6. his değil bu..

canım bana kalırsa fal işlerinden falan uzaklaş başka boyuttakilerin yardımı ile gerçekleşiyor çünki bütün bunlar.bizzat kendimde yaşadım.arınmaya bak.yoksa hayatın zorlaşacaktır.

canım bana kalırsa fal işlerinden falan uzaklaş başka boyuttakilerin yardımı ile gerçekleşiyor çünki bütün bunlar.bizzat kendimde yaşadım.arınmaya bak.yoksa hayatın zorlaşacaktır.

bana bişi olmadı öyle ama bakmıyorum artık :31:

Bu sana verilmiş büyük bir özellik , herşeyi bilmek mutlaka sana acı veriyordur ama sanırım bu durumla yaşamaya alışman lazım. Çoğu şeyi içinde sakla kimseye söyleme bence , sonuçta herşeyi bilebildiğin için insanlar sana daha büyük bir merakla geri dönüyorlar burada da böyle olmuş sen kendin için yazmışsın ama insanoğlu böyle işte gelecekten bir haber alabilmek her zaman ilginç gelmiştir :)) Keşke hepimiz bazen önümüzdeki şeyleri görebilsek ama bu pek mümkün olmuyor işte..
Yapabileceğin en güzel şey kendine saklamak olacaktır. Zor bir durum olabilir bazen ama sanırım başka bir çözüm yok. Bunu kendin için bir eksi yerine artı olarak gör ve bunu değerlendirmeye çalış bence iyi şeyler için kullanabilirsin. Naçizane düşüncelerim bunlar da benim :34: :42::42:

bnde ikizler burcuyum ve bnmde hislerim kuvvetlidir bşyler qörüp tahmn edemem ama işlern nasıl sonçlanacaqını az çok söylerm.. arkdş çevrem hep bna akıl danışır ve qenelde hep haklı çıkarm bunuda sürekli sylerler.. annemnde byledir ama ona birden bi ilham qelir ve bilmedklerini syler takır takır tabi bu öncedendi şmdi insanları qörnce qüvenp qüvenemeyeceqini yalan syleyp sylemediqini anlıor.. öle işte :)

arkadaşlar bilmiyorum psikolojik rahatsızlıgım varmı insanız olabilirde ama kendimde herhangi bi tuhaflık hissetmiyorum sadece anlatmak istediğim şöle bi özet geçeyim diyorum.. yaklaşık bir yıldır arkadaşlarıma göre özel yetenek bana göre rahatsız edici bi durum ama yinede açıklıyım insanları analiz etmek onlar hakkında ne dersem ne söylersem bilmediğim halde tahmin olarak bile olsa tuttugu misal msnde arkadaşımla konuşuyoruz bana sevgilisinin fotografını yolladı hemen çocuk hakkında geçmişe dair şeyler söyleyebildiğim.. bu benim sinirime dokunuyo ve dediklerim çıkıyo tanımadıgım insanlara fal bakıyorum mesela öylesine ama ne dersem tutuyo ve bana yönlendirdikleri soru sen karışık mısın? uğraşıyo musun? onlarmı sölüyo? tarzında çok rahatsız oluyorum altıncı his diye bişi olduguna inanmıyorum mesela gözlerimi kapatıp dinlendiğimde biri geliyo gözümün önüne ve o insanın o an ne yaptıgı o kişiye sordugumda sen nerden biliyosun diyo biri yalan attıgında hissediyorum birinin geleceğini hissediyorum bunlar çok tuhaf geliyo psikolojik olsa bilmem bu kadar bilmem imkansızz... :( varmı böle şeyleri olanlar bi yardımcı olsanız eleştiriyede açığım ama dikkat çekmek değil amacım sadece anlattım..

rahatsiz degilim ama boyle ozelliklerim var desen neyse, ama rahatsiz oldugunu soyluyorsun.. niye ozaman kahve fali bakiyorsun? birilerinin resmini gorunce yorumluyorsun? boyle seylere kafayi fazla yorma..

sahsi fikrim kendini fazla dinledigin yonunde..

bana da fal bakarmısın tarot olabilir mesela özelden msn söylersen ben ekleyeyim öyle sorumu sorarım. ihtiyacım varda gerçekten.
duru görü, 6. his, duru işiti vs insanlarda olabilecek özelliklerdir. psikolojik bozukluğu olanlarla alakası yok onların öyle bir yetisi yok. herşeyi de cinlere bağlamamak lazım.

