kızlar hepinize merhaba.deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum lütfen cevap yazın.daha adet olmama 1 hafta var.1 hafta önce memelerim şişti.inmiyor.sizce hamile olabilir miyim.yani hesaplamalarıma göre 1 haftalık hamile bir insanın memeleri şişer mi???şimdiden teşekkürler
teşekkür ederim canım bakalım beklemedeyim şu an o damarlar hep belirgin bende zaten o nedenle farkı anlayamıyorum.cnm bi haftalıkken şişmeyebilir ama kişiden kişiye değişiyo durum benim adetim bi iki geçtikten sonra şişmeye başladı sonra göğüs üstünde damar gibi kalın mavi çizgiler oluştu ben o çizgiden hamiş olduğumu anladım sonra test yaptım
kızlar hepinize merhaba.deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum lütfen cevap yazın.daha adet olmama 1 hafta var.1 hafta önce memelerim şişti.inmiyor.sizce hamile olabilir miyim.yani hesaplamalarıma göre 1 haftalık hamile bir insanın memeleri şişer mi???şimdiden teşekkürler
bugun kanamam oldu kizlar. Birkac damla kirmizi renkte. Doktordan randevu aldim 3 saat sonra oraya gidecegim. Bana dua edin arkadaslar.
kızlar ben de bademcik ağrısından yakınıyorum 3 gündür. 5 ahftalık hamileyım.tehlikeli midir sizce.
tedirginim.
Bende bugün 5 + 5 günlük hamileyim.Şiddetli sancılarım vardı.Doktorumla konuştum.Artık düşecek bebek herhalde dedim.Tahlil yaptırdı.İlk muayne olduğu için..Meğer kum döküyormuşum bide :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?