Ayy bennKızlar Sata göre 8 hafta olucam ama yumurtlamadan sonraki ilişkide tutan bir gebelik daha yeni 7 olucam 6+5 şuan. Geçen hafta rüyamda çok güzel erkek bebek doğurduğumu gördüm normal doğum yapıyordum ve çok rahat geçmişti sizce güzel bir rüyamı ben hayırlısıyla sağlıkla kız istiyorum böyle görüpte kız olan varmı öncelikle sağlık tabiki ama gönülden geçen kız inşallah
Ayyy hadi hayırlısıyla inşallah ya rabbim banada sağlıklı hayırlı bi kız nasip eder sizin bulantınız oldumu hiç olduysa ne zaman başladıAyy bennsürekli erkek gördüm hepp bir kez de değil. Belirtilerim hep erkekti. Emindim oğlum olacağına. Geçen hafta kızım olacağını öğrendim
Ultrason fotosu varsa yukle canim anlasiliyor cogu kese yapisindanKızlar Sata göre 8 hafta olucam ama yumurtlamadan sonraki ilişkide tutan bir gebelik daha yeni 7 olucam 6+5 şuan. Geçen hafta rüyamda çok güzel erkek bebek doğurduğumu gördüm normal doğum yapıyordum ve çok rahat geçmişti sizce güzel bir rüyamı ben hayırlısıyla sağlıkla kız istiyorum böyle görüpte kız olan varmı öncelikle sağlık tabiki ama gönülden geçen kız inşallah
Hayır mide bulantım hiç olmadı. Kaç haftalıksın. 10 11 felansa biraz anlayabilirimAyyy hadi hayırlısıyla inşallah ya rabbim banada sağlıklı hayırlı bi kız nasip eder sizin bulantınız oldumu hiç olduysa ne zaman başladı
Normalde son adet tarihime göre 8. Haftaya giriyorum ama geç döllenmiş sanırım yumurtlamadan sonraki ilişkide tutmuş o yüzden daha yeni 7 ye giriyorum canımHayır mide bulantım hiç olmadı. Kaç haftalıksın. 10 11 felansa biraz anlayabilirim
6 haftalık var canım ama normalde 7 haftalıktı yumurtlamadan sonra olduğu için 6 haftalık daha yeni 8 olmam lazımken 7 ye giriyorumUltrason fotosu varsa yukle canim anlasiliyor cogu kese yapisindan
Bende dün test yaptım bir şey çıkmamıştı akşam rüyamda erkek çocuk gördüm sabah kalktım test yaptım silik çizgi çıktı ikincisini de yaptım oda öyle ben hala o rüyanin etkisindeyimKızlar Sata göre 8 hafta olucam ama yumurtlamadan sonraki ilişkide tutan bir gebelik daha yeni 7 olucam 6+5 şuan. Geçen hafta rüyamda çok güzel erkek bebek doğurduğumu gördüm normal doğum yapıyordum ve çok rahat geçmişti sizce güzel bir rüyamı ben hayırlısıyla sağlıkla kız istiyorum böyle görüpte kız olan varmı öncelikle sağlık tabiki ama gönülden geçen kız inşallah
Sağ sol olayı yalan dedi doktorum. Sağ erkek derler sağda benim ama kız. Keseye göre bakılan bütün teorilerde erkek gösteriyor ama kız iştedoktor bakarken ultrason cihanızı sağ tarafımdan bakıyo
Yaaa evet benimde daha bulantılarım başlamadı sabah hafif bulanıyo sadece çok kısa sürüyo canım sürekli Tatlı çekiyo bakalım hayırlısı inşallahSağ sol olayı yalan dedi doktorum. Sağ erkek derler sağda benim ama kız. Keseye göre bakılan bütün teorilerde erkek gösteriyor ama kız iştecanım hep tatlı çekti mesela midem bulanmadı herkes erkek dedi. Bizi şaşırttı
Ayni seyler bendede oldu herkez erkek sanirim derken kiz misSağ sol olayı yalan dedi doktorum. Sağ erkek derler sağda benim ama kız. Keseye göre bakılan bütün teorilerde erkek gösteriyor ama kız iştecanım hep tatlı çekti mesela midem bulanmadı herkes erkek dedi. Bizi şaşırttı
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde inşallah Allahım banada nasip ederAyni seyler bendede oldu herkez erkek sanirim derken kiz mis
Aslında oda herkeste farklı oluyomuş ama bende fasülye gibi olanı kız diye biliyorum benimde mesela ultrasonda doktor gezdirirken bi fasülye gibi oluyo bi yuvarlak gibi oluyoFasülye şeklindeyse kese erkekmiş öyle mi kızlar ?
Kaçıncı haftadasınız cinsiyet için bişey dedi mi doktorAslında oda herkeste farklı oluyomuş ama bende fasülye gibi olanı kız diye biliyorum benimde mesela ultrasonda doktor gezdirirken bi fasülye gibi oluyo bi yuvarlak gibi oluyo
Daha yeni 7 haftalık oldu normalde 8 olmam lazım ama yumurtlamadan sonraki ilişki de tutmuş muhtemelen dedi doktorKaçıncı haftadasınız cinsiyet için bişey dedi mi doktor
Keseye göre bakılan teoriler dediniz neler mesela onlar nasıl bakılıyoSağ sol olayı yalan dedi doktorum. Sağ erkek derler sağda benim ama kız. Keseye göre bakılan bütün teorilerde erkek gösteriyor ama kız iştecanım hep tatlı çekti mesela midem bulanmadı herkes erkek dedi. Bizi şaşırttı
Ramzi teorisi yazıp bakabilirsinizKeseye göre bakılan teoriler dediniz neler mesela onlar nasıl bakılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?