6 haftalik hamilelikte kalp atisi

pembeportakalizmir

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
340
148
18
Kızlar 6 haftamin icindeyim 5 haftada kesemizi gördük çok şükür cuma gidicektim normalde ama dün sahurda sanci gibi ağrılar girdi tatlı tatlı kasıklarıma bide benim bebeğim sağ tarafta kist oluşturmuş bugün gidicem de sizce kalp atışı duyarmiyim 6 hafta içinde duyan varmı?

Beennn 6+3te duymuştum canım.. sancılar normal bebişih tutunmaya çalışıyor..

Ben duymuştum ama doktor bakmadan önce eğer duyamazsak tedirgin olma çünkü şuan çok küçük duysak bile parazitli olur demişti. Eğer duymazsanız tedirgin olmayın. Bende de miyom oluşmuştu gebelikte sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Benim paşam doğdu şuan 7 aylık oldu.

Nasıl duymuştunuz yani sesini duyabildiniz mı kalbinin Allah bağışlasın oglunuzu

Nasıl duymuştunuz yani sesini duyabildiniz mı kalbinin Allah bağışlasın oglunuzu
Doktor bak çok parazitli demişti ama ben sadece kalp atışı duymuştum valla o günleri hatırlattı konunuz bana . Odadan çıktığımda sinirleri alınmış et gibiydim ve dizlerim bile heyecandan titriyodu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Sağlıkla doğsun bebeğiniz.. Duyabilirsiniz de duyamayabilirsiniz de. Tedirgin olmayın. Kese içinde bebeği görmek yeterli 6. Hafta için. Sancılarda normal.

Çok küçükken ultrasonun yaydığı ısı rahatsız ediyor diye bazı hekimler kalp atışını dinletmiyor. Ama ekranda kalp pırpır ediyor, kalp atışı hızı da ölçülüyor. Neden dinletmedi diye de tedirgin olmayın, illa duyacağım diye tekrar tekrar doktora da gitmeyin. Hayırlı olsun.

Inşallah duyarız teşekkür ederim

5+6da duydum ultrasona goe 6+3 gorunuyordu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…