rahatsiz degilim ama boyle ozelliklerim var desen neyse, ama rahatsiz oldugunu soyluyorsun.. niye ozaman kahve fali bakiyorsun? birilerinin resmini gorunce yorumluyorsun? boyle seylere kafayi fazla yorma..

sahsi fikrim kendini fazla dinledigin yonunde..

size şöyle diyim hanımefendi
tüm sayfaları okudunuz mu bilmiyorum ama ben bakmıyorum dedikçe direttiler özel mesaj üstüne mesaj
yardımcı olurum diye baktım baştan evet.. çok haklısınız yanlış yaptım ama rahatsızlığım varmı? olabilirde
normal mi? anlamında sormuştum zaten sonrasında hiç kimseye tek kelime etmedim ben derdimi anlattıkça insanlar
üstüme geldi bak bak diye durum bu hale geldi umarım yorum yapmak için yorum yapmamışsınızdır düşüncenize saygı duyuyorum
artık kahve falıda normal analize de bakmıyorum yorumunuz içn tşkler..

İnsanların sürekli bişey sormalarına canını sıkma hayır demesini bil yeter, bunu kendin için çok iyi kullanabilirsin çevrende senin için kim doğru kim yanlış yada ne yapmalısın yada yapmamalısın bunu anlamak çok güzel bence şanslısın...

ben önceden inanıyordum bazı kişilerin böyle özellikleri olduğuna ama artık kesinlikle inanmıyorum. tesadüften ya da bir anda gelen ilhamvari düşüncelerden başka bişey değil bu şekilde "hissettiğini" düşünen kişilerin durumu...

ayni seyleri yasiyoruz hatta ben daha ileri derecede olaylar yasadim bir sitede bunlarin mantikli aciklamasini okudum .simdi bu ozelligimi gelistirmeye calisiyorum.sikilacak birsey yok rahat ol ama herseyi kendine sakla yada bize burada anlatip rahatlayabilirsin ..

ayni seyleri yasiyoruz hatta ben daha ileri derecede olaylar yasadim bir sitede bunlarin mantikli aciklamasini okudum .simdi bu ozelligimi gelistirmeye calisiyorum.sikilacak birsey yok rahat ol ama herseyi kendine sakla yada bize burada anlatip rahatlayabilirsin ..

teşekkür ederim canım ama artık takılmıyorum bunlara
düşünmemeye çalışıyorum..

Bazen olayların benim de içeme doğduğu oluyor bende kahve falı bakıyorum ama aynen cinlerle yada başka şeylerle ilgisi olduğunu sanmıyorum güzel bi yetenek üzüleceğine kullanmayı bilmelisin

Bence bunu 'kalp gözü açıklığı olarak' değerlendirmek gerek. Eskiden benimde hislerim kuvvetliydi ama şimdi hayatım gibi onlar da yok oldu . Öyle olması güzelbirsey bence ..

[SUB]Süre belirtmememişsiniz; ancak yeni olduğunu düşünüyorum bu olayın.. Yeniden kastım dün gece ya da geçen hafta değil; maksimum 3 yıldan bahsediyorum..
İlk zamanlarda herkeste böyle oluyor; çaktırmasanız da hoşunuza gidiyor..
Siz farkında değilsiniz ama; moda girmişsiniz.. :)[/SUB]

Bir arkadaş, biz ne olacağız diye yarım ağızla sormuş, yok tarihinizi bilmem lazım, yok ayınızı bilmem lazım diye cevap vermişsiniz.. :)

Bu olay; bu durumdan hoşlanmayan bir insanın yapabileceği bir davranış değil..
Ayrıca; bu durum iki ucu açık bir şey.. Yani ya adapte olursunuz; ya alakanız olmaz.. Ya seversiniz ya da varlığını dahi unutursunuz..

Fikrim kafanızı bununla yormamanız; zaten zamanla alışıyor insan.. Bu olay insana; beddua etmemeyi ve sevdiği insanların hayatlarıyla ilgilenmemeyi öğretiyor.. :)

Umarım daha ilerisi olmaz; avuç içlerinize dikkat edin bir süre..

[SUB]Süre belirtmememişsiniz; ancak yeni olduğunu düşünüyorum bu olayın.. Yeniden kastım dün gece ya da geçen hafta değil; maksimum 3 yıldan bahsediyorum..

