasal gebelik nedeni ile düştü bende araştırma hastanesinden randevu aldım kismet genetik olup olmadığı benden de istenebilir çünkü ilerlemiyor

Hayır ilk kalbi durdu kürtaj sonra aynı zamanda yine düşük kanama ile en sonu kimyasal gebelik düşük

6 KEZ 4-5 haftalıkken düşük yaptım bende hatta son gebeliğim dış gebelikti ve sonlandırıldı. trabzon farabide tüm tetkiklerim yapıldı ama hiçbir teşhis koyamadılar. allah isteyen herkese nasip etsin inşaalah. derdime derman bulamamak çok zor.herşeyin hayırlısı

Çok geçmiş olsun evet öyle durumda daha zorlamamak lazım Rabbim vermiyor demekten başka elden birşey gelmez

Canım günaydın. Tepecik araştırma hastahanesi. Oraya git bir Dr dan randevu al. Orda butun testler yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…