- 9 Ekim 2014
- 337
- 174
- 73
- 44
- Konu Sahibi karanfil19
-
Canım bende progestan kullanıyodum ama kahverengi lekelenmeler geçmedi sabah öğle aksam vajinal kullanıyodum sonra yoğun bir kahverengilik geldi ve sonra doktor progestan iğneye başladı progestanın iğne hali suan 13 haftalığız hala 5 günde bir iğne vuruluyorum lekelenme 10. Haftaya kadar devam etti canımmerhaba,
ben 7+1 gebeyim. 6 haftadan itibaren kahverengi lekelenmeler oldu gecen hafta sonu cmt ve pazar gunu ıkı kez biraz daha yogun kahverengi akıntı seklinde oldu. Progesteronum 20 cıktıgı ıcın doktor bırsey yapmaya gerek yok dedi. Bebeğin kalp atışları görüldü. Bana agır kaldırma, iş yapma ve cinsel ilişki yok dedi ama iğne filan vermedi. Sizin olduğunuz bu iğne ne için yapılıyor acaba? Progesteron mu içeriyor. Umarım bebeklerimiz sıkıca tutunur bizi bırakmazlar.
Evet canım Burcy nin de dediği gibi progestanın iğne hali. Haptan daha hızlı ve fazla etkiye sahip.. Farklı doktorlara görünmekte her zaman fayda var. Bir de başkasına danış istersen. Allah yardımcımız olsun..merhaba,
ben 7+1 gebeyim. 6 haftadan itibaren kahverengi lekelenmeler oldu gecen hafta sonu cmt ve pazar gunu ıkı kez biraz daha yogun kahverengi akıntı seklinde oldu. Progesteronum 20 cıktıgı ıcın doktor bırsey yapmaya gerek yok dedi. Bebeğin kalp atışları görüldü. Bana agır kaldırma, iş yapma ve cinsel ilişki yok dedi ama iğne filan vermedi. Sizin olduğunuz bu iğne ne için yapılıyor acaba? Progesteron mu içeriyor. Umarım bebeklerimiz sıkıca tutunur bizi bırakmazlar.
canım çok sagol yardımcı olup ıçımı rahattıgın ıçın hıç kolay gunler yasamamıssın sende ama allaha sukur bebegını saglıcakla kucagına almıssın rabbım evladını sıze bagıslasın beraber guzel mutlu saglıklı bır omur nasıp etsın ınsallah.... hayırlısı ıle sıkıntılı gunlerı atlattık gıbı bızde kanama alanı cok az kalmıs ınsallah tekrarlamaz 3hafta sonrasına randevu verdı doktorum artık ınsallah taramalarda guzel gecer saglıcakla kavusurum bende evladıma mınık melegımeoncelikle gecmis olsun cnm.benim sana yeni bi anne olarak tek tavsiyem kesinlikle icini ferah tut.oncelikle bebeklerimiz Allaha emanet. ben hamileligimi ogrendigim gun itibari ile yatisa gectim.hamileligi bilmeden once hastalandm ilaclar kullandm.bulanti ve kusmalar basladi hamilelik gecmedi aklimdan.ogrenmem kanamayla birlikte oldu.adet olcagim gunden bi kac gun once oylesine test yaptim ve pozitif cikti ama kanamam vardi adet olur gibi.doktora gittim sendeki gibi kese etrafindaki kanama alani keseden buyuktu.direkt rapor verdi ve igne maratonum basladi.ilk 5 ay kusmayla birlikte kanamayla igneyle ugrastim vucudum bebegi atmaya calistigi icin dusuk riski dediler wc disinda yerimden kalkamadm kalktigim an sanci girip kan gelmeye basliyodu.5 ay bitti ohh dedim dusuk riskini atlattm artik igneleri biraktik.2 hafta gecmeden kanamam tekrar basladi ama ben halen yatiyorum.tekrar gittm doktora bu seferde erken dogum tehdidiyle karsilastim tekrar basladi igneler ilaclar. oyle boyle bi sekilde Rabbimin yardimiyla gunler gecti 37.haftaydi yanlis hatirlamiyosam igneyi biraktik doktor artk yeter dedi.bebek gayet iyi.risk kalmadi zamaninda dogum yapacaksin dedi.ben igneyi biraktim.1 hafta gecmeden dogum yaptim.gayet saglikli bi bebegim var. bu kadar uzun anlattim cunku ne sorun cikarsa ciksin bu dunyada bebeginin nasibi varsa eger Allahin izniyle hicbisey olmaz.benden sana bi arkadas tavsiyesi stresten yorgunluktan uzak dur cnm.Alah yardimcin olsun tekrar gecmis olsn
