6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

Bende yedinci haftaya yeni girdim folik asit bes hafta falan oldu kullanmaya başlayalı. Ben 5+ 3 ken gittim doktora keseyide gördük bebegide haftaya kalp atislarini duymaya gitcez bizde. Doktor bana fokik asitten bahsetmedi bile ben kendim devam ediyorum ama

İnşaAllah kalp atışlarını da duyarız canım, Rabbim evlatlarımıza sağlık versin İnşaAllah

Slm kizlar bende yeni uye oldum surekli bu siteyi takip ediyorum herkez cok guzel seyler paylasiyor kizlar ben 6 haftalik hamileyim oructa tutyrm sakincasi varmi bilmiyorum ama bide sabahlari migdem tas gibi oluyor sisiyor sindirmekte zorlaniyorum yediklerimi normalmi ve bunun bi cagresi varmi

kızlar hamile olunca yazcagımı soylemıstım kendı kendıme ılk gebelıgım bu bende bulantı falan olmadı ama asırı derece basım donuyordu gebemıyım dıe soruyordum kendıme ama emın olmadıgım ıcın esımde dahıl olmak uzere kımseye soylmedım adetım gunume bı kac gun kala ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı bellı belırsızdı bu sıtede okuduklarıma gore hamıleydım ama yıne tam emın olmadıgım ıcın soylemedım kımseye adet gunumden uc gun sonra kan testı ıcın doktora gıttım ama kendımı hamıleyım dıe kandırmak ıstemıyordum hep olumsuzu dusundum buyuk bı hayal kırıklıgı yasamayım dıe doktorun test sonucuna bakarak pat dıe yuzume hamılesın demesyle dunyalar benım oldu doktordan cıkar cıkmaz esımı aradım baba oluyorsun dedım afalladı neye ugradıgını sasırdı bu bebegı o benden daha cok ıstıyordu cok sevındı bas suan 6 haftalık hamısım felaket basım donuyor resmen bı yerlere tutunarak yuruyorum oyle sabahları bulantımda olmuyor ama kasıklarımda felalet agrılar var adet sancısı gıbı ıns ısteyen herkeze verır allah cok guzel bı duyguymus sımdıye kadar ıstemedıgım ıcın cok pısmanım

Slm kızlar..bende RAmazanın ilk gūnū adet gūnūmde öğrendim merak ederek..oruçluydum ogūn tansiyonum biraz dūşmūş gebelik var dedi oruç tutabilirmiyim dedim oda ilk ūç ay bebek için çok önemli heryeri oluşuyo bence başka zaman tutarsın dedi bende tutmuyorum zaten iştahîm acayip geçen bacaklar kasıldı bol su iç soda dediler 2gūn sonra 6haftalık olacaz inşallah bebeklerimiz saģlıklı ve hayırlı olurlar

Kizlarrr benimde 6 haftalik hamileyim yenu ogrendum dktra gittik kese gorundu bebek gorunmedi cok korkuyorum bos gebelik dusundurebilir dedi dktor bide kan degerimde 28 bu degere gore bebegi gormemiz lazimdi dedi cok korkuttular 1 hafta sonra gel tekkrr bakslim dedilerrr allah rizasi icin benimgibi olan varsa yazsin cok merak ediyorum

Ilk gebeligim bide 17.9 mm capli 6 haftalik gebelik kesesi goruniyo sadexe sonicim bu

Arkadaslar Merhaba öncelikle umarım bebisinizi sağlıkla kucaginiza almayi Rabbim nasip etsin ve tebrik ederim umarım darısı başıma olur veya olmuştur sizler hamile oldugunuz için yardıma ihtiyacım var bana yardımcı olurmusunuz iki aydır eşimle korunmuyoruz ama çocuk olmadı bu ay degisiklik yaşadım bünyemde yaşadıklarımı anlatiyim sizde buna benzer birsey yasadiniz mi adetim gelmeden önce mide bulantilari yaşadım 3 gün sonra önce pempesi çok az bir leke sonra kahverengi leke geldi ertesi günü doktora gittim beta hcg 3.2 çıktı ertesi günü ise adet oldum 2 gün boyunca yogun oldum 3 günü ise leke gelmeye başladı normalde 6 gün süren adetim 3 gün sürdü sizce gebe kalmış olabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…