- 28 Şubat 2013
- 469
- 255
- 53
- 42
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Yalnız Lüleburgaz Kırklareli ne bağlıdır. Büyükkarıştıran beldesindeydik
evet 11 mayısta s.t pierre de kendini vurdu Hatay da 12 sinde toprağa verildi
haber doğru yada yalan bilemem ama acımasızca yorum yapanları kınıyorum. özellikle bugün yaşadığımız faciadan sonra insanların yürekleri biraz yumuşamalıydı ben kahroluyorum. ve sizin durumunuzda yüreğimi acıttı. Çocuğu doğırma kararı tamamen size ait. ilerde evlenirim falan derseniz ki şu anda mümkün değil öyle bir ihtimal bile olsa düşünün. ama evlenemem artık derseniz o çocuk size yoldaş olur. ama 6 7 haftalık bir çocuk aldırılmaz bence
Lütfen kaç kere yazdım hatırlamıyorum ama buradaki hiç bir konunun doğruluğu kesin değildir. Senin yazdığın yorumun bile doğruluğunu kimse bilemez.
Bilmediğimiz birşeye kesin yardı ile yaklaşmamalıyız. Yani emin olmadan fake bu yeaaa! yazmayalım:26:
Ben de yalan olsun isterdim içim yanıyor çok zormuş. Çocuğu her gördüğümde bugün kü kadar derin acı yaşar mıyım onu bilemiyorum
zaman herşeyin ilacı tabiki ama içinde onun sızısı hep kalır. çocuğu sevebilirmisin önemli olan o acı yaşamak yerine öfke duyarsan da çocuğun hayatını karartırsın. ama yoldaşım olur dersen acın elbet hafiflicek
cnm sakın kıyma vardır bundada bi hayır bak kısır tedavi görüyodu diyosun demekki bi mucize olmuş ki bebiş olmuş yaşadıkların kolay değil ve yanlış olup olmaması kimseyede düşmez sonuçta herkes neler yaşıyor sakın aldırma ve büyüt bebeğini sana hem büyük bi teselli olur hayata tutunur mutlu olursun bende yeni anne oldum 1 aylık oğlum var inan hayatın değişioo çok güzel bişey senin için bebek yeni bir başlangıç olur hayata tutunur mutlu olursun...Merhaba arkadaşlar...
size bir derdimi açmak istiyorum AMA NE OLUR BENI KINAMAYIN. 31 yaşında bir bayanım resmiyette biri ile evliydim ama ayrı yaşıyorduk 1.5 seneden beri ayrı olmamıza rağmen ikimizde dava açmamıştık.
Daha sonra 30 yaşında bekar bir astsubayla tanıştım ve bunla beraber yaşamaya başladık. Önceleri çok iyiydi ama sonraları ciddi psiklolojik sorunları oldugunu farkettim. Beni darp ediyor ve onu terk edersem intihar edeceğini söylüyordu hep.
Ama sorunları olmasa eminim ki beni onun kadar kimse sevmeyecekti. Cinsel problemleride çoktu ve kısırlığa yakın derecedeydi tedavi görüyordu. Hep hayalinde benimle evlenmek ve evlat kokusu duymak vardı.
Alkol alınca kendini kaybeden bir tipti ve beni alkol aldığı bir gece bir fahişe ile aldatmıştı ve ben de bunu duydum ve affetmedim, affedemedim. aramızda sorunlar çıkmaya başladı ve ayrılma kararı aldım gerçi daha öncede bunu çok defa aldım ama intihar edeceğim dediği için bırakamadım.
Ama bu kez kararlıydım ve ona bu ilişki bitti dedim. O an da da başka şehirdeydim belki de bundan cesaret buldum. Beni defalarca aradı engel attım sadece sms açık bıraktım. baktım çok ısrar ediyor 'saat 01:00 civarı'şimdi çok yorgunum sabah görüşürüz'' yazdım ve uyudum. Bu esnada bir sürü sms atmış ama duymamışım en son saat 03:00 de SONUMDUN... SONUMSUN. yazmış ve kafasına bir el ateş ederek intihar etmiş
Sabah sms i görünce polisi aradım ama iş işten geçmişti Olay 11 mayıs gecesi oldu ve ben bugun ondan 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Gidişi ile dünyamı yıktı hayat bomboş geliyor artık sürekli ağlıyorum psikolojim aşırı bozuldu her baktığım yerde o var bağıra bağıra ağlıyorum yemeden içmeden kesildim
Arkadaşlar bu işin başından beri yanlış olduğunu biliyorum, hatamın farkındayım. intihar edince beni de yaşarken öldürdü. çogunuz aldır gitsin babası yok diyeceksiniz biliyorum ama ben çok kararsız kaldım. Onun hatırasını yaşatmak ve bunla yaşlanmak istiyorum. eger hayırlı bir evlat olarak yetiştirirsem babasının azabı hafifler diye düşünüyorum. o bana hatıra kıyamıyorum ama bunu psikolojim ne derece götürür bilmiyorum.
NE OLUR YARDIM EDİN
durum çok zor ama şu anda karakolda falan olman gerekmezmi? adam ölmeden önce en son seninle mesajlaşmış ve haberlerde neden intihar ettiği bilinmiyor diyor. en azından adamın ailesine sorumlulugunu yerıne getirsende gidip ifadeni falan versen...
cnm sakın kıyma vardır bundada bi hayır bak kısır tedavi görüyodu diyosun demekki bi mucize olmuş ki bebiş olmuş yaşadıkların kolay değil ve yanlış olup olmaması kimseyede düşmez sonuçta herkes neler yaşıyor sakın aldırma ve büyüt bebeğini sana hem büyük bi teselli olur hayata tutunur mutlu olursun bende yeni anne oldum 1 aylık oğlum var inan hayatın değişioo çok güzel bişey senin için bebek yeni bir başlangıç olur hayata tutunur mutlu olursun...
Profilinizde Adana'da yaşıyor gözüküyosunuz. İntihar Tekirdağ da olmuş hım.:44:
Yalan mı söylüyorsunuz doğru mu pek bilemeyeceğim. Doğruysa Allah sabır versin.
Beni fahiseyle aldatmış yazmışsınız ama evli oldugun halde başkasından hamile kalarak sen o fahiseden daha fahisesin benim gozumde.......
Geri kafali deyin bana sorun yok ama en azindan or..... degilim. .....
O bebegi almalilar senin gibi karaktersizin elinden
Kimseyi yargılamak size düşmüyo hanfendi azcık laflarınıza dikkat edin şu sitede yorum yazarken ayıp denen bişey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?