canım çalısırken bebek beklemek gercekten cok zor allah yardımcımız olsun rabbıme sukur atlattık gıbı bızde kotu gunlerı ınsallah baska sıkıntı yasatmaz rabbım hayırlısı ıle gecer bugunlerde...Dikkat et canım ama bebek sağlıklıysa tutunur zaten sen hic merak etme bende öğretmenim benimde grip olmamam lazım ana okadar öğrencinin Arasında olmamak imkansız insan Herşeyden korkuyor
sagol cnm benim.darisi sende dahil bekleyen tum arkadaslara.Allah kavustursun sizi bebislerle :)canım çok sagol yardımcı olup ıçımı rahattıgın ıçın hıç kolay gunler yasamamıssın sende ama allaha sukur bebegını saglıcakla kucagına almıssın rabbım evladını sıze bagıslasın beraber guzel mutlu saglıklı bır omur nasıp etsın ınsallah.... hayırlısı ıle sıkıntılı gunlerı atlattık gıbı bızde kanama alanı cok az kalmıs ınsallah tekrarlamaz 3hafta sonrasına randevu verdı doktorum artık ınsallah taramalarda guzel gecer saglıcakla kavusurum bende evladıma mınık melegıme
Hemen neden acile gitmedin canımmerhaba kızlar bende 4+3 haftalık hamileyim ve dun gece kanamam oldu biraz dr aradım yatmam gerektiğini söyledi şu an kanama durdu inşallah bebeğim beni bırakmaz pazartesi dr gidecem kanama olunca çok korktumm duşuyo diye ama şukur kanama durdu bu arada cnm bendede gaz sorunu felaket derecede var bir bebek gibi ayaklarımı ve sırtımı sıcak tutunca biraz daha rahatlıyorum sakın üşütme o zaman çok kotu şışkınlık ve gaz oluyo hepinize çook geçmiş olsun Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın :)
dr aradım şu an gelsende bişey yapamayız dedi off yaaaa kan değerlerim 60 180 485 ve bugün 250 duşuyo yaaaa bebeğim yine beni bırakıyo çook moralim bozukk uffff progestan içiyorum Bi faydası olmadı demekkiHemen neden acile gitmedin canım
Kan mi verdin xanim bugün sadece dur bakalım düşmez belki kanaman varmı suandr aradım şu an gelsende bişey yapamayız dedi off yaaaa kan değerlerim 60 180 485 ve bugün 250 duşuyo yaaaa bebeğim yine beni bırakıyo çook moralim bozukk uffff progestan içiyorum Bi faydası olmadı demekki
Benimde erken haftalarda lekelenmelerim oldu ben progestanı sabah öğle aksam vajinal kullandım baktık olmadı iğne ve progestan devam etti 1 aydır sadece iğne oluyorum canımdr aradım şu an gelsende bişey yapamayız dedi off yaaaa kan değerlerim 60 180 485 ve bugün 250 duşuyo yaaaa bebeğim yine beni bırakıyo çook moralim bozukk uffff progestan içiyorum Bi faydası olmadı demekki
evt cnm kan verdim bundan öncede kimyasal yaşamıştım değerlerim normal yukseliyomu diye kan verdim Bi gün arayla bugunki kanım düşük çıktı oysa çok güzel yukseliyodu kanamam yok progestan içiyorum bıraksammı devam etsemmi içmeye bilemedimKan mi verdin xanim bugün sadece dur bakalım düşmez belki kanaman varmı suan
Doktoruna değerinin düştüğünü söyledin mi canım Bırakma kendi kedine ilacıevt cnm kan verdim bundan öncede kimyasal yaşamıştım değerlerim normal yukseliyomu diye kan verdim Bi gün arayla bugunki kanım düşük çıktı oysa çok güzel yukseliyodu kanamam yok progestan içiyorum bıraksammı devam etsemmi içmeye bilemedim
Cok gecmiş olsun canım kaç haftalıktıBen bebeğimi kaybettim Rabbim kimseye yaşatmasın tutunamadı yavrum
dortbuçuk haftalıktı hafif pembeyle başlayan akıntı ve sonrası kanama cnm sağ olasın Allahım kimseye yaşatmasınCok gecmiş olsun canım kaç haftalıktıkanaman mi oldu
Benim de 6 haftalik suan ve kanamam var.sizin nasil sonuclandi? Insınsallah canım bu zor gunlerı alatıp hayırlısı ıle bebegımı kucagıma alırım rabbım saglıcakla senıde yavruna kavustursun ınsallah bırde ben calısıyorum suanda raporluyum ama koy okulunda ogretmenlık yapıyorm okul 30 km uzaklıkta ve servıs cok eskı cok sarsıyor bu durumda etkıler degıl mı bebegımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?