• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık hamileyim ve aldatıldığımı öğrendim

Baska bir kadinla sevisirken ayni zamanda sizi hamile birakiyor?
Bu cok mide bulandirici.
Hic tehtid vs bahanelerinin arkasina siginmasin.
Kendini masum insanlari seytan gosterecek aklinca..
En basinda aklin nerdeydi?
Zorla mi aldi kadin koynuna seni?
Sen neden hic dusmemissin tongaya?
Sacmaliga bak?
Yap et sonra istemeden oldu, hadi yaa..
Eminim kadin anlayisli ciksa, tehtid vs etmese bu iliski uzun uzun giderdi hatta siz anlamasaniz kesinlikle surdururlerdi; anladiniz diye kiviriyor.
Hamile olmanizi kullanacaktir ama sunu soyleyeyim mi ? Sizin koynunuzdan baska koyuna atlayan yuzsuz bir adama bir cocuk dahi fazla.
Bosan bosanma demicem ama mutlu olamazsiniz.
Demisti dersiniz

Esinin ki klasik yalan. Kimse kafasina silah dayamadi kadinla gorusurken. Ben tekefonla gorusmedrn daha fazkasi oldugunu dusunuyorum. Aldatan hep aldatir. Agzinda da pismanin lafi hep vardir ama bu kadin bitse baska kadin olacaktir.
Tabiki de sadece telefonla gorusmedi , ney bu lise ogrencisi falan mi?
Bos bos havaya sıkıyor iste yerse diye..

Bir de aldatan adamlar hep Kurana el basar. Kurana el basti mi? Burada boyle kacinci konu... tum adsmlarda da ayni cumleler auni hareketler...
Artik baska yalan bulsunlar.
Siz esinize inanmak istiyorsunuz sanirim.

Tabiki de sadece telefonla gorusmedi , ney bu lise ogrencisi falan mi?
Bos bos havaya sıkıyor iste yerse diye..
Bizler yemeyiz de konu sahibi esini sevdigi icin adama inanmak istiyordur muhtemelen. Cocuk olunca hersey degisebilir diye de dusunuyor olabilir.

Son düzenleme:
Eşiniz tabi ki bahaneler uyduracak. Suç benim diyecek hali yok. İstemese bu kadar süre devam ettirmezdi. Evliliğin 6. ayın da aldatmalar başladıysa hamileliğinizin ilerleyen dönemleri ve sonraki yılları düşünmek bile istemiyor insan.

İyi geceler kızlar; bir gün böyle bişey yaşayacağım ve buraya da yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen gün işyerimdeydim gizli numaradan beni bir kadın aradı ve eşiniz sizi 1,5 yıldır başka bir kadınla aldatıyor dedi sonrada telefonu kapattı. Zaten 2 yıllık evliyim. Şok geçirdim. Eşimi aradım ve rahatsız olduğumu beni almasını söyledim. Eve geldik anlattı, 'çok pişmanım bir anlık oldu, konuştum telefonda nasıl bir tongaya düştüm ben bilmiyorum diyor. Onun söylediğine göre bırakmak istedim defalarca istemediğimi söyledim ama bırakmadı zaafımın senin öğrenmen olduğunu öğrenince tehdit etti görüşmek zorunda kaldım diyor. Yuvanı yıkarım karına söylerim şeklinde. Boşan evlenelim diyormuş bu kadında evliymiş ama kocası başka bi şehirdeymiş ailesiyle yaşıyormuş. Öğrendiğimden beri ölü gibi hissediyorum kendimi ne yapmam gerek bilmiyorum nolur bana bir akıl verin. Eşimi seviyordum o da bana karşı iyidir sevdiğini söyler. pişmanım ben seninle çok mutluyum diyor.ama bi yandan içim de almıyor olanları kaldıramıyorum. Bebeğim için çok üzülüyorum. Benim için dua edermisiniz:KK43:(
Aynısını siz yapsaydınız. Çok pişmanım tongaya düştüm deseydiniz eşiniz sizi affeder miydi.? Özellikle sizin gibi sakin kalabilir miydi? hiç sanmıyorum. Sizi sevse, değer verse böyle bir şerefsizliğe girişmezdi. Şahsen ben affetmezdim. Bir defa aldatan yine aldatır.

Ben zaten çalışıyorum işim var çok şükür ailemin de maddi durumu iyi ama onları üzmekte istemiyorum yaşadıklarımla..
3 kızım var. Kocası aldattığı halde beni bahane edip evliliğini sürdürürse daha çok kahrolurum, bir karaktersizle yaşamaya devam ettiği için.

