6 haftalık hamıleyım ve kanamam var :( :(

benımde ıkı yıllık tedavının ardından gerceklestı hamılelıgım ve 4.yılın ıcındeyız bızde ve ınan aynı korku bendede var ınsallah bende saglıcakla bebegıme kavusurum

Amin inşallah meleğini sağlıkla kucağına alırsın.
Bol bol yatıp dinlenin.asla iş yapmayın,meleğiniz işlerden daha önemli unutmayın :)

benımde ıkı yıllık tedavının ardından gerceklestı hamılelıgım ve 4.yılın ıcındeyız bızde ve ınn aynı korku bendede var ınsallah bende saglıcakla bebegıme kavusurum
Canım ben de çalışıyorum, ama evim işe uzak değil, sen bir süre rapor al istersen
Bir de gittiğim bir doktor bebepin büyüse de hep düşük riski olur dedi nedenini anlamadım, moralim bozuldu

ben de hergün iğne oluyorum, progestan.. Allah'a emanet meleklerimiz,, inşallah seneye doğdukları müjdesini veririz birbirimize.. :)

Canım ben de çalışıyorum, ama evim işe uzak değil, sen bir süre rapor al istersen
Bir de gittiğim bir doktor bebepin büyüse de hep düşük riski olur dedi nedenini anlamadım, moralim bozuldu
neden oyle bırsey soyledı acaba hanı bende sıkıntı cok aslında rahmımde perdede var benım zaten sıkıntılı bır hamılelık beklenıyordu ama vucudun bebegı kabul etmemesı sıkıntılarımı katladı bendede o dusuk rıskı hep olacak ve çalısmam zor gıbı gorunuyor

ben de hergün iğne oluyorum, progestan.. Allah'a emanet meleklerimiz,, inşallah seneye doğdukları müjdesini veririz birbirimize.. :)
bende aynı durumdayım canım ıgne cok agır ama bebegım ıcın hıcte zor gelmıyor ınsallah o guzel duyguyu paylasırız ılerleyen aylarda cınsıyetlerını ısımlerını dogum seklımızın nasıl olması gerektıgını daha bırcok guzel durumu paylasırız ınsallah:)

canım biz seninle aynı durumdayız, senin için de dua edicem. Doktor bana da vücudun bebeği atmak istemiş o yüzden kanama olmuş dedi. Ne kadar zor ve ızdıraplı seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Ama yaşayacak günleri varsa Rabbim can verir diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. sen şu anda kaçıncı haftadasın?

bende senın yazdıgını okurken sankı kendı yazımı okuyormus gıbı hıssettım kendımı tamamen aynı seylerı yasamısız canım ınsallah guzel gunlerı yasarız 7 hafta 2 gunluk oldu bugun bebegım

ay benımde aynıydı 28 km gidiorduk ve hep taşlı topraklı yol gıdıoduk canım sonucta onlar uzman ama bence benımkı sarsıntıdan oldu reddedıyor olsaydı 16 hafta nıye bekledı sen dınlenmene bak canım nasıl bır tedavı uygulanıyor verılen ılaçları bılıyormusun muhtemelen prolutondur ki oysA o çok kuvvetlı bı ıgne korkmana gerek yok sımsıkı tutar bebegını rahat ol cnm allah tez vakıtte bebegınle çıkarsın senı ordan

biz de 7+6 olduk bugün hayatım. Bebekte bir anomali yoksa kalbi durmaz, kanamadan etkilenmez dedi son gittiğim doktor. Diğerine göre daha olumluydu. Zaten korka korka ultrasona giriyorum. Kötü bişe dicek die ödüm patlıyo, Hadi birlikte gün sayalım seninle burdan :)

banada aynı seyı soyledı bebek saglıklıysa bır sıkıntı olmaz dıye aynı korkuları yasıyorum her hafta kotu seyler duymak ıstemıyorum artık gun olarakta cok yakınız :)hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah evet artık beraber gun sayalım:)

