6 haftalık hamileler buraya......

Canım sağol tavsiyelerin için, ben zaten düşük mg lı folik asite başlamıştım 15 gün önce, çok şükür Allah tam planladığımız zamanda verdi. Önce kan testi yaptırıcam sonra da tavsiye edilen bi dr var ona gidicem..Şimdiden heyecandan ölüyorum kalp atışını duyabilecek miyim diye.

slm kızlar bende 7 haftalık hamileyim ikinci bebeğim süpriz oldu bize 1 buçuk yaşında bi oğlum var burdan takip edicez beraber allah hepimizin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşaallah......

Selam kızlar ben de 5 haftalık hamileyim :))ıkinci aşılamada kavuştuk bebeğimize çok şükür ...inşallah bundan sonrası da sağlıkla tamamlanır ve bebeğimizi alabiliriz kucağımıza...Test yaptırdığımda çok erkendi daha sabredemedim çünkü doktorum 3.hafta için değerimin yüksek olduğunu ve çoğul gebelik olabileceğini söylemişti ama 4+4 de keseyi gördük bir taneydi :)) Biraz olsun rahatladım önümüzdeki hafta kalp atışlarını da duyarsam inanılmaz rahatlıycam...

bende 5+5 günlük hamileyim. 9 yaşında kızım var. Aslında 2. çocuk hep istiyodum ama beklemediğim zamanda oldu. Hiç alışamadım. Çok karamsarım.. kendime çok kızıyorum..Şuan sanki hayata küsmüş gibi oldum. Allahım nolur bana yardım et.

Amin hiç korkma görünmediği zaman bende korkmuştum inşallah seninkide görünür

nazlı dün doktora gittim ve küçük keseciği gördük çok şükür.1 ayın içindesin dedi doktorum.geç döllenme oldu sanırım bi de düzensizlik var ya. hemen folik asit başla kendini bir kaç hafta fazla yorma dedi. bu dönem bebek için en önemli dönemlerdenmiş. tam tutunma ve ilk taslakların gelişimi olduğu için:ecrin_bebek: bi de progestan verdi. rahim kaslarımı gevşetmek için. Allaha çok şükür. her isteyene versin rabbim.
bi de ben kendimi çok yorgun hissediyorum ya canım hiç bişey yapmak istemiyor.totomu yerinden kaldıramıyorum.mirmirmirmirnormaldir değil mi?

olabilir canım ya.ben de yeni öğrendim hamile olduğumu biz istiyoduk gerçi.ama bence hamilelik insanın ruh halini çok değiştiriyor.ben de kendimi çoook yorgun hissediyorum.canım bişey istemiyor.ama geçecektir diye düşünüyorum.bence keyfini çıkar hamileliğin .9 yaşında kızın varmış.onun sana bi eziyeti olmaz hatta yardımı olur.bence zamanlama iyi. zaten büyütmüşsün kızınıopuyorumnanaktan

saol cnm.. bende iyi olmaya çalışıyorum aslında ama üzerimde tarif edemediğim karamsarlık var. Neden böyle bilmiyorum

merhaba bende aranıza yeni katıldım ilk bebişimi düşük yaptım çook üzüldüm sebeblerini araştırdım bende kan pıhtılaşma pıroblemi varmış şimdi 6 hafta 3 günlük hamileyim hergün bir iğnemiz var sizin yaşadığınız kasılmaları bende yaşıyorum ama normal diyo doktorum allah hepimizin yardımcısı olsun...:)

gunayın kızlar dun dr daydım kalp atıslarını duydum bebısımın ama bıraz lekelenmem oldu dr progestan verdı sımdı evde yatıyorum bebişime bişey olmaz ınş..

selam bende yeniyim kilo vermeye çalışırken hamile oldum :) 6 hafta 2 günlük hamileyim

selam bende yeniyim kilo vermeye çalışırken hamile oldum :) 6 hafta 2 günlük hamileyim

Bende işsizlik nedeni ile evde otur otur tam 14 kilo almıştım bi türlü rejime de başlıyamıyordum tam bir hafta oldu rejime başlayalı ki hamile olduğumu öğrendim..Artık doğumdan sonra kilo vereceğiz başka yolu yok :a.s Özgeycim bende daha doktora gitmedim ama hesaplamalara göre 6+2 yim bende kaydirigubbakcemile3 Allah sağlıkla sıhatle evlatlarımızı kucağımıza almak nasip etsin hepimize..