Bir arkadaş, biz ne olacağız diye yarım ağızla sormuş, yok tarihinizi bilmem lazım, yok ayınızı bilmem lazım diye cevap vermişsiniz.. :)

Ayrıca; bu durum iki ucu açık bir şey.. Yani ya adapte olursunuz; ya alakanız olmaz.. Ya seversiniz ya da varlığını dahi unutursunuz..

Fikrim kafanızı bununla yormamanız; zaten zamanla alışıyor insan.. Bu olay insana; beddua etmemeyi ve sevdiği insanların hayatlarıyla ilgilenmemeyi öğretiyor.. :)

avuç içlerime neden dikkat ediceğimi anlıyamadım??
bide hoşlanmadığım şey demedim rahatsızlık mı bu diye sizlere yönelttiğim bi soru bu..
o kadar çok özel mesaj aldımki hatta yalvaranlar diyebilirim bu yüzden onlara bakmayı kabul ettim
ama yanlış yaptığımın farkına vardım ve bi yemin ettim
teşekkür ederim yorumunuz için..

Bunu ben üzerime alınıyorum. Sanırım arkadasım benim yazdığımdan yola çıkarak yazdı.
hersey mükemmel giderken yasantımda..birisi kendisini bana benim gibi tanıtıp yalanlar söyleyrek vaatler vererek onunla evlenmemi sağladı.3 yıl önce. hiçbirisini yerine gtirmedi aldatıldım dövülüm ihtiyaçlarım karşılanmadı yeni evliyken 4 aylık hamileyken terkedildim gittiğine elk su doğalgaz telf kapttırdıhamileydim ve evde bişi yoktu yiyecek arayıp sormuyorduda sürekli kaçıyordu.beni evden çıkarttırdı.30 aylık bebeğimizi 5kez gördüşimdiye kadar.bana her türlü şiddeti uygulayanbu kişi boşanma davasıda açtı maddi manevi çektirdiğ sıkıntılarda kannser oldum.tam tedavim basladığında hakim karar verelim dediğinde tazminat ve nafaka bağlanmasın diye işten çıktı.hakimi avukatımı satı aldılar. tedavimingerçekleşmesi için boşanmak istemiyorum dememe rağme boşadı hakim nafakamızı düşürdü tazminat bağlamadı. 3 yıllık sürede hayat bei çürüttü yani

arkadaşlar bilmiyorum psikolojik rahatsızlıgım varmı insanız olabilirde ama kendimde herhangi bi tuhaflık hissetmiyorum sadece anlatmak istediğim şöle bi özet geçeyim diyorum.. yaklaşık bir yıldır arkadaşlarıma göre özel yetenek bana göre rahatsız edici bi durum ama yinede açıklıyım insanları analiz etmek onlar hakkında ne dersem ne söylersem bilmediğim halde tahmin olarak bile olsa tuttugu misal msnde arkadaşımla konuşuyoruz bana sevgilisinin fotografını yolladı hemen çocuk hakkında geçmişe dair şeyler söyleyebildiğim.. bu benim sinirime dokunuyo ve dediklerim çıkıyo tanımadıgım insanlara fal bakıyorum mesela öylesine ama ne dersem tutuyo ve bana yönlendirdikleri soru sen karışık mısın? uğraşıyo musun? onlarmı sölüyo? tarzında çok rahatsız oluyorum altıncı his diye bişi olduguna inanmıyorum mesela gözlerimi kapatıp dinlendiğimde biri geliyo gözümün önüne ve o insanın o an ne yaptıgı o kişiye sordugumda sen nerden biliyosun diyo biri yalan attıgında hissediyorum birinin geleceğini hissediyorum bunlar çok tuhaf geliyo psikolojik olsa bilmem bu kadar bilmem imkansızz... :KK43: varmı böle şeyleri olanlar bi yardımcı olsanız eleştiriyede açığım ama dikkat çekmek değil amacım sadece anlattım..
Beni analiz etsene cnm
merhaba ben kozmik bilinçle dogmuş biri olarak ve bunu 19 yaşında ögrenmiş biri olarak hiçbirşeyin tesadüf olmadıgınıda biliyorum şuan bunu okuyup sana yazma geregi duymam bile tesadüf degil bu yeteneklerin seni rahatsız etmesinin altında yatan sebep tam olarak neyi neden yaptıgını bilmiyor olman olabilir böyle bir horoskopun vardır belkide dilersen sana özel olarak yorum yaparım daha sonra depresif bir dönemden geçiyorsundur belkide bu yeteneklerin sana anlatmak istedigi birşey var.
Kizlar siz hala netyrmisiniz burays gelirseniz yazin bana ysa

Back
X