Tepki alabilirim ama sanırım ben çocuğu aldırıp direk boşanırdım tazminatla. Biliyorum zor bir karar ama su an daha bir hucre gibi, yani canım evladım moduna girmek bana çok romantik geliyor hayat çok uzun ve acımasız, canımızın istediği gibi yaşayamayız maalesef realist düşünmek gerek. Eğer çocuğu doğrurursanız sürekli bir drama dönüşecek hayatınız, hem kendiniz kendinize ve çocuğunuza acıyacaksınız hem de etrafınız. Yani anlınıza yazılı olan dramatik ve gözyaşı dolu bir hayat olacak çünkü insanlar dramatize etmeyi ahlanmayı sever.

bu tarz kararlar zor olsa da uzun vadede en iyisi, hayatınızı yeniden kurarsınız, yanınızda olacak güvendiğiniz bi adamla çocuk yaparsınız vs vs. Lütfen duygusal değil mantıklı düşünün. Çünkü burada ben nasıl evladıma kıyarım diyip şiddet gördüğü adamdan 3.çocuğu yapanları aldıramam yavrumu diyenleri görüyoruz, hiç akıl karı mı?
O günahsız yavrunun ne suçu diyenler de bana çok abartı geliyor yine, 1.5 aylık daha bir hücre gibi vişeydir muhtemelen hem kendi hayatınızı hem onun hayatını zorlaştırmayın. Daha yolun çok başındasınız.

Farkındaysınız barışma ihtimalinden hiç bahsetmedim çünkü aldatmasından daha da iğrenci sizi aptal yerine koymaya çalışması. Kadın söylemese belki yıllarca devam edecekti. Eğer bu adam size gelip ben seni aldattım bi anlık gafletle oldu vs deseydi (sizin hiç öğrenme ihtimaliniz yokken ve ilk olduğu anda) o zaman hatalar affedilir mi diye konuşulurdu ama bu adamınki çok iğrenç bişey

Akıl var nantik var. Kadin evli imis. 1.5 yildir kocani tehdit ederek yaninda tutuyormus guya. Kocan da esine soyylerim birak yakami diyememis mi?
Eminim ki kadina da bosanacagim da o beni birakmiyor yalanlarini soyluyordur. Bu hep boyle olur cunku.

Devam etsem nasıl güveneceğim nasıl onunla bir yatağı paylaşacağım diye düşünüyorum etmesem bebeğim ne olacak diye düşünüyorum. aldırmayı düşündüm ama ben onunnasıl yaparım Rabbimin bana verdiği mucizeye nasıl kıyarım diyorum. Yapamam ki bunu.

Sahsen bir erkek yüzünden bebek aldirmazdim. Hamile kalirken ben gün gelir o cocugu tek basima büyütmek zorunda kalabilecegimin farkindaydim cünkü. Aldatmak bir kenara: Hicbirimizin saglik veya hayat garantisi yok. Allah korusun esime birsey olsa cocuklari atarmiyiz..tabi ki atmayiz. Ömür boyu bag demek evet, ama sahen iki serefsizin bedelini cocugua ödetmem. Velayeti de bölüsmem. Karar sizin tabi, ben böyle düsünüyorum sadece

Tepki alabilirim ama sanırım ben çocuğu aldırıp direk boşanırdım tazminatla. Biliyorum zor bir karar ama su an daha bir hucre gibi, yani canım evladım moduna girmek bana çok romantik geliyor hayat çok uzun ve acımasız, canımızın istediği gibi yaşayamayız maalesef realist düşünmek gerek. Eğer çocuğu doğrurursanız sürekli bir drama dönüşecek hayatınız, hem kendiniz kendinize ve çocuğunuza acıyacaksınız hem de etrafınız. Yani anlınıza yazılı olan dramatik ve gözyaşı dolu bir hayat olacak çünkü insanlar dramatize etmeyi ahlanmayı sever.

bu tarz kararlar zor olsa da uzun vadede en iyisi, hayatınızı yeniden kurarsınız, yanınızda olacak güvendiğiniz bi adamla çocuk yaparsınız vs vs. Lütfen duygusal değil mantıklı düşünün. Çünkü burada ben nasıl evladıma kıyarım diyip şiddet gördüğü adamdan 3.çocuğu yapanları aldıramam yavrumu diyenleri görüyoruz, hiç akıl karı mı?
O günahsız yavrunun ne suçu diyenler de bana çok abartı geliyor yine, 1.5 aylık daha bir hücre gibi vişeydir muhtemelen hem kendi hayatınızı hem onun hayatını zorlaştırmayın. Daha yolun çok başındasınız.

Farkındaysınız barışma ihtimalinden hiç bahsetmedim çünkü aldatmasından daha da iğrenci sizi aptal yerine koymaya çalışması. Kadın söylemese belki yıllarca devam edecekti. Eğer bu adam size gelip ben seni aldattım bi anlık gafletle oldu vs deseydi (sizin hiç öğrenme ihtimaliniz yokken ve ilk olduğu anda) o zaman hatalar affedilir mi diye konuşulurdu ama bu adamınki çok iğrenç bişey
Bende aynen böyle düşünüyorum 👍 yaşam cok uzun bebeği aldırır yoluma bakardım. Zira adam diğer kadına umut vermiş boşanacagız demiş karımı sevmiyorum birlikte olmuyoruz demiş. Ama kadın bir öğreniyor ki karısı hamile. İşte o kızgınlıkla aradı. Tıpkı senin gibi kendisinin de aldatıldığını öğrendi. Hoş onunda bir kocası var orasıda ayrı tabi. Birlikte 1 bucuk sene olduk lafına inan, burada kadının yalan söyleyecek bir durumu yok ama kocanın var. Ve sevişmişler ki senin telefonunu kocanın telefonundan almıstım Baska nereden bulacak. Biz burada yasını basını almıs kadınlar olarak gercekleri söylüyoruz nolur affetme cocuğun aldır yoluna bak. Hayat cook uzun