Kızlar ben de bugün dr a gittim mide bulantısından.Daha 5 haftalık bebiş ama kus kus bu ne be. ınşallah sizde başlamaz ama başlarsa bulantılar doğal olarak kilo veriyorsunuz bir gecede 2 kilom gitmiş.

merhaba bende bugun doktora gittim benim melegimde henuz 5 hafta 5 gunlukmus inanamadim cok guzel bir duygu insallah kucagimiz almayi nasip eder allah hepimizin

Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katiliyorum. 6+4 haftalik hamileyim. Bugun kasiklarimin uzerinda agri saplanmalari basladi. Arayacak soracak su anda kimsem yok. Bende burda yazip sizlere sormak istedim. Belki bana suan cevap yazamayacaksiniz ama birilerine anlatmak dahi beni rahatlatiyor.ABD de yasiyorum ve doktor randevum bu ayin 29 unda. Bana cok gec geliyor bu randevu tarihi. Ilk randevumde gebeligim 4+3 haftalikti. Doktor cok erken oldugu icin ultrasonla bakmadii. Bir kac kan testi aldi ve idrar testi. Idrarimda iltihap ciktigi icin gebelikte kullanilan bir ilac verdi onu aldim 3 gun once bitti. Kan testlerini alirken eger sonuclar istedigi gibi cikmazsa beni tekrar arayacaklarini ve gebeligin 6. haftasinda randevu vereceklerini soyledi. Doktor beni tekrar aramadi bu demek oluyor ki baktigi sonuclar normal cikti. Ama hala keseyi gormek icin bu kadar beklemek istemiyorum. Goreyim de icim rahatlasin istiyorum. Kalp atislarini duymak istyorum. Turkiyede olsam bir ultrason merkezine giderdim randevuyu beklemeden. Ama burda nereye gidecegimi dahi bilmiyorum doktordan baska. Allah korusun bisey olsa acile nereye gitmeliyim onuda bilmiyorum. Eger icinizde bana bu konularda yardimci olabilecek varsa lutfen bana yazin. Ozellikle su saplanan agrilar beni rahatsiz ediyor. Allah herkese bebeklerini bagislasin. Bu benim ilk hamileligim. Allah diger hamile bayanlarimiz gibi bizi, butun hamileleri bebeklerine sagliklica kavustursun. Amin...

merhaba cnm merak etme, o kasılmalar ve adet sancısı gibi ağrılar 7. haftaya kadar oluyor hatta 8 de bile olabilirmiş. benim de birden bıçak saplanıyor gibi oluyordu belim ve kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyordu ama doktorum normal oldugunu rahmin her ay alışık oldugu hareketleri yaptıgını ve bebeğinde yerleştiğini söyledi. içini ferah tutu kendini tedirgin etme üzme hakkımızda hayırlısı diye düşün dua et cnm. 7 den sonra çok az oluyor agrı ve kasılma. ileride tabi rahim iyiyce büyümeye başlayınca tekrar olacakmış.

Tesekkur ederim Alminay. Beni cok rahatlattin. Allah razi olsun. Bugun doktoruda aradim normal olabilecegini soyledi hemsire. Doktorla konusup tekrar beni arayacakti. Hemen aramadiklari icin galiba onemli bisey degil. Yoksa hemen arar randevu verirlerdi diye dusunuyorum. Bugun Turkiyedeki deneyimli arkadaslarimida aradim onlarda normal olabilecegini, bebek yerlesmesi olabilecegini soylediler. Dikkat ediyorum kendime bu siralar, olumsuz dusunmemeye calisiyorum. Butun hamilelere ve kendime dua ediyorum. Allah hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.:))

arkadaşlar gebelik haftanızı neye göre hesaplıyorsunuz?ben sat a göre hesaplıyorum 5+3.gçen hafta 5 mm kese gözüktü,yarında özelde kontrolüm var,umarım bi sıkıntı çıkmaz.düşünmeden duramıyorum şu an evde miskin miskin oturuyorum,izin aldım attım kendimi evenapiim çook yoruluyorumakannehir umarım hepimizin herşey yolunda devam eder.allah yardıcımız olsun:Saruboceq:

slm kızlar benimde 6 haftalık yarın kalp atışlarını duycaz inş bulantım falan yok çok şükür henüz başlamadı ama kasık ağrılarım adetimi beklediğim gübnden bu yana kesilmedi hiç her an hastalancak gibi ağrıyo ne yapalım bebişlerimiz için katlancaz allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah

cnm hiç korkma kanaman olmadığı sürece herşey yolunda demektir ağır kaldırma yorulma bol bol dinlen 3 ay bitene kadar hepsi bu hepimize söylenen şeyler bunlar inş sorunsuz geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…