6 haftalık hamileyim, babası ıntıhar etti :(

evet 11 mayısta s.t pierre de kendini vurdu Hatay da 12 sinde toprağa verildi

haber doğru yada yalan bilemem ama acımasızca yorum yapanları kınıyorum. özellikle bugün yaşadığımız faciadan sonra insanların yürekleri biraz yumuşamalıydı ben kahroluyorum. ve sizin durumunuzda yüreğimi acıttı. Çocuğu doğırma kararı tamamen size ait. ilerde evlenirim falan derseniz ki şu anda mümkün değil öyle bir ihtimal bile olsa düşünün. ama evlenemem artık derseniz o çocuk size yoldaş olur. ama 6 7 haftalık bir çocuk aldırılmaz bence

Lütfen kaç kere yazdım hatırlamıyorum ama buradaki hiç bir konunun doğruluğu kesin değildir. Senin yazdığın yorumun bile doğruluğunu kimse bilemez.
Bilmediğimiz birşeye kesin yardı ile yaklaşmamalıyız. Yani emin olmadan fake bu yeaaa! yazmayalım:26:

Ben de yalan olsun isterdim içim yanıyor çok zormuş. Çocuğu her gördüğümde bugün kü kadar derin acı yaşar mıyım onu bilemiyorum

Acım zaten büyük arkadaşım. arkadaş bilip, kadın bilip içimi açmak istedim çünkü kimse ile konuşamıyorum pişman ettiler

Ben de yalan olsun isterdim içim yanıyor çok zormuş. Çocuğu her gördüğümde bugün kü kadar derin acı yaşar mıyım onu bilemiyorum

zaman herşeyin ilacı tabiki ama içinde onun sızısı hep kalır. çocuğu sevebilirmisin önemli olan o acı yaşamak yerine öfke duyarsan da çocuğun hayatını karartırsın. ama yoldaşım olur dersen acın elbet hafiflicek

durum çok zor ama şu anda karakolda falan olman gerekmezmi? adam ölmeden önce en son seninle mesajlaşmış ve haberlerde neden intihar ettiği bilinmiyor diyor. en azından adamın ailesine sorumlulugunu yerıne getirsende gidip ifadeni falan versen...

Babasının onca yaptığı şeye hele ki bizi böyle yalnız koymasına bile öfke değil üzüntü duyarken, çocuğa nasıl öfke duyarım babasına öfkeli bile olmuş olsam onun suçu yok ki.

cnm sakın kıyma vardır bundada bi hayır bak kısır tedavi görüyodu diyosun demekki bi mucize olmuş ki bebiş olmuş yaşadıkların kolay değil ve yanlış olup olmaması kimseyede düşmez sonuçta herkes neler yaşıyor sakın aldırma ve büyüt bebeğini sana hem büyük bi teselli olur hayata tutunur mutlu olursun bende yeni anne oldum 1 aylık oğlum var inan hayatın değişioo çok güzel bişey senin için bebek yeni bir başlangıç olur hayata tutunur mutlu olursun...

11 mayıs sabahı tanık olarak ifademi verdim bağıra aglaya imza atarken öldüm bittim. Dün de 2. silahını savcılığa teslim ettim resmi ast. gelip alırken aklım çıkıyordu

Profilinizde Adana'da yaşıyor gözüküyosunuz. İntihar Tekirdağ da olmuş hım.:44:
Yalan mı söylüyorsunuz doğru mu pek bilemeyeceğim. Doğruysa Allah sabır versin.

Son düzenleme:

İnşallah kardeşim

Beni fahiseyle aldatmış yazmışsınız ama evli oldugun halde başkasından hamile kalarak sen o fahiseden daha fahisesin benim gozumde.......
Geri kafali deyin bana sorun yok ama en azindan or..... degilim. .....
O bebegi almalilar senin gibi karaktersizin elinden

Profilinizde Adana'da yaşıyor gözüküyosunuz. İntihar Tekirdağ da olmuş hım.:44:
Yalan mı söylüyorsunuz doğru mu pek bilemeyeceğim. Doğruysa Allah sabır versin.

İkimiz de Hatay lıyız ve dikkatli olursanız görev yeri Lüleburgaz. Olay Hatay merkez st.pierre kilisesi önünde gerçekleşti Arkadaşlar Allah aşkına niye yalan diyeyim keşke yalan olsaydı

Kimseyi yargılamak size düşmüyo hanfendi azcık laflarınıza dikkat edin şu sitede yorum yazarken ayıp denen bişey var.

Çok üzüldüm ya allah bebeğine uzun versin.
Babeğin babasının ailesine haber verdin mi? En azından seni biliyorlar mıydı?
Senden boşanmanı istemedi mi ya da kendisi de evlimiydi? offf sorular sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…