6 haftalık hamileyim, babası ıntıhar etti :(

Öncelikle resmi olarak evli olduğunuz insandan bir an önce ayrılın ve tertemiz bir hayata size sunulan mucize ile devam edin. Kimsenin ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez, kendinizi suçlu da hissetmeyin. Çokta zor şeyler yaşamamışsınız. Bebeğinizin babası intihar etmiş olmasaydı ve siz bize "bu adamla ne yapayım" deseydiniz muhtemelen burada herkes "neden çekiyorsun bu adamı, ayrıl gitsin" derdi. Fiziksel şiddet bile görmüşsünüz ki, buna bile katlanmışsınız. Bakın o insanın psikolojisi bozukmuş, kimse kalkıp sırf sevgilim benden ayrıldı diyerek başına silah dayamaz. Tamamen bilinç kaybıyla yapılabilir bir durum intihar. Bu tarvmayı bir an önce atlatın eğer kendiniz atlamayacağınızı düşünüyorsanız da yardım alın mutlaka.

Hayat bir sınav, biz planlar yapıyoruz ama hayat bize gülüyor. Çünkü o bildiğini okuyor. Bebeğinize sarılın, emin olun ona baktıkça öyle kötü şeyler hatırlamayacaksınız. Yeni bir umut, yeni bir nefes olacak size.

Başınız sağ olsun, Allah günahlarını affetsin inşallah.

Kadının sevdiği adam ölmüş farkında mısın? Bi kendine gel istersen!!!!!
Sana kimse senin gözünden kimin ne oldugunu sormadı, değil mi? Bir buçuk yıldır yalnız bu kadın. Kağıt üzerinde evli. Kimseyi aldattıgı da yok.
Kocası kimbilir kaç kişiyle gezip tozarken bu kadın tek bir kişiye sarılmış. Onunla bununla görüşmemiş.
Milletin yatak odasına ve iffetine laf edeceğine, kendi kalbini temizlemeye çalış!!!!
Bu arada geri kafalı falan değilsin, boynundan üstünü saksı olarak taşıma, arada bir kullan!!!

Çok üzüldüm ya allah bebeğine uzun versin.
Babeğin babasının ailesine haber verdin mi? En azından seni biliyorlar mıydı?
Senden boşanmanı istemedi mi ya da kendisi de evlimiydi? offf sorular sorular

İstedi tabi ki ama yerin de durmuyordu ki. az sakin ol dilekçemi vereyim dedikçe resmiyetteki eşimle karşı karşıya gelmemem için olmadık işler çıkarıyordu. Sorunlarından başımız ayıkamadı bir türlü. Ailesi beni biliyorlar ama onlara söylemeyeceğim ben oğullarını zorla alıkoymadım kandırmadım aksine beni eve kadar kilitleyen oydu ama sanki kandırmışım gibi muamele gördüm. bu yüzden haber vermem

Yorumlara inanamiyorum ya ne kadar duyarsiz insanlar var.

Bence duygusal davranma biliyorum zor ama onun hatirasini yasaticam filan diye bebegi dogurmak ne kadar dogru. Ben olsam dogurmazdim tek basina buyutmek nasil zor olacak bi dusunsene ustelik mahkeme surecinde zorluk cikartabilir bu durum tabi benim gorusum yine sen bilirsin

Ayrica konu sahibi kotu bir sey yapmamis zaten esiyle ayriymis kagit ustunde evli olmasi onu ahlaksiz yapmiyor iki kisiyi bi arada yurutmuyor sonucta

Oğullarının evli biriyle görüşmesinden rahatsız olmuşlardır normal, ama yine de bilmeleri gerekiyor.
Şu an olmasa da bir zaman sonra söylemen gerekecek.

madem baskasiyla beraber olacaktiniz neden 1.5 yilda dava acilmazki.....simdiye kadar coktan bosanip yolunuza devam ederdiniz.....

Ayıp yahu, biraz edep!
Biz vampir miyiz arkadaşlar! Başkalarının acılarını yüzüne vurup, onlarla beslenecek kadar alçaldık mı? Ne demek bilmem neliğine kılıf uydurma, ben başkasından hamile değilim falan. Senin ne haddine onu yargılamak, hakaret etmek. O yorumu yapan arkadaş seni kınıyorum.
Konu gerçek veya değil, ama esas içler acısı olan konuya yaklaşım biçimi. Kimi der ki bu işin fıtratında ölüm var, kimi de derki bilmem neliğine kılıf uydurma.
Ülkemizdeki insanlar ne kadar iyi değil mi? Tebrikler sağduyuda insanlıkta çok ileri gittik

Aman Allah'ım bu nasıl bir yorum?

