mrb arkadaşlar ben de 5 haftalık hamileyim allah işallah sağlıkla kucamıza almayı nasip eder :) haftaya salı dr görebiliriz dedi çok heyecanlıyım
8 haftalıkken fasülye tanesi kadarsa miniklerimiz benim bebeğim daha küçüktür.annnesi kurban olsun ona.kuzucum benim.zaten geçen hafta gittiğimde nokta gibiyidi.inşallah bende 31 inde gittiğimde duyucam kalp atışlarını.allah çok büyük ne büyük bir mucize.şimdi küçücükken.allahın yardımıyla büyüycek içimizde.allahıma şükürler olsun.yüce rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
yani bu durumda ben şimdi kaç haftalığım ve sen.bana doktor geçen hafta gittiğimde tam 5 haftalıksın dedi ee bu haftda 6 haftaya girdim diye biliyorum.
tebrik ederim canım.bendede haftalıkken gittiğimde görünmez demişti doktor.benide almıycaktı ult.çok ısrar ettim.için rahat olucaksa git başka doktora.ama gerçekten gözükmüyormuş bazen çok küçük olduğu için.
arkadaşlar bende 5.haftaya girdim diye biliyorum son adet tarihim 16 haziranda yanlışmı hesaplıyorum
evet canım yaa içim rahat etmiyo başka doktora gidicem yarın sende başka doktoramı gittin bide etrafımdaki insanlar hamilelik haftası 10 hafta olmadan felan ultrasona girmek bebk için tehlikeli diyorlar bu konuda da yardım edicek olan arkadaşlar varsa yazın lütfen
evet canım yaa içim rahat etmiyo başka doktora gidicem yarın sende başka doktoramı gittin bide etrafımdaki insanlar hamilelik haftası 10 hafta olmadan felan ultrasona girmek bebk için tehlikeli diyorlar bu konuda da yardım edicek olan arkadaşlar varsa yazın lütfen
tamam canım çok tşk ederim bilgilerinden dolayı bizde burda doktor olup çıkarız artık okadar araştırma yapıyoruz allahım bizi ve bebişlerimizi korusun
gecen hastaneye gıttıgımde bı kadın vardı 10.haftasında bebegını goren ıkıncıye hamıleymıs daha bıseyde haberı yok doktor mıde bulantıları ıcın hap yazmıs bana soruyo bu ne dıye b vıtamını bulantıların ıcın dedım haaaaaaaa dıyor nıye arastırmazlar bılmem hıcmı merak etmıyolar ıctıklerı hapın ıcerıgını neye ıyı geldıgını.evt ılk bebek olunca ınsan merak edıyor usg de gordugum her yazıyı netten arastırıyoruma.s
evet ya doktor olduk valla.ama bence dikkat iyidir.tasbii ben şunuda düşünüyorum çok irdelelememek lazım .sakınan göze çöp batar allah korusun.tabii biz önlemimizi alalım yüze rabbime emanet.bebişlerimiz.allahım hepsini kousun.
evt bencede zaten benımkı meraktan yanı bakıyorum.ılk gıttıgımde hemsıreye 5 haftalık gebelık kesesını bıle ben gstermıstım daha hala ısrrala gebelık kesesı yok dıyordu.acıklama kısmını oku dedım en sonunda boyutları bıle var dedım ondan sonra evt var dedı okuyolar ama nerelerıne okuyolar o okulu bılmem.klava:
sağol canım yaa allah razı olsun inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bi şekilkde kucaklarımıza alırız allahım bizi ve meleklerimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?