6 haftalık gebeyim ateşlendim,grip oldum çok korkuyorum yardım lütfen :(

xxxozxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
143
53
98
39
Merhabalar herkese;
6 h+6 günlüğüm 3 gündür hastalıkla savaşıyorum yirmilik dişim iltihap yapmış oda ateş yaptı şimdide gripe döndü.
ateşim 38,6 oldu en yüksek hemen serum falan bağlandı geçti şükür aynı gün ama gebelik ve ateş deyince kabus senaryolar yazıyor nette,çok endişe ediyorum varmı bu haftalarda aynı sorunları yaşayıp sağlıkla doğum yapan

Canim hic korkma ben yaklasik 3 hafta gripten kurtulamadim masallahimiz var 24 haftalik olduk cok sukur hic biseyde olmadi tek sorun halsizlik ve ilac kullanamadigin icin gec iyilesme oluyor. Vol bol c vitamini ve su tuket arada cok ates bas agrisi dis agrisi falan yaparsa minoset kullan minoseti drum vermisti hamilelerde biz gep minoset veriyorum demisti bi sakincasi yoktur yani 3 tl bisey eczanede birde ondan alip kullanabilirisn.
Bebegin icin korkma biseycik olmaz Allahin izniyle

Merhabalar herkese;
6 h+6 günlüğüm 3 gündür hastalıkla savaşıyorum yirmilik dişim iltihap yapmış oda ateş yaptı şimdide gripe döndü.
ateşim 38,6 oldu en yüksek hemen serum falan bağlandı geçti şükür aynı gün ama gebelik ve ateş deyince kabus senaryolar yazıyor nette,çok endişe ediyorum varmı bu haftalarda aynı sorunları yaşayıp sağlıkla doğum yapan
Olur canim arada icini ferrah tut dis agrisi ates yapiyo. Sen rahat ol dkruna git .net heraeyin en kotusunu belirtiyor. Rabbim bebeginede sanada sifa versin insallah

doktorumlada konuştum çok şükür oda korkacak bişiy olmayacağını söyledi. kalp atışlarınıda duyduk maşallah :) o hayatından memnun gibi duruyor ben biraz evham yapıyorum galiba
teşekkürler L life is good ve Bonbon1601 Bonbon1601

Canım ben de 9 haftalik hamileyim. Atesim var. Arada parol alıyorum. Çok yüksek havale derecesinde birsey olur. Endiselenme. Internet zaten çok kötü birsey ya. Kötü haber her zaman. Allaha siginalim yeter.

ben de griple savaştım 3 gündür.. hala öksürüyorum ve geniz akıntım var o da bulantımı artırıyo :( ılık suya limon sıkıp bal koyuyorum günde 2-3 defa içiyorum öyle hafiflettim vala :((

bende bır aydır grıbımm öksürmekkten kasıklarıma agrılar saplandı ıstahım kesıldı on gun yattım mıde bulantısındann yemek yıymedım bır hafta sımıtlebeslendım en son hastanelık oldum cok sukur sımdı ıyıyım ama grıp hala devam

Rabbim sifa versin canim. Herkese hepimize insallah ya şafi ismiyle sifa versin

Back
X