Siz nesiniZ ?
Namus bekçisi mi ?
Arkadaş size dava açsa kazanacaginin farkindasinizdir umarim.
Tövbe yasa..

sağol arkadaşım boşanma konusunu çözeceğim zaten kafamı toparlayınca yarın da psikiyatri ve kadın doğuma gideceğim. İçime batansa sürekli olarak '' sanki hamilesin, sanki bebeğim karnında. Gel test alalım, doktora gidelim'' dedikçe bence yoktur diyerek o üzülmesin diye yapmadım. keşke yapsaydım

Vayy be bir kadın bir başka kadını yerden yere vuruyor, sonra erkeklerden kadınları anlamalarını, kadınları mal gibi görmemelerini istiyoruz. Bu şekilde konuşan bayanların , evde çokta sözü geçtiğini ve de insan yerine konduğunu düşünmüyorum açıkçası. Eşinden ayrılmayı başarabilmiş, kendi ayakları üzerinde durabilen, dilediği gibi yaşayan kadınları, diğer kadınlar hemen f.. veya o... diye yaftalıyor.

Her ne olursa olsun, bu kadar da yerden yere vurulmaz bir insan. Bu gün yolda para karşılığı vücudunu satanlara bile açıkça o.. denmiyor, bir kadın bir başka kadına bunu nasıl bu kadar rahat söylüyor, gerçekten hayret verici.

Ne kadar hoş görüsüz bir millet olduk, başkalarının hatalarından ne kadar çok beslenir olduk , insan mıyız biz gerçekten?

Bence öncelikle psikolojik yardım alın devlet hastanelerinde de var psikiyatri bölümü onlara gidersiniz.. Orda kendinizi güzelce anlatın bu önemli bi karar lütfen çok iyi düşünün

Oncelikle tovbe edin. Ve sakin o cocugu aldirmayin.
Zor bir durum, bundan sonra daha dogru kararlar alarak gecmisi unutacaksiniz.
Ailenizden destek alin. Calisip cocugunuzla guzel bir hayat gecirebilirsiniz.
Yeter ki bundan sonraki hayatinizda boylesine buyuk hatalar yapmayin.
Hayatta Her sey bizim icin unutmayin.
Kisin sonu bahar. Allah yardimciniz olsun.

Artık keşkeleri koyun bir çuvala ve atın denize. Olmuşla ölmüşe çare yok maalesef. Güçlü olmak zorundasınız, yaşadığınız sorunlarla mücadele etmek için, gelecekle mücadele etmek bu şart. Tıkayın kulaklarını kötü olan her şeye, siz içinizde harika bir varlık taşıyorsunuz. Hani derler ya, kadınlar anne olunca tüm günahlarından arınırmış diye, bebeğinizle birlikte yenilenin sizde.

Oğullarının evli biriyle görüşmesinden rahatsız olmuşlardır normal, ama yine de bilmeleri gerekiyor.
Şu an olmasa da bir zaman sonra söylemen gerekecek.

oğlullarını 2 kez nişanlamışlar ve aldatılmış daha neyin davasındalar? ben ona sahip çıktım varlığında yokluğunda ses çıkarmadım. Cahilin teki hepsi bu defa da oğlumuz kısırlık tedavisi görüyor kesin başkasındandır derler.

Bu diyeceklerine DNA yaptırmamı adam gibi isteseler tatmin olmak için ondan sonra yorum yapsalar tamam ama yapmazlar. Eğer doğurursam kendim yaptıracağım zaten DNA eğer sonuç çıkmadan konuşurlarsa tırnağına hasret bırakırım onları

İnsanlık öleli çok oluyor be arkadaşım,off offf..
Çok acımasız olmuşuz çok..

Katılıyorum öleli çok oluyor, sadece bizim yeni haberimiz oluyor.
Artık bu siteye konu açmaya korkar oldum.
Çünkü artık öyle bir hal aldı ki açılan konularda yapılan yorumların çoğu konu sahibi dışında herşeyi destekler nitelikte. Allah aşkına adı üstünde bir derdim var bölümüne derdi olmayan, azıcık desteğe ihtiyacı olmayan biri niye konu açsın ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…