gorusmek uzere canım benım dualarım bız ve bızımle aynı durumda olanlar ıcın rabbım hayırlı bır hafta gecırmemızı saglar ınsallah ıyı aksamlar

oncelikle gecmis olsun cnm.benim sana yeni bi anne olarak tek tavsiyem kesinlikle icini ferah tut.oncelikle bebeklerimiz Allaha emanet. ben hamileligimi ogrendigim gun itibari ile yatisa gectim.hamileligi bilmeden once hastalandm ilaclar kullandm.bulanti ve kusmalar basladi hamilelik gecmedi aklimdan.ogrenmem kanamayla birlikte oldu.adet olcagim gunden bi kac gun once oylesine test yaptim ve pozitif cikti ama kanamam vardi adet olur gibi.doktora gittim sendeki gibi kese etrafindaki kanama alani keseden buyuktu.direkt rapor verdi ve igne maratonum basladi.ilk 5 ay kusmayla birlikte kanamayla igneyle ugrastim vucudum bebegi atmaya calistigi icin dusuk riski dediler wc disinda yerimden kalkamadm kalktigim an sanci girip kan gelmeye basliyodu.5 ay bitti ohh dedim dusuk riskini atlattm artik igneleri biraktik.2 hafta gecmeden kanamam tekrar basladi ama ben halen yatiyorum.tekrar gittm doktora bu seferde erken dogum tehdidiyle karsilastim tekrar basladi igneler ilaclar. oyle boyle bi sekilde Rabbimin yardimiyla gunler gecti 37.haftaydi yanlis hatirlamiyosam igneyi biraktik doktor artk yeter dedi.bebek gayet iyi.risk kalmadi zamaninda dogum yapacaksin dedi.ben igneyi biraktim.1 hafta gecmeden dogum yaptim.gayet saglikli bi bebegim var. bu kadar uzun anlattim cunku ne sorun cikarsa ciksin bu dunyada bebeginin nasibi varsa eger Allahin izniyle hicbisey olmaz.benden sana bi arkadas tavsiyesi stresten yorgunluktan uzak dur cnm.Alah yardimcin olsun tekrar gecmis olsn

Dikkat et canım ama bebek sağlıklıysa tutunur zaten sen hic merak etme bende öğretmenim benimde grip olmamam lazım ana okadar öğrencinin Arasında olmamak imkansız insan Herşeyden korkuyor

gorusmek uzere canım benım dualarım bız ve bızımle aynı durumda olanlar ıcın rabbım hayırlı bır hafta gecırmemızı saglar ınsallah ıyı aksamlar
Canım nasılsın? Doktora gittin mi? kanama alanım aşağıya doğru kaymış, canım sıkıldı. senin nasıl gidiyor???

Canım merhaba, gerçekten senin adına çok sevindim, bütün zorlukların sonunda bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun. Benim de dün kontrolüm vardı. Kanama alanı aşağıya doğru kaymış dedi doktor. Sende de böyle bir şey olmuş muydu? Yine kanaman olabilir, bebeği düşürebilir dedi. Moralim çok bozuldu. Her akşam bir progestan vuruluyorum. Kaybetmek istemiyorum miniğimi. Bugün 8+5 günlük olduk. İnşallah güçlüdür bebeğim, sıkıca sarılır bana..

cnm evet oldu bende de.hic canini sikma Allah hayirlisini versin.senin yapacagin tek sey risk bitene kadar kendine cok cok dikkat etmek.ignelerini ihmal etme kesinlikle.kafana da cok takma.ben 9 ayi yatarak gecirdm zor gunlerdi anlayabiliyorum seni.ama sonu cok cok guzel oldu bunu dusunerek mutlu ol.kendine cok dikkat et.Allah bebegini sana bagislasn cnm

Amin hayatim, her wc ye korkarak giriyorum inanki.. Insallah sonumuz senin gibi guzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…