6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

:))amin cnm bnm cumlemiz ins... iyi yapmssin gtmkle beklemk daha zor hersey yolunda merak etme biz kndimiz kuruntu yapiyoruzbnm gittigmde bize gore25 agstos sn adetim ekimde adet olmadim eylulun 11 inde gittim kese kuck grndu 5 hftann icnde olabilirsn dedi bize gore 8 9 hftalik olmsi gerekiyo:))ama gec dollenme sanirim adetime yakin gectktn sonra duzensz oldugu icin yani anliycan bize gore cok karisik en iyisi dktr ) 6+5 oldu teyzesi ins senn bebegnde gorunur ya midem bulansn bole siradan bir hyt gibi

hmm bizde 7.aydayiz bnde istanbuldayim ank dan geln geldm buraya 21 e gircm ins bole iste

sız bızdende yenısınız ne guzel canım buarada ekım ayı hamılelerınde baslıkta da herkes duygularını sorunlarını paylasyr oraya gel sende ıstersen benım ısmım derya ordanda sohbet ederız senın?

kızlar merhaba bugun kan testımde sonucun 6bın kusurlerde oldugunu ogrenmeme ragmen doktor karnımda hıcbısı goremedı doopler ultrasonla asagıdan baktı doktor ve keseyı gorebıldı ama kesenın ıcınde sonuclara gore embrıo yok bu ne demek bı hafta sonra tekrar ıstedı benı ama canım cok sıkıldı hamıleyım ama bebegımı goremedım normalde kalp atıslarını dınlemem gerekırken hıcbısı yok dusuk tehlıkesı var var dedı basına bole bısı gelen varmı

canımm hiç moralini bozma bende 7+2 haftalık hamileyim aynısını yasadım 6 haftalıkken gitmiştim doktor kesenin boyutu kcük dedi ve embriyoyu göremedi öle üzüldümki bir gün hemen sonra özel bi hastaneye gittim tamam kese boyutum zamana göre kücüktü ama embriyoyu gördü doktor karından hatta vajinal bakalım kalp atıslarını duyarıs dedi ama ben 1 hafta sonra gitmeyi uygun gördüm ve nitekimde dün kalp atıslarınıda gördüm ve kesenin boyutuda cok iyiydi,sıkma hiç canını nereye gitmiştin doktor olarak hani devlet hastanesi falansa ultrason aletleri cok iyi deil doktor kuzenimde demişti onlarında iyileri kötüleri var die,kiii ilk gittiğim doktor bana düşük engelleyici hap vermişti bide benimde cok canım sıkılmıstı ama şükür şimdi iyiyim ,bebek inanılmaz etkilenir senin olumsuz düşüncelerinden en stresli zamanlarıymıs(doktor kuzenimin tavsiyeleri)o yüzden hiç sıkma canını inşallah sağlıkla kucagına alırsın canım ama bende içinin daha rahat olması için baska bi doktora git

hımm yalnız sen direk saten vajinal baktırmıssın ama gec döllenme yaşamışsan olabilir canım görememe ihtimali vardır sanırım nolursun sıkma canını güsel haberlerini bekliyorum
bebeğin için olumlu düşün

6 hafta 2 günluk bende dun gıttım doktora bebegımın kalp atısları başlamıs oldugunu ogrendım kucucukk kesesını gordum kan tahlıllerımı verdım bugun sonucları alıp doktorla tekrar gorusecem 2. hamılelıgım ama ılk gıbı heyecanlı oluyor ınsan umarım saglıkla kucagımıza alacagımız günler gelır.

benim bebişimde 7+4 günlük :) allah hepimizin hamileliklerini sağlıkla tamamlamayı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....olmayanlarada versin....

selam kızlar!

bu gün doktora gittim 5 haftalık hamileyim, 2 hafta sonra tekrar gidicem bebişimin kalp atışını dinlemek için, acayip bi duygu:)))

link=http://pregnancy.baby-gaga.com/][image noborder]http://tickers.baby-gaga.com/p/fly216ns___.png[/image][/link]

Merhaba kizlar bende 6. Haftaya bugun girdim ama hic doktora gitmedim daha erken diyorlar 7. Hafta sonlarında gitcem sanirim zaten erkenden gidince doktor pek birsey yapmiyormus. Folik asitte gunde bir kez atiyorum oyke olmasi gerekli demi...

Son düzenleme:
Merhaba kizlar bende 6. Haftaya bugun girdim ama hic doktora gitmedim daha erken diyorlar 7. Hafta sonlarında gitcem sanirim zaten erkenden gidince doktor pek birsey yapmiyormus. Folik asitte gunde bir kez atiyorum oyke olmasi gerekli demi...
bencede hiç boşuna gitmeyin bir şey anlamıyorlar boşuna stres bende 5 haftalıkkken gittim bir şey göremediler kese var ama bebeği göremiyoruz dediler 7 haftada gel kalp atışlarına bakacağız dediler şubat 6 da gideceği kalp atışlarını allah nasip ederse duyacağım inşallh evet folik asiti günde 1 dega yemekten önce alacaksın ilk 3 ay çok önemliymiş doktorum öyle dedi hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Teşekkür ederim ben folik asit kahvaltı dan sonra atiyordum kullanımında belirtmemiş ti sanirsam...

Teşekkür ederim ben folik asit kahvaltı dan sonra atiyordum kullanımında belirtmemiş ti sanirsam...

Canım tebrik ederim hamişsin ve dahası tarihlerimiz aynı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin...Ben 5 haftalıkken Dr'a gittim ve iyi ki gitmişim rahmi biraz desteklememiz gerek dedi ve progestan iğnesi+çocuk aspirini ve folik asit verdi canım... İyi ki erken gitmişim dedim. Doktorum henüz çok küçük olduğunu da söyledi değerim 1000 üzeriydi ve keseyi gördük çok şükür... 3 şubat tarihinde de kalp atışı için çağırdı.

benim bebişimde 7+4 günlük :) allah hepimizin hamileliklerini sağlıkla tamamlamayı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....olmayanlarada versin....
benim 6+4 günlük inşşşşşşşşşşşşşşşşş dediğin gibi sağlıklı bir şekilde kucağımaza almayı nasip eder Allah inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…