çok sevindim güzelim dikkat et kendine şehir dışlarında yorma sakın kendini iyi yolculuklar
abrell cim sadece şişiriyomu yoksa kiloda aldırıyormu çok merak ettim
teşekkür ederim canım en kısa sürede görüşmek üzere çok öpüyorum:1hug:
arkadaşlar merhaba.bende sonunda hamileyimmm cumartesi günü kan testi yaptırdım 2870 çıktı adetim 7 gün geçmişti sizce bu değer nasıl ? yarın doktora gidicem keseyi görebilirmiyim? bide karnımın solunda ve sol kasığımda bazen ağrı oluyor şimdide belim ağırmaya başladı korkuyorum.
arkadaşlar merhaba.bende sonunda hamileyimmm cumartesi günü kan testi yaptırdım 2870 çıktı adetim 7 gün geçmişti sizce bu değer nasıl ? yarın doktora gidicem keseyi görebilirmiyim? bide karnımın solunda ve sol kasığımda bazen ağrı oluyor şimdide belim ağırmaya başladı korkuyorum.
mrb seyduna malesef bu gün idrar tahlili yaptım negatif dr gidicem en yakın zamanda.akannehir
günaydın kızlarr
olsun azracım hiç canını sıkma birde bakmışsın hamilesin olmadı öbür aya hayırlısı olsun canım yeterki çok öpüyorum.ben hamile kalmadım 2 ay zayıfsın vitamin eksikliği sebep olabilir dediler bir arkadaşımdan eleviti öğrendim doktora gittiğimde sordum hamile kalmadan içebilirmiyim diye sorun olmaz dedi o ay hamile kaldım sebebp mi oldu gerçekten etkiledimi bilemiyorum canım ama doktora sorarsan aklında bulunurolumunekankayizsmile
merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim.kasık ağrılarım var bide halsizlik ve uyku halii...herkez bana mide bulantılarımı soruyoo bende daha başlamadı ve beni huzursuz ediyo acaba sağlıksız bir durummu benim bulantılarımın olmaması..sizlerde durum nedir
mrb seyduna bugün 11 gün oldu hala lekelenmeler devam ediyor hiç bahsetmişmiydim hatırlamıyorumda neyse yazayım ben 2 yıl yasmin doğum kontrol hapı kullandım bırakalı 10 ay oldu ve son 2 defadır 64 günde bir adet oluyorum dün olmam gerekiyordu fakat son 11 gündür lekelenme kanlı akıntı var bugün 2 gün geçti sayılır adetim test negatif hiç böyle bir hikayesi olan duynuzmu?bu arada en son 2 - 6 eylül arası enfeksiyon için ornisid kullandım 9 eylüldede lekeler başladı offfffff ne yapmalıyım inan bilemiyorum:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?