6 haftalik hamilelikte kalp atisi

Ayy böyle mesajlar gelince bi tık umitleniyorum inşallah duyarım rabbime dua ediyorum sabahtan beri
duymazsan uzulme cunku hastanenin ebesi duyduguma inanmamisti vajinal mi duydunuz falan demisti normalde o kadar erken duyulmuyormus sanirim. Agrilar da normal canim benim hala ara ara agrim oluyor karnimda

duymazsan uzulme cunku hastanenin ebesi duyduguma inanmamisti vajinal mi duydunuz falan demisti normalde o kadar erken duyulmuyormus sanirim. Agrilar da normal canim benim hala ara ara agrim oluyor karnimda
Kuzum bi kere düşük yaşayınca insan bidaha korkuyor cidden o yüzden sürekli doktor kontrolüne olmak istiyorum

Erken döllenme mi bebeğiniz hala haftasına göre ilerden mi gidiyor . Sağlıkla olsun inşaallah
2 gun erken yumurtlamistim ben erken dollenme oluyor yani sanirim. Tekrar kontrole gitmedim henuz bayramdan sonra gidicem bakalim

Kuzum bi kere düşük yaşayınca insan bidaha korkuyor cidden o yüzden sürekli doktor kontrolüne olmak istiyorum
anladim canim bende daha once bi kimyasal gebelik gecirdim korkunu az cok anliyorum. Ama bebek gorunduyse kalbini de duyarsin icin rahat olsun

Geçen hafta 6+1 di kese göründü sadece bayramdan sonra giderim inşallah kalp atışı için

Döllenmeye bağlı değişiyor ama 6+4 olduysanız bence duyarsın duymasan da arkadaşların dediği gibi korkma ritim frekansı düşük olabiliyor bazen duyulmuyo ama doktor bilir sana sağlıklı olduğunu söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…