- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi pembeportakalizmir
-
duymazsan uzulme cunku hastanenin ebesi duyduguma inanmamisti vajinal mi duydunuz falan demisti normalde o kadar erken duyulmuyormus sanirim. Agrilar da normal canim benim hala ara ara agrim oluyor karnimdaAyy böyle mesajlar gelince bi tık umitleniyorum inşallah duyarım rabbime dua ediyorum sabahtan beri
Erken döllenme mi bebeğiniz hala haftasına göre ilerden mi gidiyor . Sağlıkla olsun inşaallah5+6da duydum ultrasona goe 6+3 gorunuyordu ama
Doktorum beni özellikle dinletmek için çağırdı kuzum inşallah duyarım gözüküyor mu pıt pıtBen 6+3 6+4 gibi gittiğimde kuzum çok minnaktı, doktorum dinletmedi ama gösterdi. Çok küçük daha sonra dinleriz dedi.
Kuzum bi kere düşük yaşayınca insan bidaha korkuyor cidden o yüzden sürekli doktor kontrolüne olmak istiyorumduymazsan uzulme cunku hastanenin ebesi duyduguma inanmamisti vajinal mi duydunuz falan demisti normalde o kadar erken duyulmuyormus sanirim. Agrilar da normal canim benim hala ara ara agrim oluyor karnimda
2 gun erken yumurtlamistim ben erken dollenme oluyor yani sanirim. Tekrar kontrole gitmedim henuz bayramdan sonra gidicem bakalimErken döllenme mi bebeğiniz hala haftasına göre ilerden mi gidiyor . Sağlıkla olsun inşaallah
anladim canim bende daha once bi kimyasal gebelik gecirdim korkunu az cok anliyorum. Ama bebek gorunduyse kalbini de duyarsin icin rahat olsunKuzum bi kere düşük yaşayınca insan bidaha korkuyor cidden o yüzden sürekli doktor kontrolüne olmak istiyorum
Inşallah canim benimanladim canim bende daha once bi kimyasal gebelik gecirdim korkunu az cok anliyorum. Ama bebek gorunduyse kalbini de duyarsin icin rahat olsun☺
normalde 7+1 ama azıcık geriden geliyor sanırım doktor geçen hafta 5+5 demişti 6+5 olacak sanırım.Senin kaç haftalık
Anladım canim sağlıkla görelim inşallahnormalde 7+1 ama azıcık geriden geliyor sanırım doktor geçen hafta 5+5 demişti 6+5 olacak sanırım.
ay inşallah ben de çok gerginim bir an önce yarın olsa da duysak.Anladım canim sağlıkla görelim inşallah
Aynen bende hiç ağlayamadım bunda ağlarım sanırım aman kuzum görelim de sabaha kadar ağlayalım feda olsunay inşallah ben de çok gerginim bir an önce yarın olsa da duysak.
bir de ben çok ağlarım gibi hissediyorum
Evet canım. Zaten daha dışarıda oluyor kalbi, o kadar belirgin oluyor ki.Doktorum beni özellikle dinletmek için çağırdı kuzum inşallah duyarım gözüküyor mu pıt pıt
Canım dua et bana olurmuEvet canım. Zaten daha dışarıda oluyor kalbi, o kadar belirgin oluyor ki.
Bebek gözuktumuGeçen hafta 6+1 di kese göründü sadece bayramdan sonra giderim inşallah kalp atışı için
Hayır ama doktor erken dediBebek gözuktumu
Hayır ama doktor erken dedi
İnşallah ☺Bakalım canım inşallah görürüm ben
Sana, bana bi eli karnında bi eli kalbinde tüm bekleyenlere güzel haberler almayı nasip etsin rabbim.Canım dua et bana olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?