6 haftalık hamileyim bana tutun bende kal bebişim

azra26

seni seviyorum bebişim
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
54
0
86
Malatya
seni çok seviyorum allahın izniyle seni kucağıma almak istiyorum daha minicik bişiysin elma çekirdeği kadarsın senin bana tutun tamam bebişimhihoyyyt

Tebriklerrr.Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahh a.s.

Inşallah allahım tek duam o sağlıklı bişekilde büyümesi kalp atışlarını hareketlerini duymam allahın izniyle

tebrik ederim canım
sağlıkla kucağına alırsın insallah :Saruboceq:

....ne mutlu sana tatlım....
babayıda senide tebrik ederim.....
RABBİM sağlıkla kucaklamayıda nasib etsin inşallah....
darısı tüm isteyenlerin başına ...
RABBİM tüm isteyenlere bu duyuyu yaşatsın...

arkadaslar tabiki allahın izniyle diyorum öncelikle ...6 aydır uğrasıyorduk biz bebişimizin olması için hiç umutsuzluğa kapılmadım sadece biraz üzülüyordum bitanem benim için okadar cok yanımda olduki üzülme kafaya takma bidaki aya insallah diyordu sürekli onun bana bukadar desteği olmasaydı inan moralim sıfır olurdu heralde....birde arkadaslar size bi önerim var dua edin bolca.ilk önce ilşkiye girmeden önce abdest alın allah rızası için allahın izniyle bize çocuk nasip eyle yarabbim diyin bu söylediklerimide yabana atmayın arkadaslar ben buşekilde hamile kaldım inanki yüreğinizden ağzınızdan allahın adını eksik etmeyin ve besmele çekin.sonra ilişkide ise kendinizi sanki normal ilişkiye giriyormus gibi yani bilinç altında unutun yani eşinize bırakın kendizi...

tebrik ederim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin

amin allahıma çok şükür allah olmayanlarada nasip etsin darısı tüm çocuk bekleyenler için

rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh darısı tüm evlet hasretiyle yanıp tutuşanlara olsun inşallahh sen canını sıkma annesine öyle bi tutunduku bırakmamasınaaa tebriklerrrr

yasemen çok teşekkür ederim darısı tüm evlat sahibiyle yanıp tutusanlara inşallah kuzumun bugun kesesini gördüm kuş gözü kadar dedi dr allahım ne güüzelll bi duygu yaaa.... tüm bebiş bekleyenlere hayırlısıyla.....

Tebriklerr ..a.s.
Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.Konuyu açma başlığın beni çok duygulandırdı bebeğin çok şanslı senin gibi bir annesi olacağı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…