bende dr.gitmeden kendim internette hesaplamıştım sonra dr.aynı şekilde hesapladı benim yaptığımda doğruydu yani bencede kendin yap beyza
çok tşk pembedusler allah razı olsun.beklemekten başka yolu yok bunun..sizler dualarınzı eksik etmeyin olur mu?zor günler bekliyor bizi..
merhaba arkadaşlar bende 4 haftalık hamileyim dün doktora gittim çok küçük olduğu için ultrasona almadı 20 gün sonra gel dedi tam idrar ve hemogram tahlili yaptı bi problem yok dedi folik asit verdi sizce 20 gün çok değilmi ultrason için allahım hepimize hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bizi ve bebişlerimizi korusun
selam arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum ALLAH yüzünü göstermeyi nasip etsin inşallah.. bende hamileyim sonunda yüzüm güldü ALLAH a şükürler olsun benim bebeğim de 6 haftalık ama doktor beni bi sonraki ay kontrole çağırdı.. neyse rabbim bu mübarek günde olmayanlara da nasip etsin inşallah.herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.
a.s.a.s.a.s.
slm kızlar benim çok sıklıkla kasık ağrım ve ara sırada karnıma bir sancı giriyor bu normalmi sizce sizdede oluyormu :uhm: paniklenmek istemiyorum yarında tatile çıkıyoruz ben bi internetten araştırıyım bilgisi olan varsada bi söylesin bana
selam arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum ALLAH yüzünü göstermeyi nasip etsin inşallah.. bende hamileyim sonunda yüzüm güldü ALLAH a şükürler olsun benim bebeğim de 6 haftalık ama doktor beni bi sonraki ay kontrole çağırdı.. neyse rabbim bu mübarek günde olmayanlara da nasip etsin inşallah.herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?