herkeze merhaba bendde 5 haftalık hamileyimm daha önce iki düşüğüm oldu umarım busefer beni bırakmayacak buna inanıyorum bu arada benim gibi aynı heyecenı yaşayan tüm arkadaşlarımı kutlarım
SEVHAN canım çok teşekkür ederim.ayyy canım benim seninde böyle duygulu yazman beni etkiledi.sende şanslı bir annesin eminim.anne olmak çok farklı bi duyguymuş eşim ben hapşırdığımda çok yaşa diyodu şimdi ise çok yaşayın diyo yaaaaa diyorum yaaaa gerçekten allahım onu korusun herkesin bebişini korusun
editörümüz nevrosky samimi duygularımla teşekkür ederim gerçekten nazar boncuğunu öle resimle falan kabul etmeyiz:):)bizim bebiş çok nazlı kanmaz yani öleeeee:)))))bilmiyom yaniii:)))) işin şakası tabiii nazar değmesin tüm bebiş bekleyen anne adaylarına ..........
Teşekür ederim tüm arkadaslarıma kısa bi aradan sonra tekrar buradayım çok üzücü bir iki haftanın gerisinde kaldım ama şuanda gayet iyiyim allaha şükürler olsun.. Boş gebelik demişti dr ama değilmiş yaşasın bugun bebeğimin kalp atışlarını duydum arkadaslar size tavsiyem neolur bekleyim hemen dediyse dr kürtaş yapılım diye bekleyin derim sadece...allah herşeyin sabrını veriyo sağ salim inşallah bebeğime bişey olmaz şuan 8 haftalık bugun yeni kalp atışların duydum dr normalde 6 haftalık ken duymamız gerekirdi dedi.. Yani benim bebeğim 2 hafta gerden gidiyo bi sorun olurmu kalp atışları yavaş yavaş atıyo arkadaslar bana yardımcı olun ...
2 hafta geriden geliyo bu şekilde yasayan arkadaslar bana yardımcı olrmusunuz lütfen dr cuma günü tekrar gel dedi kalp atışlarını dinleyelim dedi eğer kürtaş derse yapmıcam başka dr giderim
Tebrikler canım. Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Senin doğum tarihinde muhtemelen Eylül 2009'dur istersen. Aylara göre genel paylaşımdan Eylül anneleri topiğine katılabilirsin sende.
canım hayırlısı çok dua ediyorum yarın dr gidicem çok heycanlıyım dua ediyorum hem kendim hemde çocuk bekleyen ve hamişlerin çocuklarına..........allahım herşeyin hayırlısını versin
ewet dr gittik bugün allahıma cok şükür bebeğim sağlıklı olarak büyüyormuş kalp atışlarıda normal dedi dr çok şükürler olsun yarabbim allahım nolur benim canımdn onada verde yasasın diye bol bol dua etmiştim hayırlısı olsun yarabbim herşeyin sağsalim kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum buarada progestan ilaçda yazdı dr folik asit ve progestan ikisinide birden kullan dedi ilaçlarda beni uyutuyo paso
eslem senin daha öceki açmış olduğun konu ellerim titriyor diye daha doğrusu başlığın dikkatimi çekmişti yazmıs olduğun bütün yazılarınıda okumustum çok anlamlı çok duygulu yazmısın yani tüm hamile haberini duyan insanların duygulanmamasıda imkansız.....çeşmelerimizi tutamıyoruz o haberi duyduğumuzda.....yarabbim olayanlarada nasip eylesinbebek bekleyen tüm arkadasların hamile kalması için dua ediyorum sende bebeğinin kalp atışlarınıda duyarsın insallah en kısa sürede..gamyoncuiremsu
hayırlı olsun
Allah sağlıklı bi şekilde bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
benimki de 5 haftalık daha
kendimi engel olamıyorum sürekli aklımdan acaba bebeğim büyüyor mu, orda mı bişe oldu mu gibi sorular geçiyor
elimde olsa hergün doktora gidip orda olduğunu kontrol ettirecem
bu vesveseler herkeste oluyordur sanırım değil mii