hmm bizde 7.aydayiz bnde istanbuldayim ank dan geln geldm buraya 21 e gircm ins bole iste
hyırlı olsunn.inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin
bencede hiç boşuna gitmeyin bir şey anlamıyorlar boşuna stres bende 5 haftalıkkken gittim bir şey göremediler kese var ama bebeği göremiyoruz dediler 7 haftada gel kalp atışlarına bakacağız dediler şubat 6 da gideceği kalp atışlarını allah nasip ederse duyacağım inşallh evet folik asiti günde 1 dega yemekten önce alacaksın ilk 3 ay çok önemliymiş doktorum öyle dedi hakkımızda hayırlısı olur inşallahMerhaba kizlar bende 6. Haftaya bugun girdim ama hic doktora gitmedim daha erken diyorlar 7. Hafta sonlarında gitcem sanirim zaten erkenden gidince doktor pek birsey yapmiyormus. Folik asitte gunde bir kez atiyorum oyke olmasi gerekli demi...
Teşekkür ederim ben folik asit kahvaltı dan sonra atiyordum kullanımında belirtmemiş ti sanirsam...bencede hiç boşuna gitmeyin bir şey anlamıyorlar boşuna stres bende 5 haftalıkkken gittim bir şey göremediler kese var ama bebeği göremiyoruz dediler 7 haftada gel kalp atışlarına bakacağız dediler şubat 6 da gideceği kalp atışlarını allah nasip ederse duyacağım inşallh evet folik asiti günde 1 dega yemekten önce alacaksın ilk 3 ay çok önemliymiş doktorum öyle dedi hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Teşekkür ederim ben folik asit kahvaltı dan sonra atiyordum kullanımında belirtmemiş ti sanirsam...
benim 6+4 günlük inşşşşşşşşşşşşşşşşş dediğin gibi sağlıklı bir şekilde kucağımaza almayı nasip eder Allah inşbenim bebişimde 7+4 günlük :) allah hepimizin hamileliklerini sağlıkla tamamlamayı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....olmayanlarada versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?