• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık hamileyim ve aldatıldığımı öğrendim

Böyle bir şey arkadaşım yaşadı ama çocuğu yoktu tek celsede boşandı 3 yıl sonra da bu sene yani taş gibi çocukla nişanladı. Hayat her kese hakettiğini er geç verir. Bu adamı bir daha asla içiniz almaz
Bayılıyorum böyle hikayelere Allah ne büyük öteki pislik de sürünüyordur insallah

Aynı soruları soruyorum ona korktum sana söylemesinden diyor. Bebek onu engeller diye düşünmüş
İnanın bir kere affederseniz belki bir süre durulur ama sonra yine başlayacak nasıl olsa affetti diye calısıyormussunuz da bebeğinize ve kendinize yeniden güzel bir hayat kurabilirsiniz

Boşanın. Boşanmak geri dönülmez birşey değil. Bakın koşa koşa o kadına mı gidecek, ne kadar peşinizde koşacak, çocuğunuzla sizinle ne kadar ilgilenecek? Yazabileceği en adi senaryoyu yazmış size sunmuş. Bunlara inanmayın. Hani desem ki 10 yıllık evlilik, heyecan kaybedilmiş vs.? Hani bu da bahane olamaz ama. Sizin gözünüzün içine baka baka yalan söyleyen adamın çocuğunuza güzel değerler verebileceğini düşünebiliyor musunuz? Nerden tutmaya çalışsak elimizde kalıyor. Hakkınızda hayırlısı.

Valla bacım erkekler çok fena. Eğer canı isteseydi 5 dakikada başından savardı kadını. Sana da asla ulaşamazdı. Eşine güvenme. Ve kısasta hayat vardır sende o kadının eşine ulaş anlat herşeyi.

2 yıllık evlilikte 1.5 yıldır aldatan adam sana güzel bir fragman şöleni yaşatmış. Anladığım kadarıyla sen de fragmandan baya etkilenmiş olmalısın ki filme girmek için can atıyorsun. E iyi seyirler madem

Dürtülerine sahip çıkamayan adama asla güvenmem tekrar aldatma ihtimali yüksek

Şantaj yapan ,kendi kocasını aldatmaktan çekinmeyen bir kadının siz hamilesiniz diye insafa gelecegini düşünmesi mantıklı mı sizce. Kocanızı affedecekseniz bile , 1.5 yıl ortada çocuk yokken çok korkup tehditlere boyun eğip siz hamileyken ortaya çıkarsa bu kadına ya da çocuğuma üzüntüden bir şey olur diye düşünmemiş oluşunu affetmeyin en azından.

İyi geceler kızlar; bir gün böyle bişey yaşayacağım ve buraya da yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen gün işyerimdeydim gizli numaradan beni bir kadın aradı ve eşiniz sizi 1,5 yıldır başka bir kadınla aldatıyor dedi sonrada telefonu kapattı. Zaten 2 yıllık evliyim. Şok geçirdim. Eşimi aradım ve rahatsız olduğumu beni almasını söyledim. Eve geldik anlattı, 'çok pişmanım bir anlık oldu, konuştum telefonda nasıl bir tongaya düştüm ben bilmiyorum diyor. Onun söylediğine göre bırakmak istedim defalarca istemediğimi söyledim ama bırakmadı zaafımın senin öğrenmen olduğunu öğrenince tehdit etti görüşmek zorunda kaldım diyor. Yuvanı yıkarım karına söylerim şeklinde. Boşan evlenelim diyormuş bu kadında evliymiş ama kocası başka bi şehirdeymiş ailesiyle yaşıyormuş. Öğrendiğimden beri ölü gibi hissediyorum kendimi ne yapmam gerek bilmiyorum nolur bana bir akıl verin. Eşimi seviyordum o da bana karşı iyidir sevdiğini söyler. pişmanım ben seninle çok mutluyum diyor.ama bi yandan içim de almıyor olanları kaldıramıyorum. Bebeğim için çok üzülüyorum. Benim için dua edermisiniz:KK43:(
Bazı acı gerçekler asla değişmez.eşin evli olmana rağmen ona gidebilmiş.ve bunu istese ozaman o an bitirir eğlendim der geçerdi. Eninde sonunda eşler öğrenecek kaçış yok maalesef. Şimdi herşeyi sineye çekersen herşeyi kabul edeceksin.yarın öbür gün kavga ettiğnizde bebek olunca eşler çok panik oluyorlar.kavgalar kaçınılmaz oluyor genellikle ona gittiğinde oda hamile kaldığında napıcağını düşün.kenarda paran var mı hayat kurabilecekmisin.o metres kolay kolay kocanı bırakmaz.işine gider yine görür metres kafayı takmış adama.onsuz yapamıyor belliki bunlara kabullenerek eşine cevap ver.

