6 haftalık hamileler buraya......

slm kızlar nasılsınız yeni hamiş haberleri var hayırlı olsun kuçagımıza almayı da nasip olur inş. bende uzun zamandır giremiyorum maglum bayram girdi ben biyere gidemediğim için herkez bana geldi her gün misafirim vardı salıgünü tahlillerimi aldım ve doktoruma gösterim dedim dişarı cıkmışken gitmişkende maglum har an tedirgin oldugum için utrasyola koymasını istedim oda sağ olsun ikilemedi ve inanırmısınız tüylerim diken diken oldu doktrum endişelencek bişey yok şuan yan gel osman sırtını dayamış yatıyo dedi kalp atışlarınıda diletdi zor tutdum kendimi ama ağladım ondan sonra oluşmaya başlamış dedi ve koca kafalı olacak kafası ve bacakları oluşmaya başlamış içime su serpti onlarıgörünce artık dedimki bu sefer olacak inşallah ve bende anne olmak yolunda baya yol aldım çümkü hiç bu zamana kadar sürmedi hamileliklerim tam 2 aylık oldu rabbim 7 ayıda sorunsuz geçirmeyi nasip eder rabbim hepimizin progestan bende kullanıyorum şu an 3 defa almam gerekiyor ama ben 2 tane içiyorum çümkü vucudum kaldırmıyor uyku yaptıgı için doktorumda olsun dedi ama agrın şitdetli olursa 2 tane birden al dedi 3 hafta sonra kontrolüm var ve çok sabirsizim o günün bir an önce gelmesini istiyorum kızlar çok uzun yazdım ama napim sevinçimi paylaşmak istedim :)

yaşam benimde 2 aylık bidaki konntrolüm 7 ekimde geçmek bilmiyo zaman bebeğimi biran önce görmek istiyorum ya bendede inanılmaz uyku var uyumaya doyamıyorum heralde bebeklerimiz bize annecim şimdi uyu ben doğunca biraz zor uyursun demek istiyo :) işallah bu 7 ayda akıp geçer su gibi Allahım bebeklerimizi elime almayıda nasip eder

İLGİLENDİĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER SEYDUNA HALA DEVAM EDİYOR KANLI AKINTI BAKALIM ÇARŞAMBAYA KADAR BEKLİCEM HABERDAR EDERİM.:uhm:

merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim.kasık ağrılarım var bide halsizlik ve uyku halii...herkez bana mide bulantılarımı soruyoo bende daha başlamadı ve beni huzursuz ediyo acaba sağlıksız bir durummu benim bulantılarımın olmaması..sizlerde durum nedir

kasık agılarım hamile kaldıgım günden bri devam ediyor tabi ayakta durdugum zaman daha cok agrıyor hele belim gece uyuyamıyorum agrısından ama deger iki kişiklik koltukta uyuyorum ayaklarım ve basım yukarıda kalıyor belim yerde ancak o zaman rahat ediyorum güzelim migde bulantıları bagzı kişilerde olur bağzi kişilerdede olmaz veya az olur o bizim hormonlarımıza bagli benim genelde acıktıgım zaman bulanıyor ama cevremdeki insanlar soruncada mulantım ara ara oluyor diyiyorum çümkü benim bir sorunum var karsımdaki insan ne derse veya aaa benim öyle bişeyim yok dersem aynında başıma gelir o yüzdende mesafeli olmaya çalışıyorum ha bu arada kızlar şu anda kendinize dikkat edin maglum gırıp zamanı dikkat edin ben 4 gündürçekiyorum öksürügüm ve hapsırmam olmasa sorun deyil kafayı yemek uzereyim aman dıkkat edin

arkadaşlar merhaba.bende sonunda hamileyimmm cumartesi günü kan testi yaptırdım 2870 çıktı adetim 7 gün geçmişti sizce bu değer nasıl ? yarın doktora gidicem keseyi görebilirmiyim? bide karnımın solunda ve sol kasığımda bazen ağrı oluyor şimdide belim ağırmaya başladı korkuyorum.

korkma canım rahim genişliyo o yüzdenmiş benimde aynısı oldu şimdi gittiğinde keseyi görürsün ama git yinede folik asit falan kullanman gerekiyo değerin gayet normal bende 6 günün üstüne yaptırdım 2600 dü hayırlısı olsun Allah hepimizin bebeklerini kucaklarımıza almayı nasip etsin

hayırlı olsun çokkkkkk güzel sonuçun hadı sende katıldın anne adaylıgına:) tamamınada erer kucagınada almayı nasip eder yüce rabbim doktor sonuçlarınıda paylaşmayı unutma:) o agrılar olur yeterki kendini yorma ok:) hadi hayırlısı

mrb seyduna malesef bu gün idrar tahlili yaptım negatif dr gidicem en yakın zamanda.akannehir

olsun azracım hiç canını sıkma birde bakmışsın hamilesin olmadı öbür aya hayırlısı olsun canım yeterki çok öpüyorum.ben hamile kalmadım 2 ay zayıfsın vitamin eksikliği sebep olabilir dediler bir arkadaşımdan eleviti öğrendim doktora gittiğimde sordum hamile kalmadan içebilirmiyim diye sorun olmaz dedi o ay hamile kaldım sebebp mi oldu gerçekten etkiledimi bilemiyorum canım ama doktora sorarsan aklında bulunurolumunekankayizsmile

mrb seyduna bugün 11 gün oldu hala lekelenmeler devam ediyor hiç bahsetmişmiydim hatırlamıyorumda neyse yazayım ben 2 yıl yasmin doğum kontrol hapı kullandım bırakalı 10 ay oldu ve son 2 defadır 64 günde bir adet oluyorum dün olmam gerekiyordu fakat son 11 gündür lekelenme kanlı akıntı var bugün 2 gün geçti sayılır adetim test negatif hiç böyle bir hikayesi olan duynuzmu?bu arada en son 2 - 6 eylül arası enfeksiyon için ornisid kullandım 9 eylüldede lekeler başladı offfffff ne yapmalıyım inan bilemiyorum:sm_confused:

yok canım ben aksine çok mutluydum hatta bi benim bulanmıyodu bu hafta başı başladı şuan 7+5 yani 7. haftanın başında başladı malesef:gitme:

kimse duymadımı böylebir sorun .........fisfisfis

azracım duymadım bir doktora görünsen iyi olur

elevit bende kullandım ve kullanmaya devam ediyorum doktorda yumurtlama takibi başladıgım ay verdi doktorum o ve iki ay takip devam etti ilk ay yumurtam oluyormu diye öbür ayda yumurta cogaltan ilaç ilçdim ve çatlatma iynesi oldum olmadı ve bırakdım 2 ayımda hamile kaldım ve düşük oldu ardından tekrar kaldım ve şuan 2 aylık hamileyim ve elevite ara vermedn devam ediyorum einimki etkisi vardır hamile kalmak istenildigi zamanda başlanır dedi bana doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…