6 haftalık hamileler buraya......

Selam kızlarr zemuszemus Ben de dr uma göre 5+6 haftalık SAT a göre 6+6 haftalık hamileyim. Dr transfer gününe göre hesapladı. Şubat annesi olacağızz inş Allahın izniylee :CüvCüv:

selam herkese bende 6 hafta 1 günlük hamileyim

utrasonda gördüğüm minik bir karartıydı :)

selam arkadaşalr bende bugün tam 6 hafatlık hamişim.keseyi gördüm bugün çokşükür 10 gün sonrada inşallah kalp atışalarını duarız hepimiz sağlıkla bebeklerşimizi kucağımıza alırız inşş.
burada bebeğin görünmemesi normal dimi kızlar 6 haftalık doktora gidenler sizlerde kese gördünüz dimi karından bakıldı bnm

cnm kandeğerin yükselince görüceksin inş keseyi bnm değer 1800ken gördüm okadar miniktikiii inşş sende yaşarsın kontrole gittiğin zaman ve sonra kalp pıtırtılarını duyarız paylaşırız burda inşş cnmm

Nuberra öncelikle çok ama çok hayırlı olsun,keseni vajinal ultrasonla 5. haftadada görebilirdin,karından ancak 6.haftada görünüyor,bu ilk 3 aylık dönemde en sağlamı vajinal ultrason oluyor,herşeyi zamanında görebiliyosun.benim 5. haftada kesem vajinadan görüldü,6. haftada yolk sac kesesi ve bebeğimin içeri yerleşip kalbinin attığını gördüm,yine vajinadan.sende önümüzdeki bu birkaç gün içerisinde görürsün nokta kadar bebeğini :teytey:

cnm inşallah çok teşekkürler cevabın için Rabbim bbebişlerimizi korusun sağlıkla büyüsünler inş.karından bakıldı bnm hep.cuma günüde kalp atımı için gidicem inş görmek nasip olur her dönemi ayrı bi heyecan Allah isteyen herkese nasip etsin bizede sağlıkla doğumu kucağımıza almayı

nurberra amin canım,hiç stres yapma görürsün bebeğinin kalp atışını,hatta şuan bile girmiştir kesene atıyordur kalbi Allahın izniyle,okadar hızlı atıyorki pıt pıt pıt:) o an çok farklı şeyler hissediyor insan,aptallaşıyor sanki,bir birimizin gelişmelerini buradan takip edelim,durumlarımızı paylaşalım,inşallah 9 ay sonra kucağımızada alırız,Allah bebek isteyen tüm kardeşlerimize tattırsın bu duyguyu

amin mapuci amin cnmmmm bnm bugün çok fena kabızlık başladı bende cnm yaa neyapmam geerek okadar bunaltıyoki beni zorlamakta tehlikeli ama ister istemez oluyo ve korkuyorum sonra gidemiyorum wc yee Rabbim yar ve yardımcımız olsun
inş teyzesi pıt pıt başlamıştır inş mercimeğimin kalp atışalrı sende yaz cnm kontrole falan gidince birbirimizin tecrübelerinden faydalanırız Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cnm isteyen herkesede nasip eylesin mevllam

kızlar günaydın herkese

bulantılarım yei başladı 7.haftama giriyorum bu hafta.sabah kalktığımdada vardı ama şuan daha kötü olmaya başladı.

iş yerimde masamda bir tabak meyva var,taze nanae yaprakları yiyorum.grissini çubuk var başka ne yapabilirim tavsiyeeriiz varmı

cnm benimde soda ve türk kahvesi bulantımı gideriyodu halada içiyorum 10 haftalık oldu allahtan çok kötü deilim ama ara ara bulantım oluyo

arkadaşlar en son adet tarihinizi yazarmısınız?benimki 21 mayıs ve 28 yaşında yım ilk hamileliğim sizde paylaşırmısınız....

su_su benimde 20 mayıs bende 28 yaşındayım benimde ilk

aaa ne çok ortak noktamız varmış

evet gittim ben 5 haftalıkken.

gördüm ultrason resmini bil aldım sempatiksalakcinni

minicik bir karartı olarak görülüyor.haftaya tekrar gdicem ve çok merak ediyorm

lal haklısın ortak yönlerimiz çok beraber takip edelim hamileliğimizi ....babu dr gittim keseyi gördük 10 mm dedi kaç haftalık olduğu nu söyleyemem dedi erken dedi ben mardinin bir ilçesinde oturuyorum burda olanaklar kısıtlı benle size yapılan tahlilleri tetkikleri paylaşırmısınız bilgim olmuş olur hepiniz allaha emanet olun arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…