Madem öyle yanınıdayken tlfnunu verın arasın sızın orda olduğunuzu söylemeden..Bakalım neler konusuyorlar..
Y Yesmy bu arkadaşın söylediğini yapın kesinlikle
hadi bakalım yüzleşsin eşiniz sizin yanınızda
benim yine de içim soğumazdı ama yine de bilmek isterdim

daha 6 aylık evli iken bir hataya düşüyorsa onun dediği gibi
20 yıllık evliyken kimbilir neler yapar

Bir de burada bebeğine sakın kıyma gibi söylemlerde bulunanları anlamıyorum. Benim düşünceme göre de aldırılmalı ama o bebeği mutlaka aldır desem banlanırım herhalde.

bir de devamında babasız büyüyen çocukları falan örnek gösteriyorlar, siz yaptınız da mı bunu salık veriyorsunuz anlamıyorum ki. Herseyi drama çevirmeye çalışan insanlar hiç faydalı değil ya, sonra bir ömür kaygı bozukluğu ve depresyonla geçiyor. Hayat kocaaman konu sahibi, bellji ki sizde iyi niyetli eğitimli kendi ayakları üzerinde durabilen bi insansınız. İleride çok mutlu olursunuz bu zorlu günler geçtiğinde, lütfen realist kararlar verin kendinize bu adamla yazık etmeyin bunu reva görmeyin, yeniden evlenirsiniz çocuğunuz da olur önünüzde çok uzun zamanlar var kendinizi düşünün herseyden önce. Ne doğmamış hücre halindeki bi bebek, ne karaktersiz koca ne de aileniz.. ilk önce siz geliyorsunuz sizin mutluluğunuz.. umarım çok kolay atlatır ve sizi mutlu edecek kararlar verirsiniz

emin ol hiç düzelmiyor aksine sanki göstere göstere zaten biliyor bişey yapamaz edemez diye devam ediyorlar ben de kondurmak istemedim ben de çok çabaladım ama her defasında bir çaba yerine resmen gözüme baka baka yaptı sonunda tekmeyi koydum ben de açtım davayı..güvensizlikten kafayı yeme derecesine bile geliyorsun emin ol affetsen de içinde hep acaba kalacak çünkü o güveni bir daha duyamayacaksın..

İyi geceler kızlar; bir gün böyle bişey yaşayacağım ve buraya da yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen gün işyerimdeydim gizli numaradan beni bir kadın aradı ve eşiniz sizi 1,5 yıldır başka bir kadınla aldatıyor dedi sonrada telefonu kapattı. Zaten 2 yıllık evliyim. Şok geçirdim. Eşimi aradım ve rahatsız olduğumu beni almasını söyledim. Eve geldik anlattı, 'çok pişmanım bir anlık oldu, konuştum telefonda nasıl bir tongaya düştüm ben bilmiyorum diyor. Onun söylediğine göre bırakmak istedim defalarca istemediğimi söyledim ama bırakmadı zaafımın senin öğrenmen olduğunu öğrenince tehdit etti görüşmek zorunda kaldım diyor. Yuvanı yıkarım karına söylerim şeklinde. Boşan evlenelim diyormuş bu kadında evliymiş ama kocası başka bi şehirdeymiş ailesiyle yaşıyormuş. Öğrendiğimden beri ölü gibi hissediyorum kendimi ne yapmam gerek bilmiyorum nolur bana bir akıl verin. Eşimi seviyordum o da bana karşı iyidir sevdiğini söyler. pişmanım ben seninle çok mutluyum diyor.ama bi yandan içim de almıyor olanları kaldıramıyorum. Bebeğim için çok üzülüyorum. Benim için dua edermisiniz:KK43:(
unutma bir kere yapan bir daha yapar
ama devam edeceksen de kendini yiyip bitirme lütfen
bebek senin psikolojini hissediyor karnında
ş.sizler daha yeni evliyken nasıl bir anlık bişeyler oluyo anlamıyorum

Başta yazan arkadaşın dediği gibi sanırım konu sahibi zaten affedecek belki bir iki kişi onun düşüncesinde olur rahatlarim diye yazdı ama kimse böyle birşeye destek vermez kendine yazık edersin o pislik adamdan hayır gelmez 2 senelik evlisin 1.5 senedir aldatıyor iğrenç bir durum hergun aynı çatı altında onunla durmak sana ömür boyu unutamayacağın yara verir

Back
X