6 haftalık hamileler buraya......

ayyy kızlar bende kötüleşmeye başladım kahvaltı hazırlarken bile bulanmaya başladı iki gündürakannehir

merhaba allahın izniyle şu 3-4 ayı atlatalım aşermeler kötüymüş allah sabır versin mide bulantısı kokuya duyarlı olanlara

benim 8+2 drların demesine göre bence daha küçük sat a öre hesaplıyolarya benim daha 6. haftada başladı bu hafta dahada ağırlaştı eğer böyle devam ederse evime hasret kalıcam kilo verdim alıcağıma

bulantılarım çok fena. kusmuyorum ama bulantım var. yemek yeme hissim kayboldu. bulantılar buna engel oluyor

ben de 6+4 üm

günaydın kızlar benim bulantım var ama çıkarmıyorum en azından yemek yiyebiliyorum ve yediğim kalıyo sadece kuru bulantı kendi mutfağim kokuyo bana yemek hazırlayamıyorum ama başkası hazırlarsa yiyebiliyorum

kızlar bende hamıleyım demeyı nasıp ettı allah bana yaklasık 2 yıl bekledım ve hamıleyımmmmm artık hesaplayıcıya göre 4 haftalık doktor sadece keseyı gördü haftaya bidaha gidicem sizler hangi ilaçları kullanıosunuz

hayırlı olsun lover1984 Allahım hepimizin bebeklerini kucaklarımıza almayı nasip etsin bende hazırladığım yemekleri yiyemiyorum başkasıda hazırlasa bi kaşık anca bakalım ne zamna geçicek

valla cicegi burnunda hamişler ben 16 haftalık oldum ama ne kustum ne aşerdim nede midem bulandı anacım allah yardımcınız ola

kızlar progestan ve folik asit mideye dokunur sadece gebelik degil bu ilaçlarda etki ediyo ayrıca kanamalı hamiş olan ben progestanla kanmalarımız kesildi ve düzeldik darısı başınıza korkmayın o ilacın bi zararı yok sadece sizi şişirio o kadar

ben bugün öğürmekten mahvoldum kızlarr ölücem ateşimde çıkıyo öğürmekten bi çaresi yokmu bunun kafamçokkarıştı

mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum tam olarak bu siteyi nasıl kullanacağımıda henüz bilemiyorum benim sorunum şu 2 yıl yasmin kullandım bırakalı 10 ay oldu ve son 6 aydır bebek istiyoruz olmuyor bu arada adetim son 2 defadır 64 günde bir oluyor ve pazar günü adet olmam lazım fakat 7 gündür kahverengi lekelenmelerim var hiç böyle olmadım bugüne kadar ayrrıca enfeksiyon için ornisid kullandım son 15 gün önce acaba hamileyim yoksa bi sorunmu var endişeliyim.aranızda bu durmda olup hamile olan varmı?bilmiyorumkismile

bana cevap yazdığınızda nereden göreceğim?

azracım bendedeöyle bi lekelenme olmuştu kan testiyle öğrenebilirsin çanakkalede teknosanın yanında bir biyokimya lab. var orada yaptırabilirsin eğer hamile değilsen bir jinekoloğa gitmeni öneririm çünkü pko genelde düzensizliğe neden oluyor ama inşallah sebebi hamileliktir.bu arada kullanıcı paneline girip kendi ayarlarını yapıyorsun orada iletileri mail olarak almakistiyorum yazıyor onu işaretliyorsun birde anında haber almak istiyorum bölümünüde işaretliyorsun dahasını okurken anlarsın zatençok öptüm haberdar et mutlaka test sonucunuyerimseniben:uhm:

seyduna bende aynıyım valla kusmaktan mahfoldum resmen bugün senin için büyük gün bebişinin kalp atışlarını duyucaksın azracım seninkide işallah gebeliktendir ama mutlaka bi kadın doğumcuya gözük adet düzensizliğin için bende gecikme olmuyodu ama adet olmadan 3_4 gün önce kahverengimsilik geliyodu arkasından adet oluyodum hamile kaldığımda hiçbişey gelmedi sadece kasıklarıma çok şiddetli kıramplar giriyodu adet olucakmışım hissi geliyodu bunlrda rahim büyüdüğü için oluyomuş

canım gördük bebişi kalp atışınıda doktor 7+3 dedi 1 cm miş çok mutluyum içime su serpildi valla allah herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu ben yarın eşimin görevinden dolayı bikaç aylığına şehir dışına gidiyorum ama sizlerle konuşmam için vınnn alacak eşim hemen bağlanırım çok öptüm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…