6 haftalık hamileyim, babası ıntıhar etti :(

Ablacm senin vicadan azabi cekecek sucun yok ben olsam bnde aynsini yapardim senin artik yapacagn resmen esinden ayrilman cnku iddet muddeti var o surecte dogan bebek resmen ewli oldgun adama yaziliyor...bnm fikrm bkacak drumun varsa bebegini dunyaya getr ve babasina verecegn sewgyi ona wer ve kendni uzme....intihar allaha karsi gelmektir bunuda untma bebegini nolursa olsn aldrma derim hersey bizler icin bol bol dua et....

hem kısır diyorsunuz hem de hamile kaldım diyorsunuz.

evliyken başka bir adamla ilişki yaşıyorsunuz, o adam başkasıyla yatınca ona fahi..e diyorsunuz.

cümleler çok ironik.

konu pek gerçekçi gelmedi bana...

Katılıyorum..
Geçenler de yazmıştım,cidden konu açacağıma kendi kendime ağlar üzülürüm daha iyi.

Ben mi anlatamıyorum siz mi anlamıyorsunuz bilemedim. adam %100 kısır demedim tedavi görüyor dedim tamamen birik değil az umutlu düşük ihtimaldi yani.

Resmiyette evliyim ama 1.5 senedir ayrıyım diyorum

Siz bence inanmak istediğinize inanın. Dilerim aynı acıyı yaşamazsınız

Katılıyorum..
Geçenler de yazmıştım,cidden konu açacağıma kendi kendime ağlar üzülürüm daha iyi.

Aynen. Ya olabilir yani toplumun onaylamayacağı birşey yaşamış olabilirim, kimseye açamıyorum ki buraya yazıyorum. Burada da taşlanırsam, içime kapanır ruh hastası olurum.
Malesef bu işler böyle ilerliyor arkadaşım...
Yani tamam onaylamıyor olabilirsin ama neden kalemin o kadar sert? Neden kanatmak için bu kadar heveslisin? İğneleyince herşey düzeliyor mu? En önemlisi başın göğe mi eriyor? Bu soruları sormak lazım.
Sadece bu konu için değil genel konuşuyorum. Onaylamıyorsakta saygı çerçevesinde yazmalıyız.

Öncelikle başınıza gelenlere üzüldüm.
Bence eğer zamanı geçmedi ise bebeği aldırmanız taraftarıyım, çok zor günler bekliyor sizi. Bir kere bebeğin babası resmen hala evli olduğunuz eşiniz sayılıyor. Bunun için şimdiki eşinizden boşanmanız sonra da onun bu çocuk benden değil diye nesebi red davası açması lazım. Hayatta olmayan biri de babalık davası açamayacak. Çok çetrefilli olacak bu durum. yine de karar sizin. Allah kolaylık ve metanet versin.

yanlış anlamayın,bu olay doğru ya da yanlış sorgulamak bana düşmez de,bi arkadaşımın sevgilisi astsubaydı,aynı evde tatil için bile kalmazdı,şikayet falan olursa diye çekinirdi.siz nasıl beraber yaşadınız.ya da arkadaş mı çok tedirgindi anlayamadım.:26:

kusura bakmayın ama hiç inandırıcı bulmadım bu hikayeyi. hiç bir kadın bu cümlerlerle acısını yazmaz. gerçekse ispatlayın. şimdi linki söyleyeceksiniz ama o linki siz vermemişsiniz bir başkası vermiş sizde evet o demişsiniz.?????

Son düzenleme:
ben de diyordum ,birkaç gündür reytingleri toplayacak konu açılmadı. şizofren birileri gelip böyle konular açıyorlar. hem kısır diyor hem hamileyim diyor. bir de insan acısından yazamaz. şoka girer. olay 3 gün önce olmuş. insanın aklına bile gelmez internete gireyim yazayım diye.

Onlar olayı biraz abartmışlar ama gerçekten beraber yaşatmıyorlar biz şehir dışına doğru sessiz sedasız yaşadık gözlerine sokmadık. Evin içine de gelip bakmıyorlar hani

inanırmısın okurken ağladım yaşadıkların çok zor bebeğinle ilgili kendin düşün karar ver o çocuğa bakacak sensin

Elena amada ağır yazmış yarın kız çocuğun böyle bir hataya düşmeyeceği ne malum ,

insan yaşlandıkça herşeyden korkar oluyor benim başıma gelmez dememek gerek konu sahibi yakın dost ve onu destekleyecek birileri olması şart tek başına çocuk büyütmek zor ,ailesi bu durumu kabul edecek mi
aile yapısı nasıl , zor sorular biz ona şunu yap bumu yap demekle sorun azalmıyor umarım babam merhametli biridir

Vallahi durumunuz zor, cok cok zor. Yerinizde olsam ne yapardim hicbir fikrim yok.

Buraya konu acarak fikir edinemezsiniz, soyleyecegimiz seyler ne size merhem olur, ne de fikir verir, her kafadan bir ses cikar. Baksaniza vurun kahpeye moduna girmis bile insanlar. Psikologa gidin bence, ne istediginizi anlamaniza o yardim etsin.

Çok şükür namusuma düşkünümdür!!!! Kendimi eşime sakladım. Evliyken de başkasından hamile kalmam, başka insanları da intihara sürüklemem!!!! Allah korusun!!!!!!! Düşmanımın başına vermesin.

Böyle düşünenleri allah a havale ediyorum. İnternet e girip arkadaşlık sitesi face vs. bakmıyorum farkındaysanız. Derdim büyük ve kimseye anlatamadığım için yardım istedim ama içinizde ki karakteri açıkça ortaya koydunuz. Cenazesinde ailesi kaynaklı bulunamıyorum uzaktan tabutunu izliyorum şimdi siz bunu da duydunuz ya zil takıp oynayın

Siz de karakterinizi ortaya koydunuz. Allah eşlerimizi sizin gibilerden uzak tutsun. Asla zil takıp oynamam. Sadece ıslah olmanız için dua ederim.

Arkadaşlar büyük konuşup kendını evliya sananlara karşılık vermıyorum. O kişilere yorum yazmıyorsam bılın kı cevabım olmadığından degıl adam yerıne koymadığımdandır

VAY ANAM VAYYY büyük konuşmayayımda insanlar nelerle uğraşıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…