canım ben 4+5 te gittim..alttan bakıp keseyi gördüler..ama gitmeden kan teti yaptırmıştım özel hastanede..gece yeptırdık.hemen sonucunu aldık .20 tl ödedik.çok erken gitsen bişey görünmüyor..6+5 te gittim.kalp atışını gördük.bence sen önce kan testini yaptır ve folik asite başla..daha sonrada 6,5 -7 haftalıkken git..hem keseyi görürsün hemde kalp atışlarını..
Amin hiç korkma görünmediği zaman bende korkmuştum inşallah seninkide görünür
bende 5+5 günlük hamileyim. 9 yaşında kızım var. Aslında 2. çocuk hep istiyodum ama beklemediğim zamanda oldu. Hiç alışamadım. Çok karamsarım.. kendime çok kızıyorum..Şuan sanki hayata küsmüş gibi oldum. Allahım nolur bana yardım et.
olabilir canım ya.ben de yeni öğrendim hamile olduğumu biz istiyoduk gerçi.ama bence hamilelik insanın ruh halini çok değiştiriyor.ben de kendimi çoook yorgun hissediyorum.canım bişey istemiyor.ama geçecektir diye düşünüyorum.bence keyfini çıkar hamileliğin .9 yaşında kızın varmış.onun sana bi eziyeti olmaz hatta yardımı olur.bence zamanlama iyi. zaten büyütmüşsün kızınıopuyorumnanaktan
selam bende yeniyim kilo vermeye çalışırken hamile oldum :) 6 hafta 2 günlük hamileyim
Teşekkür ederim canım,ben de seni tebrik ederim.Sağlıklı sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katiliyorum. 6+4 haftalik hamileyim. Bugun kasiklarimin uzerinda agri saplanmalari basladi. Arayacak soracak su anda kimsem yok. Bende burda yazip sizlere sormak istedim. Belki bana suan cevap yazamayacaksiniz ama birilerine anlatmak dahi beni rahatlatiyor.ABD de yasiyorum ve doktor randevum bu ayin 29 unda. Bana cok gec geliyor bu randevu tarihi. Ilk randevumde gebeligim 4+3 haftalikti. Doktor cok erken oldugu icin ultrasonla bakmadii. Bir kac kan testi aldi ve idrar testi. Idrarimda iltihap ciktigi icin gebelikte kullanilan bir ilac verdi onu aldim 3 gun once bitti. Kan testlerini alirken eger sonuclar istedigi gibi cikmazsa beni tekrar arayacaklarini ve gebeligin 6. haftasinda randevu vereceklerini soyledi. Doktor beni tekrar aramadi bu demek oluyor ki baktigi sonuclar normal cikti. Ama hala keseyi gormek icin bu kadar beklemek istemiyorum. Goreyim de icim rahatlasin istiyorum. Kalp atislarini duymak istyorum. Turkiyede olsam bir ultrason merkezine giderdim randevuyu beklemeden. Ama burda nereye gidecegimi dahi bilmiyorum doktordan baska. Allah korusun bisey olsa acile nereye gitmeliyim onuda bilmiyorum. Eger icinizde bana bu konularda yardimci olabilecek varsa lutfen bana yazin. Ozellikle su saplanan agrilar beni rahatsiz ediyor. Allah herkese bebeklerini bagislasin. Bu benim ilk hamileligim. Allah diger hamile bayanlarimiz gibi bizi, butun hamileleri bebeklerine sagliklica kavustursun. Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?