- 13 Kasım 2008
- 992
- 424
- 323
kızlar kac haftadan sonra bebek ultrasonda gorunur acıll cvp lutfen
kızlar merhaba son adetim 25 mayıs...salı günü hcg 159 cıktı dün gittim doktora karından baktı göremedi bi şey gelecek cuma görürüz dedi..son adetime göre 5 haftayı gecti ve karından görünmesi gerekirdi..nie bööle oldu acaba?
selam arkadaşalr bende bugün tam 6 hafatlık hamişim.keseyi gördüm bugün çokşükür 10 gün sonrada inşallah kalp atışalarını duarız hepimiz sağlıkla bebeklerşimizi kucağımıza alırız inşş.
burada bebeğin görünmemesi normal dimi kızlar 6 haftalık doktora gidenler sizlerde kese gördünüz dimi karından bakıldı bnm
Nuberra öncelikle çok ama çok hayırlı olsun,keseni vajinal ultrasonla 5. haftadada görebilirdin,karından ancak 6.haftada görünüyor,bu ilk 3 aylık dönemde en sağlamı vajinal ultrason oluyor,herşeyi zamanında görebiliyosun.benim 5. haftada kesem vajinadan görüldü,6. haftada yolk sac kesesi ve bebeğimin içeri yerleşip kalbinin attığını gördüm,yine vajinadan.sende önümüzdeki bu birkaç gün içerisinde görürsün nokta kadar bebeğini :teytey:
amin mapuci amin cnmmmm bnm bugün çok fena kabızlık başladı bende cnm yaa neyapmam geerek okadar bunaltıyoki beni zorlamakta tehlikeli ama ister istemez oluyo ve korkuyorum sonra gidemiyorum wc yee Rabbim yar ve yardımcımız olsunnurberra amin canım,hiç stres yapma görürsün bebeğinin kalp atışını,hatta şuan bile girmiştir kesene atıyordur kalbi Allahın izniyle,okadar hızlı atıyorki pıt pıt pıt:) o an çok farklı şeyler hissediyor insan,aptallaşıyor sanki,bir birimizin gelişmelerini buradan takip edelim,durumlarımızı paylaşalım,inşallah 9 ay sonra kucağımızada alırız,Allah bebek isteyen tüm kardeşlerimize tattırsın bu duyguyu
kızlar günaydın herkese
bulantılarım yei başladı 7.haftama giriyorum bu hafta.sabah kalktığımdada vardı ama şuan daha kötü olmaya başladı.
iş yerimde masamda bir tabak meyva var,taze nanae yaprakları yiyorum.grissini çubuk var başka ne yapabilirim tavsiyeeriiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?