6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

terazi_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
888
1
96
42
İstanbul
a.s.a.s.a.s.
6 haftalık hamileyim :CüvCüv:gelin beraber paylaşalım duygularımızı dr.maceralarımızı :1hug:

buğün gittim dr.6 haftalıkmış şuan herhangi bir problem yok bir santim dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı çok heyecanlıydım bebişim içimde benimle yaşıyor 17 aydır korunmuyorduk (pcom var ) çok zoe oldu bizim için sabırla beklemek ama sonunda mutlu son inş.hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım (amin) sizler nasılsınız duygularınız

canım inşallah kucağına da almak nasip olur bende pko 48 ydır uğraşıyorum inşallah bende bir gün anne olurum

ben de 6+5 im canım ve bugün kalp atışlarını duydum süper bi duygu bende de pko vardı bu arada..

Son düzenleme:
kızlar bende hamileyimmm... daha 1 hafta oldu öğreneli... normalde 6 haftalık olması gerekirken daha küçük gözüktüğünü söyledi doktor , cumartesi kalp atışını dinlemeye gidicem.... inş bu bebeğimide kaybetmem benim biraz zor geçiyor hamileliğim hayırlısı olur inş dua edin lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (

canım tebrikler.bende 6 haftalığım.bizde yani.bende poliskistik over vardı.doktorum tahlillerden sonra rahim filmi istedi.filmi çektirdikten sonrada önce allahın izniyle hamile kaldım.şimdi bulantılarım başladı.ve acayip bir uyku hali.kolumu kaldıramıyorum.sizdede varmı belirtiler.
iki hafta sonra gidicez doktora tekrar.bonbon şekerimi maşallah küçücüktü gördüm.kesenin içinde.acayip bir duygu.kalp atışlarını dinlemedik.10 mm dedi doktor kesenin boyutuna.miniğimin oyunu söylemedi ama.inşallah bu gittiğimizde.sizlerin tahlileri başladımı.
allah bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah.yüce rabbim miniklerimizi korusun.sağlıkla sıhhatle inşallah zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.

herkese teşekkür ederim allah bütün isteyenlere ve olmayanlRA bu duguyu nasip kısmet etsin hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin yüce allahım inş. olmayanlar içinde dualarımı eksik etmiyorum :Saruboceq:

ben de 6 haftalığım ama kalp atışını duymadım beniim de acayip uyuyorum her bulduğum fırsatta uyuma moduna geçiyorum gögüslerim acayip acıyor yeme hissim artttı
bende tekrar 2 hafta sonra gidicem banada o zaman dedi testlere başlıcaz diye hakkımızda hayırlısı pembe düşler

amin canım.ama bende yeme hissi artmadı aksine bir şey yiyemiyorum.midem bulanıyor sürekli.inşallah geçer.yada azalsın.böyle çok üzülüyorum.miniimi besleyemiyorum diye.

bende yeni hamileyim kese gorundü ama bebek görünmedi bebek gorunmeden kac haftalık oldugunu soyluyomu drlar benımkı soylemedi

bende yeni hamileyim kese gorundü ama bebek görünmedi bebek gorunmeden kac haftalık oldugunu soyluyomu drlar benımkı soylemedi

bende yeni benimde sadece kese göründü ama kaç haftalık olduğunu ve boyutunuda söyledi sadece kalp atışını duyamadık oda 2 hafta sonra tekrar gel dedi o zamanmış bence sende sorsaydın

canım bence doktor söylemediyse sende hesaplarsın.gebelik.org sitesinden girip son adet tarihine göre hesaplıyorsun.zaten doktorlarda son adet tarihinden itibaren hesaplıyorlar gebeliği.bende iki hafta sonra gidicem hayırlısıyla benimde kese boyutunu söyledi doktor.bebeğin boyunu söylemedi.

bende dr.gitmeden kendim internette hesaplamıştım sonra dr.aynı şekilde hesapladı benim yaptığımda doğruydu yani bencede kendin yap beyza

:Saruboceq:rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:güzel bir hamilelik kolay dogum diliyorum:Saruboceq:
:Saruboceq:darisi isteyen herkezin basina insallah:Saruboceq:

canım arkadaşlarım hepiniz adına o kadar sevindim ki..bir o kadar da imrendim ne kadar şanslısınız benim gözümde bir bilseniz(maşallah)...bende sizin yorumlarınıza katılmak için neler vermezdim ...

canım benim inşallah tez günde tez zamanda senin ve tüm isteyenlerin güzel haberlerini alırız.rabbim isteyen herkeze versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…