ya kızlar ben şimdi en son 2 martta adet gördüm. 10 13 ve 14 martta birliktelik oldu. kanda hamile olduğum çıktı ama kaç haftalık oluyo şimdi anlayamadım? sat ı baz alın diyo doktorlar ama benim birlikte olduğum gün belli anlayamadım......
canım arkadaşlarım hepiniz adına o kadar sevindim ki..bir o kadar da imrendim ne kadar şanslısınız benim gözümde bir bilseniz(maşallah)...bende sizin yorumlarınıza katılmak için neler vermezdim ...
arkadaşım hamileliğini tebrik ediyorum sağlıklı bir bebişin olur inşallah yenicherry arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiydim neler çektim ama rabbim sonunda bana çok tatlı bir kız verdi herşeye bedel tüm acılarımı unutturdu inşallah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese bebek verir rabbim sabret ve tedavi için ne gerekiyorsa yap bugünlerin geçecek
bende 6+1 haftalık hamileyim keseyi gördük ama kalp atışlarını dıymadık salı günü tekrar çağırdı doktorum inşallah kalp atışlarını duyarız
s.a kizlr ayinn ekim 11 inde hamile oldgmu ogrndim gec dollnme sanirm adetm 17 gn gckmsti gecn hfta dktora gttm kese cok kck grndu ne oldgu bile blli degl 10 gn snra gel daha net grnr ve kalp atislrini duyarz ins dedi 5.hftnin icndesn sanrm demisti dktor bu crsmba gtcm ins gorunur ve duyulur mu ki ck mrk ediyorm arada kasilmalr oluo krnmda goguslrimcok aciyo ve en onmlisi baska belrtm yk uyku bulanti yook erkn mi daha yada norml mi bnm gibi oln vr mi:?
gercektende oyle hamile kalmayi beklemek bile daha kolaymis yarin gitcm bn ins iyi hbrler veririm bizde gorduk keseyi simsiyah bisey)hamile olduguna inanmiyo ki insan bole olunca kalp atislarini duyariz dedi mi doktr sana tmm gorusurz ins Rabbim kucagimiza almayi da nasip eder
mrb cnm k.bkma kc gndr net yok hbr veremedim crsmba gttim doktora keseyi ztn grmstk kese iyice byums kalp atislrini da gordm cok gzl bi duygu onu grmk bile sanki cirpiniyo orda Rabbim sanada nasip etsn ins bnm ki 6hafta 1 gnlktu smdi 6hafta 4 gnluk oldu ama ne uyku ne blnti bisey yok millet bulntidn sikayet eder bnde istiyorm:)bolede hamile oldgn anlasilmiyo ki napiym bu arada sen naptn gittin mi dktora degisklik var mi ins bebegnde ksende olsmstr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?