6 haftalık gebeyim 6 haftadır geceleri uyuyamıyorum.

Yelbiss

Umay Açina ♥
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
593
601
103
6 haftalık gebeyim progestan, folbiol ve proluton kullanıyorum.
Gündüz hiç uyumuyorum. Her gün gece 11 gibi uyuyorum. Uykularım bu zamana kadar hep düzenliydi. Yalnız artık gece 2-3 gibi uyanıp sabah 6-7'ye kadar uyuyamıyorum. Sonra en fazla bir saat uyuyorum.
Vücudum bu yorgunluğa artık dayanamıyor ayağa kalkamayacak duruma geldim yok mu bunun bir çaresi?

valla canım ben de en başından beri uyuyamıyorum.ben bi çaresini bulamadım.başlarda galiba heyecandan falan dedim ama zaman ilerledikçe karın çıkmaya başladıkça hiç rahat uyuyamıyosun.sağa dön sola dön sağa dön sola dön....üstüne bi de hamilelikte damarlarından şişmesinden kaynaklanan burun tıkanıklığı da yaşanıyor sonra....kısacası şimdidden uykusuz geceler başladı:)

valla canım ben de en başından beri uyuyamıyorum.ben bi çaresini bulamadım.başlarda galiba heyecandan falan dedim ama zaman ilerledikçe karın çıkmaya başladıkça hiç rahat uyuyamıyosun.sağa dön sola dön sağa dön sola dön....üstüne bi de hamilelikte damarlarından şişmesinden kaynaklanan burun tıkanıklığı da yaşanıyor sonra....kısacası şimdidden uykusuz geceler başladı:)

Aslında ilerleyen ayları tahmin ediyordum ama ben gece birden uyanıyorum ve sabaha kadar ayaktayım. Progestan uyutur demişlerdi ama o bile uyutmuyor. :/

Back
X