6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

mrb arkadaşlar ben de 5 haftalık hamileyim allah işallah sağlıkla kucamıza almayı nasip eder :) haftaya salı dr görebiliriz dedi çok heyecanlıyım

canım tebrık ederım saglıkla kucagına alırsın ınsallah bende 8 haftalıgım ama sısıkınlık basladı ya olurmukı bu haftalarda bılenler yazabılırmı canım ben bebegımı 2 gun evvel gordum fasulye tanesı kadardı 3 mm sımdı daha buyumustur gunluk buyuyomus cunku.21ınde kalp atımlarını duymak ıcın gdecegım cok heyecanlıyım

8 haftalıkken fasülye tanesi kadarsa miniklerimiz benim bebeğim daha küçüktür.annnesi kurban olsun ona.kuzucum benim.zaten geçen hafta gittiğimde nokta gibiyidi.inşallah bende 31 inde gittiğimde duyucam kalp atışlarını.allah çok büyük ne büyük bir mucize.şimdi küçücükken.allahın yardımıyla büyüycek içimizde.allahıma şükürler olsun.yüce rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

canım benım sımdı nette okudum 8 haftalık gebelıkde cenın yası 6 haftalıkmıs yanı 2 hafta gerısıymıs doktorlar gebelık yasını hesaplarken yumurtlama zamanınında katıyolarmıs oyuzden adetın ılk gununden hesaplıyolarmıs:1shok:kafamçokkarıştıfisfisfis

yani bu durumda ben şimdi kaç haftalığım ve sen.bana doktor geçen hafta gittiğimde tam 5 haftalıksın dedi ee bu haftda 6 haftaya girdim diye biliyorum.

yanı 6 haftalık oluyorumcnm galıba ne bılıyım sasırdım yanı bıdahakı gttıgımde kesınlıkle soracagımmm

yani bu durumda ben şimdi kaç haftalığım ve sen.bana doktor geçen hafta gittiğimde tam 5 haftalıksın dedi ee bu haftda 6 haftaya girdim diye biliyorum.

ılk adet gununden gebelıkı hesapladıklarında dogru 6ya grıyosun cnm bılgısayardan hesaplıyolarlar onlarda zaten.genede sormakta fayda var.cenın yasını hesaplarlarkende 2 hafta cıkarıyolar yanı yumurtlama zamanını saymıyolar

evet canım yaa içim rahat etmiyo başka doktora gidicem yarın sende başka doktoramı gittin bide etrafımdaki insanlar hamilelik haftası 10 hafta olmadan felan ultrasona girmek bebk için tehlikeli diyorlar bu konuda da yardım edicek olan arkadaşlar varsa yazın lütfen

hayır canım tehlıkelı deıl benım 5.haftadan ıtıbaren ne zamn gıtsem vajınal usg ye aldılar ve bı sorun yok zaten tam ıcerı sokmuyolar aletı onlarda dıkkat edıyo zaten sakıncalı olsa doktorlar cınsel ılıskıyı yasak ederlerdı.ama karından gozukmesını ıstıyosan ıdrarın sıkısıkken gıt.

canım nasıl istersen ama çok küçük olduğu için görememiştir doktor.genede sen bilirsin.ben kalp atışlarını duyamadım gitmedim ama başka doktora.çok küçük dedi doktor zaten ultr.almadan önce şansımıza görebilicekmiyiz demişti.bende duydum daha önce çok sık ultr.girirlmez diye ama bir sakıncası yok diye biliyorum.hatta vajinal ultrasona bile doktor gerekitği zaman alır.onunda bir sakıncası yok.korkma kendini strese sokma bitanem.yüce rabbim meleklerimizi korur.

sağol canım yaa allah razı olsun inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bi şekilkde kucaklarımıza alırız allahım bizi ve meleklerimizi korusun

tamam canım çok tşk ederim bilgilerinden dolayı bizde burda doktor olup çıkarız artık okadar araştırma yapıyoruz allahım bizi ve bebişlerimizi korusun

tamam canım çok tşk ederim bilgilerinden dolayı bizde burda doktor olup çıkarız artık okadar araştırma yapıyoruz allahım bizi ve bebişlerimizi korusun

gecen hastaneye gıttıgımde bı kadın vardı 10.haftasında bebegını goren ıkıncıye hamıleymıs daha bıseyde haberı yok doktor mıde bulantıları ıcın hap yazmıs bana soruyo bu ne dıye b vıtamını bulantıların ıcın dedım haaaaaaaa dıyor nıye arastırmazlar bılmem hıcmı merak etmıyolar ıctıklerı hapın ıcerıgını neye ıyı geldıgını.evt ılk bebek olunca ınsan merak edıyor usg de gordugum her yazıyı netten arastırıyoruma.s

evet ya doktor olduk valla.ama bence dikkat iyidir.tasbii ben şunuda düşünüyorum çok irdelelememek lazım .sakınan göze çöp batar allah korusun.tabii biz önlemimizi alalım yüze rabbime emanet.bebişlerimiz.allahım hepsini kousun.

evt bencede zaten benımkı meraktan yanı bakıyorum.ılk gıttıgımde hemsıreye 5 haftalık gebelık kesesını bıle ben gstermıstım daha hala ısrrala gebelık kesesı yok dıyordu.acıklama kısmını oku dedım en sonunda boyutları bıle var dedım ondan sonra evt var dedı okuyolar ama nerelerıne okuyolar o okulu bılmem.klava:

bencede bazıları çok ilgisiz.nasıl hemşire asistan anlamadım.

bıde sunada 8 haftalıgım ben acayıp sıskınlık basladı bgun bende netten baktım ara ara fenalasma hıssıde tansıyon dustugu ıcınmıs sıskınlıkde normal dıyor.rahat kıyafetler gıyılmelı dıyor net.eeee buna gre beeeen hemen bol kıyafetler almya baslıyorummmmmmdelikafadulden:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…