Çok kızıyorum senin gibilere, kendine değer ver biraz, adamın ne bok olduğunu gördün hala neden, ne yapacağım,nasıl boşanacağım, dua edin bdaha yapar mı yapmaz mı diye bize soruyorsun. Başkası olsa açar davasını tazminatını alır eşyalar da senin hakkın altınlar da aldattığı için tazminatta. Yaparı yapmazı bırak sana söyleyim onunla devam edersen ruhun emik emik emilecek. En sonunda psikolojik nörolojik hasta olacaksın. Gün geçtikçe yaşlanacak mutsuz kadın mıtsız anne olacaksın. Boşanırsan kendine temiz bi sayfa açarsın mesleğin yaşın genç bir sürü artın var. Belki tekrar evlenirsin sana sadık biriyle, oh şükür dersin. Bebek konusunda, bebek istemeyen biri olduğum için ben aldırırdım net ve kesin, duygularımı karıştırmazdım. Bir ömür o alçağı baba yapıp görüp üstüne ben tekrar evlenirken daha zor olacağı için, seni bilemem.

Adam basbayağı metres tutmuş, 2 farklı hayat yaşamış. Tek gecelik bir şey değil ki😶 Adam profesyonel yalancı
Bunu yapan kadın olsaydı belkide 3. sayfa haberlerine çıkmıştı şimdiye. Erkek yapınca defalarca affediliyor ve karşıdaki kadına düşman olunuyor. Ben karısı aldatınca affeden erkek görmedim.

Kızlar gerçekten o kadar güzel yorumlar yapılmış ki hepinizi öpüyorum ama konu sahibi tınlayıp da cvp bile yazmıyor daha önce benzer konular açan konu sahipleri gibi. Boşverin değerli vaktinizi harcamayın.Zaten ne yapacağı belli asla boşanmayacak sadece dua istemiş bizlerden. Biz de Allah akıl fikir versin deyip yolumuza devam edelim. Olan o masum bebeğe olacak yazık.

Boşuna konuşuyoruz hepimiz konu sahibimiz görüyor ama kimseye cevap vermeye tenezzül etmiyor.
Muhtemelen affecek. Kendisinede kimse bu yönde destek vermediği için yazmıyor zaten başta da dua istemiş başka bişey istemiyor.
İnşallah öyle değiildir cünkü bugn olmasa bi gün bitmeye mahkum bi ilişki büyü bozuldu artk. Bir de kuranı kerimi alet ediyor ya midem bulandı resmen. Aldatırken sevap işliyodu heralde zaar.

Kızlar gerçekten o kadar güzel yorumlar yapılmış ki hepinizi öpüyorum ama konu sahibi tınlayıp da cvp bile yazmıyor daha önce benzer konular açan konu sahipleri gibi. Boşverin değerli vaktinizi harcamayın.Zaten ne yapacağı belli asla boşanmayacak sadece dua istemiş bizlerden. Biz de Allah akıl fikir versin deyip yolumuza devam edelim. Olan o masum bebeğe olacak yazık.

Bence de. Niyeti olsa dua edin demezdi. Bir de ailesinin uzulmesini istemiyormus. Bu da kilifi.

Back
X