6 haftalık hamileler buraya......

kızlar hepinize merhaba.deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum lütfen cevap yazın.daha adet olmama 1 hafta var.1 hafta önce memelerim şişti.inmiyor.sizce hamile olabilir miyim.yani hesaplamalarıma göre 1 haftalık hamile bir insanın memeleri şişer mi???şimdiden teşekkürler

Tesekkurler zeycane. Allah hepimizi bebislerimize kavustursun. Aslinda soguk kanli bir insanimdir. Ama ilk hamilelik olunca deneyimsizlikten ve uzun sure isteyipte hamile kalinca insan da soguk kanlilik falan kalmiyor. Ama burada diger arkadaslarimizinda deneyimlerini okumak beni rahatlatiyor. Hepinize tesekkur ediyorum ve butun hamile bayanlara kolaylik ve saglik diliyorum.

cnm bi haftalıkken şişmeyebilir ama kişiden kişiye değişiyo durum benim adetim bi iki geçtikten sonra şişmeye başladı sonra göğüs üstünde damar gibi kalın mavi çizgiler oluştu ben o çizgiden hamiş olduğumu anladım sonra test yaptım

teşekkür ederim canım bakalım beklemedeyim şu an o damarlar hep belirgin bende zaten o nedenle farkı anlayamıyorum.

bugun kanamam oldu kizlar. Birkac damla kirmizi renkte. Doktordan randevu aldim 3 saat sonra oraya gidecegim. Bana dua edin arkadaslar.

Canım benim ilk hamileliğimde adetime 2 hafta varken şişmişti..Kişiden kişiye değişir..

ben aranıza bugün katıldım. 8 haftalık hamileyim . 6 haftalıkken benimde hafif lekelenmem oldu ultrasonda bakıldı bebeğin kalp atışı var. bazen öyle lekelenmeler oluyormuş hiç endişelenme iyi düşün iyi olsun arkadaşım......

Selam arkadaslar. Cok sukur bebis iyi. Ultrasonda bebisi gorduk. Cok ilginc bir duygu:) Kanamanin sebebini bulamadilar. Kanamam sabah basladi 3-4 damla sonra koyulasarak azaldi. Bebisin kalp atislarini dinledik 114 cikti. Doktor erkek olma olasiliginin yuksek oldugunu soyledi. Kiz cocuklarinin kalp atislari daha yuksek cikarmis genelde. Bakalim merakla cinsiyetini beklicez. Ayrica ben sat a gore hesap yaptigimda 7+0 haftalik hamile oldugum cikarken ultrasonda 6+2 cikti:))) Dualariniz icin cok tesekkur ediyorum arkadaslar. Guzel bebisli gunler hepinizeee...

Bende bugün 5 + 5 günlük hamileyim.Şiddetli sancılarım vardı.Doktorumla konuştum.Artık düşecek bebek herhalde dedim.Tahlil yaptırdı.ılk muayne olduğu için..Meğer kum döküyormuşum bide :gitme:

kızlar bende yeni katıldım aranıza 7 haftalık hamileyim 18 haziran da hastaneye gitcem bebegimin kalp atışlarını dinlicez inşalah dua edin

Ben devlethastanesine gittim ne bi ilgi ne bir bilgi.Doktor kalbi atıyo dedi o kadar bir tanede resmini verdi elime bebek sağdamı soldamı anlayamadım bile.Soru bile soramadım.Canım çok sıkılıyo ya parasızlığın gözü körolsun hakkaten.Bir özel hastaneye gitsek böyle mi olurdu.ınşallah hayırlısıyla duyarsın bebeğinin kalp atışlarını

Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin. Bu arada zaman ilerlemiyor arkadaslar ya. Daha 7. haftanin icinden cikamadim ben 9. ayi nasil beklicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…