6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

ya kızlar ben şimdi en son 2 martta adet gördüm. 10 13 ve 14 martta birliktelik oldu. kanda hamile olduğum çıktı ama kaç haftalık oluyo şimdi anlayamadım? sat ı baz alın diyo doktorlar ama benim birlikte olduğum gün belli anlayamadım......

cnm gebelik hesaplamak için siteler var oradan bakabilirsin ama benim tahminime göre 4 haftalık falan hamilesin hadi hayırlısı

merhaba kızlar.ben de 5 haftalık hamileyim.umarım bebişler sağlıklı sıhhatli olurlar.ama kalp atımını duymayana kadar bana rahat yok.sevinemiyorum

kızlar bende 6 haftalık hamileyim doktordan geldim bugün herşey normal dedi ama kalp atışını duyamadık pazartesi tekrar gitcem çok korkuyorum yardımmmm

canım arkadaşlarım hepiniz adına o kadar sevindim ki..bir o kadar da imrendim ne kadar şanslısınız benim gözümde bir bilseniz(maşallah)...bende sizin yorumlarınıza katılmak için neler vermezdim ...

arkadaşım hamileliğini tebrik ediyorum sağlıklı bir bebişin olur inşallah yenicherry arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiydim neler çektim ama rabbim sonunda bana çok tatlı bir kız verdi herşeye bedel tüm acılarımı unutturdu inşallah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese bebek verir rabbim sabret ve tedavi için ne gerekiyorsa yap bugünlerin geçecek

canimm benmm allah razi olsun..bu mj nezaman yazmisim bilmiyorum muhtemelen yine kafamin bozuk oldugu yada adet kanamamin basladigi bi gun yazmisim.dualrin ictenmis ne deyim sagolasin ben simdi hamileym allahtan bi mani cikmazsa.2 senenin sonunda..eger saglikliysa ve rabbim izin verirse bende anne olacam ins..sagolasin allaha emanet ol

bende 6+1 haftalık hamileyim keseyi gördük ama kalp atışlarını dıymadık salı günü tekrar çağırdı doktorum inşallah kalp atışlarını duyarız

ben de 6 hafta 5 günük hamileyim.
Bu ikinci hamileliğim ilki düşükle sonuclanmıstı.Merak edenlere hemen söyliyim düşükten hemen sonra gerçekten cok rahat tekrardan hamile kalınabiliniyor.
düşüğümü hazıran ayında yaşamıştım,eylül ayında istedik ve o ay döllenme oldu.
bu hamileliğimde de karnım ağrıyor böyle olunca da korkuyorum ama beklemekten başka çarem yok gibi.
mide agrımda oluyor ve mide yanması.
Allah tüm isteyenlere minik meleklerini versin.Bu mübarek cuma gününde tüm dileklerimiz kabul olsun.

s.a kizlr ayinn ekim 11 inde hamile oldgmu ogrndim gec dollnme sanirm adetm 17 gn gckmsti gecn hfta dktora gttm kese cok kck grndu ne oldgu bile blli degl 10 gn snra gel daha net grnr ve kalp atislrini duyarz ins dedi 5.hftnin icndesn sanrm demisti dktor bu crsmba gtcm ins gorunur ve duyulur mu ki ck mrk ediyorm arada kasilmalr oluo krnmda goguslrimcok aciyo ve en onmlisi baska belrtm yk uykudn cok uykm bolunuyo dvmli bulanti erkn mi daha yada norml mi bnm gibi oln vr mi:?

s.a kizlr ayinn ekim 11 inde hamile oldgmu ogrndim gec dollnme sanirm adetm 17 gn gckmsti gecn hfta dktora gttm kese cok kck grndu ne oldgu bile blli degl 10 gn snra gel daha net grnr ve kalp atislrini duyarz ins dedi 5.hftnin icndesn sanrm demisti dktor bu crsmba gtcm ins gorunur ve duyulur mu ki ck mrk ediyorm arada kasilmalr oluo krnmda goguslrimcok aciyo ve en onmlisi baska belrtm yk uyku bulanti yook erkn mi daha yada norml mi bnm gibi oln vr mi:?

bende ekım 15 ınde ogrendım hamıle oldugumu reglım 10 gun gecıktı normalde daha erken ogrenılebılıyormus 7 haftalık olması gerekırken 5 haftalık cıktı 2 hafta sonraya randevu verdı beklemek cok zor zaman nasıl gececek bakalım keseyı gorduk ama ıcınde bebek olusup olusmadıgına bakılacak aynı durumdayız yanı sen benden once gıdeceksın doktora ıı haberlerını beklıyorum buaada belırtılerımızınde hepsı aynı

gercektende oyle hamile kalmayi beklemek bile daha kolaymis yarin gitcm bn ins iyi hbrler veririm bizde gorduk keseyi simsiyah bisey)hamile olduguna inanmiyo ki insan bole olunca kalp atislarini duyariz dedi mi doktr sana tmm gorusurz ins Rabbim kucagimiza almayi da nasip eder

2 hafta sonra bakıcaz kalp atıslarını duyarsak sorun yok ama bebek olusmamıssa kese hala bossa kurtaj dedı ve cok stres oldum ama sanırım 2 hafta bekleyemeyecegım bu hafta baska doktora gıdecegım canım yarın habernı beklıyorum unutma Allah yardımcın olsun bırde o zamandan sonra bende ne bulantı kaldı nede baska bırsey sankı hamıle degılmısım gıbı gelıyor

mrb cnm k.bkma kc gndr net yok hbr veremedim crsmba gttim doktora keseyi ztn grmstk kese iyice byums kalp atislrini da gordm cok gzl bi duygu onu grmk bile sanki cirpiniyo orda Rabbim sanada nasip etsn ins bnm ki 6hafta 1 gnlktu smdi 6hafta 4 gnluk oldu ama ne uyku ne blnti bisey yok millet bulntidn sikayet eder bnde istiyorm:)bolede hamile oldgn anlasilmiyo ki napiym bu arada sen naptn gittin mi dktora degisklik var mi ins bebegnde ksende olsmstr

canım cooooooook sevındım Allah sağlıklı bır sekılde kucagına almayıda nasıp eder ıns yazdıklarını okuyunca bende heyecanlandım kalp atıslarını duymak emınım cok guzel bambaska bır duygudr
sana bır sey sormak ıstıyrm sen ılk doktora gıttıgınde kese cok kucuk dedıgınde adet taıhıne gore kac haftalıktın?ultrasonda kac cıktı?
buarada ben dayanamayıp 2 gn sonra baska doktora gıttım oda aynı seyı dedı kese gozukuyr ama 7+4 olması gerekırken 5+2 cıkıyr beklememız lazım dıye sımdı 9 kasımda bellı olcak ıns bende senın gıbı ıı haberlerımi burda paylaşrm benım mıdem bugun bulandı yemek yaptıgımda yıyemıyrm kraker falan atıstryrm artık bosver bulanmasın emın ol daha ıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…