- 12 Haziran 2016
- 233
- 383
- 103
Âmin inşallah aynısını senin için diliyorum, Allah hayırlısını versin hakkımızdaDilerim Rabbim den sağlıklı bebeğini kucağına enkısa zamanda alırsin
canım aldırmak için neden neymiş peki?6 haftalık hamileyim özel doktor çocuğun alınması gerektiğini bebeğin kesesinin küçük olduğunu söyledi devlet hastanesideki doktorda 1 hafta bekleyelim dedi ne yapmalıyım?
Sağlıklı gelişim yokmuş
cok dogru diyorsun canim. Sükretmek lazim. Bendede sorun cikti. Hamileyim ama HCG cok düsükmüs 30 mus 5 haftalikmisim doktora göre tek ümidim gec döllenme...Tatlım işin birde şu kısmından bakmakta yarar var bazen genetiği bozuk anomalili bir yapı oluştuğunda vücut yaşamasına izin vermiyor ve kendiliğinden sonlandırıyor. Yani bir bakıma doğayla bağdaşmayan durumlar kendiliğinden eleniyor. gebeliğin erken haftalarında bunu yaşamak üzücü olsa da yine de şükretmek lazım dün bir hastam 23 haftalık ölü doğum yaptı. 23 haftalık gebelik demek artık iyice hamile olduğunun ortaya çıkması karnının büyümesi bebeğin hareketlerini hissetmesi demek. ben 9 haftalık küretaj olduğumda üzüldüm ama hamileliğimin daha henüz o zamanlarını yaşamamış olduğum için beni o kadar sarsmadı. Ve sadece bununla da sınırlı değil 39. haftada herşey normal giderken bebeğini kaybedenler var. Bence sende hiç kendini üzme,senden kötülerini düşünüp haline şükret. Emin ol Allahım herşeyi bir düzene göre yaratmış , olacak olan zamanı gelince oluyor. Ve bu olmasa da inşallah daha hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik tez zamanda Rabbim nasip etsin ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin cümlesiyle birlikte...
cok dogru diyorsun canim. Sükretmek lazim. Bendede sorun cikti. Hamileyim ama HCG cok düsükmüs 30 mus 5 haftalikmisim doktora göre tek ümidim gec döllenme...
Aldılar mı bebeğinizi?Hepsini yaptım bu sefer en iyisi dediklerine gittim ama yine olmadı
Sabır kuzum bazen Rabbim olmadık şeylerle bizi sınıyor biliyorum eminim sende bunu kendi kendine diyorsun ve biz kullar ancak teselli edebiliyoruz başka elimizden birşey gelmiyor. Ben sekiz haftalık hamileyken babamı kaybettim ve öyle ani bir ölüm oldu ki hiç birşeyi olmaysn adam bir anda gitti ne vedalaşabildim nede başka birşey... Düşürürüm sandım ama diyorum ya Rabbim verecekse ve zamanıysa veriyor dert sevinç hepsi bir arada. Sabırlı kulun sonu her daim selamettir inşallah bundan sonrakini sağ salim kucağına alırsın hayırlı haberlerini duyarız inşallah sana dua edicem tatlımHepsini yaptım bu sefer en iyisi dediklerine gittim ama yine olmadı
Sagol canım benim. Allah hayırlısını versin :)Ayy hadi inşallah öyledir tatlım Rabbim gönlüne göre nasip etsin :) Malesef olabiliyor böyle şeyler zaman zaman ve yaşayan o kadar çok insan var ki... Ben ebeyim sağlık ocağında sevinçler kadar üzüntüler de var yaşanan.
bebegimin 6 haftada kalp atisini duyduk sonra 7.hafta da ruya gordum.Bebegimin olmüstu hemen doktora gittim kalp atisini alamadik.Düsuk yapmayi bekliyorum.Duruma gore kurtaj olucam napalim olmayinca olmuyor rabbim.hayırlısını versinEvet biliyorum Rabbim den gelen her şey de bi hayır vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?