6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

merhaba arkadaşlar bende 4 haftalık hamileyim dün doktora gittim çok küçük olduğu için ultrasona almadı 20 gün sonra gel dedi tam idrar ve hemogram tahlili yaptı bi problem yok dedi folik asit verdi sizce 20 gün çok değilmi ultrason için allahım hepimize hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bizi ve bebişlerimizi korusun

amin canım.ama çok değil 20 gün bence.bebğinin biraz daha büyümesini bekliyordur.ben 6 haftanın içindeyim.geçen hafta ilk öğrendiğimde gittim doktora göremeyiz daha çok küçüktür dedi ama genede deneyelim demişti.neyseki gözüktü bebeğim.içini ferah tut.banada üç hafta sonraya randevu verdi.iki
haftamız kaldı hayırlısıyla.gittiğimizsde başlıycaz testlere.allah bebeklerimizi sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.

çok tşk pembedusler allah razı olsun.beklemekten başka yolu yok bunun..sizler dualarınzı eksik etmeyin olur mu?zor günler bekliyor bizi..

Merhaba arkadaşlar, hepimizin bebeği sağlıklı ve hayırlı olsun, Allah isteyen herkese nasip etsin. Bende SAT a göre 6+5 iken gittim doktora, o gün ultrasona girdim 4 haftalık göründü, çok şükür Rabbime keseyi gördük ama içini göremedik, 10 gün sonraya randevu verdi doktor.. İnşallah bu defa görürüz...

inci mercan benimde sadece kese göründü içersi görünmedi bana da 2 hafta sonra gel dedi inş.görürüz bebişlerimizi

arkadaşlar doktor beni hiç ultrasona sokmadı direk 20 gün sonra gel dedi bende başka doktora gitmeyi düşünüyorum çok küçük görünmez dedi bende 4 haftalıkken gitmiştim şimdi 4 hafta 3 günlük ama bakması gerekmezmiydi inşallah hepimiz sağlıklı bebişler getiririz dünyaya

çok tşk pembedusler allah razı olsun.beklemekten başka yolu yok bunun..sizler dualarınzı eksik etmeyin olur mu?zor günler bekliyor bizi..

canım benim sakın moralini bozma.stres yapma.yüce rabbim eminim hiç ummadığınız bir anda vericek miniğinizi.dualarım sizler için.tüm evlat isteyenler için.inan allah biliyor vericeği zamanı.

tebrik ederim canım.bendede haftalıkken gittiğimde görünmez demişti doktor.benide almıycaktı ult.çok ısrar ettim.için rahat olucaksa git başka doktora.ama gerçekten gözükmüyormuş bazen çok küçük olduğu için.

selam arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum ALLAH yüzünü göstermeyi nasip etsin inşallah.. bende hamileyim sonunda yüzüm güldü ALLAH a şükürler olsun benim bebeğim de 6 haftalık ama doktor beni bi sonraki ay kontrole çağırdı.. neyse rabbim bu mübarek günde olmayanlara da nasip etsin inşallah.herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.

amin canım.allah olmayanlarada nasip etsin tez günde tez zamanda şu mübarek günde.bizlerede bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

a.s.a.s.a.s.
slm kızlar benim çok sıklıkla kasık ağrım ve ara sırada karnıma bir sancı giriyor bu normalmi sizce sizdede oluyormu :uhm: paniklenmek istemiyorum yarında tatile çıkıyoruz ben bi internetten araştırıyım bilgisi olan varsada bi söylesin bana

hihoyyythihoyyythihoyyytzemuszemuszemuszemuszemuszemus
tebrikler canım çok sevindim :lepi:seninle aynıyız bende 6 haftalık aynı dönemlerde doğurcaz:sm_cool: allah nasip ederse benide 2 hafta sonra çağırdı kalp atışını duydunmu bebişinin ben duymadım ama duyanlar varmış sen ne zamandır korunmuyordun ne kadar zamanda oldu bebişin allah kurtarsın hepimizi :Saruboceq: :CüvCüv:

canım ilk zamanlar bende çok korkmuştum.kasık ağrılarım çoktu.geçen hafta ve bu haftanın başı yani 5 haftada.ama şükürler olsun geçti ağrılar.şimdi bel ağrılaırm var oda çok yorulunca.bende burda arkadaşlara sordum yerleşme ağrısıymış.sakın korkma.bende senin gibi yarın tatile çıkıyorum.dikkat edicem.çok sdenize girmiycem havuzda mikroplu diye girmeyi düşünmüyorum.aslında bizden birkaç ay yada hafta önde olan arkadaşlarımız yazsalar burdan ilk zamanalr tatile çıkmanın sakıncası varsa.doktorum bana izin verdi.sanada izin verdiyse korkma.allah emanet miniklerimiz.yüce rabbim verdi onları bize o korur.allahın izniyle inşallah zamanında kucağımıza alırız.ne güzel aynı dönemdeyiz ikimizde.senin doğumundamu mart.burdan hamileleliğimizi takip ederiz birbirimizden.

evt bendede olmustu hatta bıkeresımde sıddetlı batmalar olmustu ısyerınde 5.haftada oluyor bende 8.haftadayım ama gectı sımdı sıskınlık basladı

canım tebrikler.allah cümlemizin evladını hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.benimde 6 haftalık bebğim.ne güzel yalnız değilim hafta konusunda.artık burdan beaber takip ederiz gebeliğimizi.ben geçen hafta gittiğimde banada 3 hafta sonraya verdi randevu.merak etme daha çok küçüklerya o yüzden sanırım.ben daha kalp atışını duyamadım bebeğimin.benimle aynı haftada olupta duyamayan varmı.

mrb arkadaşlar ben de 5 haftalık hamileyim allah işallah sağlıkla kucamıza almayı nasip eder :) haftaya salı dr görebiliriz dedi çok heyecanlıyım

pembedüsler winks perisiiiiiiii ya bi paylasşak yaşadıklarımızı endişelerimizi ben çoook fena heyecanlıyımmm eminim siz de öylesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…