- 3 Mayıs 2011
- 13.768
- 49.001
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayılıyorum böyle hikayelere Allah ne büyük öteki pislik de sürünüyordur insallahBöyle bir şey arkadaşım yaşadı ama çocuğu yoktu tek celsede boşandı 3 yıl sonra da bu sene yani taş gibi çocukla nişanladı. Hayat her kese hakettiğini er geç verir. Bu adamı bir daha asla içiniz almaz
İnanın bir kere affederseniz belki bir süre durulur ama sonra yine başlayacak nasıl olsa affetti diye calısıyormussunuz da bebeğinize ve kendinize yeniden güzel bir hayat kurabilirsinizAynı soruları soruyorum ona korktum sana söylemesinden diyor. Bebek onu engeller diye düşünmüş
Önce kendi kocanın cezasını vereceksin, sonra o kadının hesabını soracaksın. Kendi Kocamı affedeyim o kadın ölümlerden ölüm beğensin yok öyle.Ah bi ulaşsam yapmak istiyorum ama
Bazı acı gerçekler asla değişmez.eşin evli olmana rağmen ona gidebilmiş.ve bunu istese ozaman o an bitirir eğlendim der geçerdi. Eninde sonunda eşler öğrenecek kaçış yok maalesef. Şimdi herşeyi sineye çekersen herşeyi kabul edeceksin.yarın öbür gün kavga ettiğnizde bebek olunca eşler çok panik oluyorlar.kavgalar kaçınılmaz oluyor genellikle ona gittiğinde oda hamile kaldığında napıcağını düşün.kenarda paran var mı hayat kurabilecekmisin.o metres kolay kolay kocanı bırakmaz.işine gider yine görür metres kafayı takmış adama.onsuz yapamıyor belliki bunlara kabullenerek eşine cevap ver.İyi geceler kızlar; bir gün böyle bişey yaşayacağım ve buraya da yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen gün işyerimdeydim gizli numaradan beni bir kadın aradı ve eşiniz sizi 1,5 yıldır başka bir kadınla aldatıyor dedi sonrada telefonu kapattı. Zaten 2 yıllık evliyim. Şok geçirdim. Eşimi aradım ve rahatsız olduğumu beni almasını söyledim. Eve geldik anlattı, 'çok pişmanım bir anlık oldu, konuştum telefonda nasıl bir tongaya düştüm ben bilmiyorum diyor. Onun söylediğine göre bırakmak istedim defalarca istemediğimi söyledim ama bırakmadı zaafımın senin öğrenmen olduğunu öğrenince tehdit etti görüşmek zorunda kaldım diyor. Yuvanı yıkarım karına söylerim şeklinde. Boşan evlenelim diyormuş bu kadında evliymiş ama kocası başka bi şehirdeymiş ailesiyle yaşıyormuş. Öğrendiğimden beri ölü gibi hissediyorum kendimi ne yapmam gerek bilmiyorum nolur bana bir akıl verin. Eşimi seviyordum o da bana karşı iyidir sevdiğini söyler. pişmanım ben seninle çok mutluyum diyor.ama bi yandan içim de almıyor olanları kaldıramıyorum. Bebeğim için çok üzülüyorum. Benim için dua edermisiniz(
olay eşinin anlattığı kadar basit durmuyor
yorumsuz artık vallaha ya böyle tiplerAdam basbayağı metres tutmuş, 2 farklı hayat yaşamış. Tek gecelik bir şey değil kiAdam profesyonel yalancı
Bunu yapan kadın olsaydı belkide 3. sayfa haberlerine çıkmıştı şimdiye. Erkek yapınca defalarca affediliyor ve karşıdaki kadına düşman olunuyor. Ben karısı aldatınca affeden erkek görmedim.Adam basbayağı metres tutmuş, 2 farklı hayat yaşamış. Tek gecelik bir şey değil kiAdam profesyonel yalancı
İnşallah öyle değiildir cünkü bugn olmasa bi gün bitmeye mahkum bi ilişki büyü bozuldu artk. Bir de kuranı kerimi alet ediyor ya midem bulandı resmen. Aldatırken sevap işliyodu heralde zaar.Boşuna konuşuyoruz hepimiz konu sahibimiz görüyor ama kimseye cevap vermeye tenezzül etmiyor.
Muhtemelen affecek. Kendisinede kimse bu yönde destek vermediği için yazmıyor zaten başta da dua istemiş başka bişey istemiyor.
Kızlar gerçekten o kadar güzel yorumlar yapılmış ki hepinizi öpüyorum ama konu sahibi tınlayıp da cvp bile yazmıyor daha önce benzer konular açan konu sahipleri gibi. Boşverin değerli vaktinizi harcamayın.Zaten ne yapacağı belli asla boşanmayacak sadece dua istemiş bizlerden. Biz de Allah akıl fikir versin deyip yolumuza devam edelim. Olan o masum bebeğe olacak yazık.