6 haftalık hamileyim doktor bebeğim alınması lazım dedi

benim geçen yıl ocak ayında boş bir gebeliğim oldu ilk gebeliğimdi 6. hafta kese gözüktü ama içinde embriyo yoktu. 9. haftaya kadar bekledi doktorum olmayınca aldı. fakat kesem normaldi haftayla uyumluydu yalnızca embriyo yoktu. tatlım geç döllenme veya geç yumurtlama olmuş olabilir sen şimdi 6 haftalık dersin son adete göre ama aslında 5 haftalık hamile olabilirsin bence haftaya başka bir doktora gözük çok kolay alalım diyorlar ben tüm gün ağlamıştım anlayabiliyorum seni. kürtaj olana kadar ağladım sonrasında da... geçmez bitmez gibi oluyor ama rabbim en hayırlısını doğru zamanda veriyor sen sıkılma yine de o peşin hükümlü doktora bakma bence bekle bu işler hiç belli olmaz

Canom
6 haftalık hamileyim özel doktor çocuğun alınması gerektiğini bebeğin kesesinin küçük olduğunu söyledi devlet hastanesideki doktorda 1 hafta bekleyelim dedi ne yapmalıyım?
canım aldırmak için neden neymiş peki?

Bende Geçen hafta yaptığım test ile hamile olduğumu ögrendim. Kadın Doktoruma gittim idrar testi yaptılar hamileliğim ordada çıktı, fakat pazartesi aldıkları kandan sonuç şaşırtıcıydı. Malesef HCG Beta sadece 30 muş. En son 21 aralıkta adet oldum. Adetler arası genelde ya 28 gün yada 32. En son adetim 6 gün yerine 9 gün sürdü. Bunun son 3-4 günü hep kahverengi akıntıydı. Cep telefonuma indirdiğim uygulamaya göre 8.1. Tarihinde yumurtalama günümdü ama ben ondan bir kaç gün sonra hissettim o akıntıyı o günde vardı ama yumurtalama akıntısı gibi değildi. Telefonda doktor yardımcısı değeriniz çok düşük dedi. Şimdi çok endişeleniyorum acaba düşükmü olacak diye. Adet hala olmadım.. yardım edin lütfen şaşırdım kaldım

Bazen oluyor benim eltiminde idrarda çıktı kanda yok dediler başka doktorlara gitti sonra kisden dolayı dediler sonra kisi almak için baktıklarında bebeği gördüler ve çok tatlı bir kızı oldu hayırlısı olsun İnşallah düşük olmaz kafana takma bebek için en önemlisi anne piskolojisi

Sağlıklı gelişim yokmuş

Tatlım işin birde şu kısmından bakmakta yarar var bazen genetiği bozuk anomalili bir yapı oluştuğunda vücut yaşamasına izin vermiyor ve kendiliğinden sonlandırıyor. Yani bir bakıma doğayla bağdaşmayan durumlar kendiliğinden eleniyor. gebeliğin erken haftalarında bunu yaşamak üzücü olsa da yine de şükretmek lazım dün bir hastam 23 haftalık ölü doğum yaptı. 23 haftalık gebelik demek artık iyice hamile olduğunun ortaya çıkması karnının büyümesi bebeğin hareketlerini hissetmesi demek. ben 9 haftalık küretaj olduğumda üzüldüm ama hamileliğimin daha henüz o zamanlarını yaşamamış olduğum için beni o kadar sarsmadı. Ve sadece bununla da sınırlı değil 39. haftada herşey normal giderken bebeğini kaybedenler var. Bence sende hiç kendini üzme,senden kötülerini düşünüp haline şükret. Emin ol Allahım herşeyi bir düzene göre yaratmış , olacak olan zamanı gelince oluyor. Ve bu olmasa da inşallah daha hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik tez zamanda Rabbim nasip etsin ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin cümlesiyle birlikte...

cok dogru diyorsun canim. Sükretmek lazim. Bendede sorun cikti. Hamileyim ama HCG cok düsükmüs 30 mus 5 haftalikmisim doktora göre tek ümidim gec döllenme...

cok dogru diyorsun canim. Sükretmek lazim. Bendede sorun cikti. Hamileyim ama HCG cok düsükmüs 30 mus 5 haftalikmisim doktora göre tek ümidim gec döllenme...

Ayy hadi inşallah öyledir tatlım Rabbim gönlüne göre nasip etsin :) Malesef olabiliyor böyle şeyler zaman zaman ve yaşayan o kadar çok insan var ki... Ben ebeyim sağlık ocağında sevinçler kadar üzüntüler de var yaşanan.

Teşekkür ederim ama bu 5 kürdaş oluşum olacak ama niye hep böyle oluyor anlamıyorum belki ben hakketmiyorumdur

İsyan etmiyorum yanlış anlamayın belki bakabilecekendini kapatisem yoktur bilmiyorum

Tatlım detaylı olarak hormon kontrolünden falan geçtin mi çünkü senin durumun habitüel abortusa giriyor. Sakın öyle haketmiyorum diye düşünme vardır elbet bir zamanı ama kimi çok arıyor uğraşıyor kimine Rabbim hemen veriyor sakın üzme kendini ama ciddi bir kontrolden geçmeniz lazım hem sen hem eşin tatlım bak bu konuyla ilgili yazı buldum sana. http://www.mumcu.com/tekrarlayan-dusukler-habituel-abortus/

Hepsini yaptım bu sefer en iyisi dediklerine gittim ama yine olmadı
Sabır kuzum bazen Rabbim olmadık şeylerle bizi sınıyor biliyorum eminim sende bunu kendi kendine diyorsun ve biz kullar ancak teselli edebiliyoruz başka elimizden birşey gelmiyor. Ben sekiz haftalık hamileyken babamı kaybettim ve öyle ani bir ölüm oldu ki hiç birşeyi olmaysn adam bir anda gitti ne vedalaşabildim nede başka birşey... Düşürürüm sandım ama diyorum ya Rabbim verecekse ve zamanıysa veriyor dert sevinç hepsi bir arada. Sabırlı kulun sonu her daim selamettir inşallah bundan sonrakini sağ salim kucağına alırsın hayırlı haberlerini duyarız inşallah sana dua edicem tatlım

Sagol canım benim. Allah hayırlısını versin :)

Evet biliyorum Rabbim den gelen her şey de bi hayır vardır
bebegimin 6 haftada kalp atisini duyduk sonra 7.hafta da ruya gordum.Bebegimin olmüstu hemen doktora gittim kalp atisini alamadik.Düsuk yapmayi bekliyorum.Duruma gore kurtaj olucam napalim olmayinca olmuyor rabbim.hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…