yok canım ben aksine çok mutluydum hatta bi benim bulanmıyodu bu hafta başı başladı şuan 7+5 yani 7. haftanın başında başladı malesef:gitme:
kızlar bu mide bulantıları yüzünden kilo verdim ya
yok canım ben aksine çok mutluydum hatta bi benim bulanmıyodu bu hafta başı başladı şuan 7+5 yani 7. haftanın başında başladı malesef:gitme:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum şuan bende çok yeni hamileyim gebelik hesaplamalarına göre 5 hafta 2 günlük hamileyim ama dr daha kesesini bile göremedi erken gebelik dedi. çok heycanlıyım benimde karnım çok ağrıyor çok korkuyorum çünki ocak ayında 1 aylık düşük yapmıştım aynı acıyı tekrar yaşamak istemiyorum. allahım bütün bebiş bekleyenlere hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin.
Merhaba arkadaşlar siteye yeni katıldım.Bu ay hastalanmadığım için test yaptım ve pozitif çıktı 10 gün bekledim ve dün doktora giitm doktor bana 6 haftalık hamile olduğumu söyledi ve çokk sevindim fakat kalp atışları ongün sonra belli olur dedi ben hemen görünür sanıyordum ama on gün beklememiz gerekicekmiş nese sağlıklı olsunda istediği kadar beklerim ..bu aralar çok bulantım oluyor miğdem kazınıyor hiç birşeyden zevk alamıyorum ağzımın tadı yok onun dışında herşey çok güzel ve heyecanlıyım bunları sizinle paylaşmak istedim.Allah herkese bu mutluluğu tattırsın evladını eline almayı nasip etsin inşallah:)
her an başlayabilir yani:)) çok sağol içim rahatladı benimde başlayabilir yada hiç olmaya bilir dimi?hiç bulantı olmayadabilir dimi?
kimse duymadımı böylebir sorun .........fisfisfis
azracım benim hamilelikten önce 15 gün gecikmişti 1 kere bu seferde boşuna para vermek istemeim kan testine bayaa bekledim 10. gün sabah ilk idrarımda 2. çizgi çok silikti ogünün akşamı testi tekrarladım negatif çıktı ama hamileymişim
mrb canım eğer bu kezde 64.gün adet olsaydım pazar günü olmam gerekirdi fakat 12 3 gün lekelenme oldu 2.gün test yaptım yok bugün randevu aldım yarın saat 2 ye inşallah kötü giden bişeyler yoktur.korkuyorum.ALLAHtan umut kesilmez belki bende hamileyimdir diyorum ama üstüne görme yada lekelenme yerleşme kanaması bu kadar uzun sürermi her gün bir damla..akannehir
güzelim sen içini rahat tut allahtan umut kesilmez senide umitlendirmek istemem ama benim yan komsumun hamileligi idrar tahlilinde cıkmıyor ama yoksa bile senin saglıgın önemli inşallah hayırlı ve saglıklı bir sonuç alırsın .
arkadaşlar merhaba bende 4hafta 5 günlük hamileyim dün doktora gittim keseyi gördük ultroson resminide verdi ama kesenin içinde bişey gözükmüyor bu normal mi orda bakarken ben nokta gibi bişey görmüştüm doktora sormak o anda aklıma gelmedi o da bişey demedi.şimdi telaşlandım
arkadaşlar merhaba bende 4hafta 5 günlük hamileyim dün doktora gittim keseyi gördük ultroson resminide verdi ama kesenin içinde bişey gözükmüyor bu normal mi orda bakarken ben nokta gibi bişey görmüştüm doktora sormak o anda aklıma gelmedi o da bişey demedi.şimdi telaşlandım
azracımm güzel haberlerini bekliyorum canım dua edicem sen gelene kadar eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?