- 12 Mart 2020
- 340
- 148
- 18
- Konu Sahibi pembeportakalizmir
-
Inşallah canim benimDöllenmeye bağlı değişiyor ama 6+4 olduysanız bence duyarsın duymasan da arkadaşların dediği gibi korkma ritim frekansı düşük olabiliyor bazen duyulmuyo ama doktor bilir sana sağlıklı olduğunu söyler
Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı vatana millete hayırlı bir bebek nasip eylesinSana, bana bi eli karnında bi eli kalbinde tüm bekleyenlere güzel haberler almayı nasip etsin rabbim.
Hatta kızlar şimdi hesapladım bugün 6+4um 8 mayısta keseyi gormusuz 12 gün önce
Evet canimharika karından mi duydunuz acaba
Evet canim
Dualarım seninle kuzum haber verharikaben de bugün ilk kez doktora gidicem bana da dua edin lütfen herşey yolunda olsun
Ben 3 cocugumuda 5.5 haftalikken duydum hayirli ugurlu olsunKızlar 6 haftamin icindeyim 5 haftada kesemizi gördük çok şükür cuma gidicektim normalde ama dün sahurda sanci gibi ağrılar girdi tatlı tatlı kasıklarıma bide benim bebeğim sağ tarafta kist oluşturmuş bugün gidicem de sizce kalp atışı duyarmiyim 6 hafta içinde duyan varmı?
Dualarım seninle kuzum haber ver♥
Canım benim bende çarşamba gidicem nasipse tekrardaninşalah 6ya doğru güzel haberlerle geliriz teyzoşumuz
Dualarım seninle kuzum haber ver♥
O zamanlar kan degerleriniz kacdi acaba hatirliyosaniz benide bilgilendire bilirmisiniz bende dun girdim ultrasyona bana 5+6dediler birsey var ama keseydi galiba tam olarak bebek diyemeyoz dediler kan sonuclarimda 1527 cikdi5+6da duydum ultrasona goe 6+3 gorunuyordu ama
4+3de 2300du tekrar baktirmadimO zamanlar kan degerleriniz kacdi acaba hatirliyosaniz benide bilgilendire bilirmisiniz bende dun girdim ultrasyona bana 5+6dediler birsey var ama keseydi galiba tam olarak bebek diyemeyoz dediler kan sonuclarimda 1527 cikdi
Bana gore 4 haftalik onlara gore 5+6 bugun hersey belli olur galibaki birdaha vercem kan4+3de 2300du tekrar baktirmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?