- 24 Kasım 2007
- 1.168
- 288
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en iyisini yapıyorsun bosver cnm bakma..
sen soru sormussun herkeste sana sormus![]()
canım bana kalırsa fal işlerinden falan uzaklaş başka boyuttakilerin yardımı ile gerçekleşiyor çünki bütün bunlar.bizzat kendimde yaşadım.arınmaya bak.yoksa hayatın zorlaşacaktır.
arkadaşlar bilmiyorum psikolojik rahatsızlıgım varmı insanız olabilirde ama kendimde herhangi bi tuhaflık hissetmiyorum sadece anlatmak istediğim şöle bi özet geçeyim diyorum.. yaklaşık bir yıldır arkadaşlarıma göre özel yetenek bana göre rahatsız edici bi durum ama yinede açıklıyım insanları analiz etmek onlar hakkında ne dersem ne söylersem bilmediğim halde tahmin olarak bile olsa tuttugu misal msnde arkadaşımla konuşuyoruz bana sevgilisinin fotografını yolladı hemen çocuk hakkında geçmişe dair şeyler söyleyebildiğim.. bu benim sinirime dokunuyo ve dediklerim çıkıyo tanımadıgım insanlara fal bakıyorum mesela öylesine ama ne dersem tutuyo ve bana yönlendirdikleri soru sen karışık mısın? uğraşıyo musun? onlarmı sölüyo? tarzında çok rahatsız oluyorum altıncı his diye bişi olduguna inanmıyorum mesela gözlerimi kapatıp dinlendiğimde biri geliyo gözümün önüne ve o insanın o an ne yaptıgı o kişiye sordugumda sen nerden biliyosun diyo biri yalan attıgında hissediyorum birinin geleceğini hissediyorum bunlar çok tuhaf geliyo psikolojik olsa bilmem bu kadar bilmem imkansızz...varmı böle şeyleri olanlar bi yardımcı olsanız eleştiriyede açığım ama dikkat çekmek değil amacım sadece anlattım..
rahatsiz degilim ama boyle ozelliklerim var desen neyse, ama rahatsiz oldugunu soyluyorsun.. niye ozaman kahve fali bakiyorsun? birilerinin resmini gorunce yorumluyorsun? boyle seylere kafayi fazla yorma..
sahsi fikrim kendini fazla dinledigin yonunde..
ayni seyleri yasiyoruz hatta ben daha ileri derecede olaylar yasadim bir sitede bunlarin mantikli aciklamasini okudum .simdi bu ozelligimi gelistirmeye calisiyorum.sikilacak birsey yok rahat ol ama herseyi kendine sakla yada bize burada anlatip rahatlayabilirsin ..
[SUB]Süre belirtmememişsiniz; ancak yeni olduğunu düşünüyorum bu olayın.. Yeniden kastım dün gece ya da geçen hafta değil; maksimum 3 yıldan bahsediyorum..
İlk zamanlarda herkeste böyle oluyor; çaktırmasanız da hoşunuza gidiyor..
Siz farkında değilsiniz ama; moda girmişsiniz.. :)[/SUB]
Bir arkadaş, biz ne olacağız diye yarım ağızla sormuş, yok tarihinizi bilmem lazım, yok ayınızı bilmem lazım diye cevap vermişsiniz.. :)
Bu olay; bu durumdan hoşlanmayan bir insanın yapabileceği bir davranış değil..
Ayrıca; bu durum iki ucu açık bir şey.. Yani ya adapte olursunuz; ya alakanız olmaz.. Ya seversiniz ya da varlığını dahi unutursunuz..
Fikrim kafanızı bununla yormamanız; zaten zamanla alışıyor insan.. Bu olay insana; beddua etmemeyi ve sevdiği insanların hayatlarıyla ilgilenmemeyi öğretiyor.. :)
Umarım daha ilerisi olmaz; avuç içlerinize dikkat edin bir süre..
[SUB]Süre belirtmememişsiniz; ancak yeni olduğunu düşünüyorum bu olayın.. Yeniden kastım dün gece ya da geçen hafta değil; maksimum 3 yıldan bahsediyorum..
İlk zamanlarda herkeste böyle oluyor; çaktırmasanız da hoşunuza gidiyor..
Siz farkında değilsiniz ama; moda girmişsiniz.. :)[/SUB]
Bir arkadaş, biz ne olacağız diye yarım ağızla sormuş, yok tarihinizi bilmem lazım, yok ayınızı bilmem lazım diye cevap vermişsiniz.. :)
Bu olay; bu durumdan hoşlanmayan bir insanın yapabileceği bir davranış değil..
Ayrıca; bu durum iki ucu açık bir şey.. Yani ya adapte olursunuz; ya alakanız olmaz.. Ya seversiniz ya da varlığını dahi unutursunuz..
Fikrim kafanızı bununla yormamanız; zaten zamanla alışıyor insan.. Bu olay insana; beddua etmemeyi ve sevdiği insanların hayatlarıyla ilgilenmemeyi öğretiyor.. :)
Umarım daha ilerisi olmaz; avuç içlerinize dikkat edin bir süre..
Beni analiz etsene cnmarkadaşlar bilmiyorum psikolojik rahatsızlıgım varmı insanız olabilirde ama kendimde herhangi bi tuhaflık hissetmiyorum sadece anlatmak istediğim şöle bi özet geçeyim diyorum.. yaklaşık bir yıldır arkadaşlarıma göre özel yetenek bana göre rahatsız edici bi durum ama yinede açıklıyım insanları analiz etmek onlar hakkında ne dersem ne söylersem bilmediğim halde tahmin olarak bile olsa tuttugu misal msnde arkadaşımla konuşuyoruz bana sevgilisinin fotografını yolladı hemen çocuk hakkında geçmişe dair şeyler söyleyebildiğim.. bu benim sinirime dokunuyo ve dediklerim çıkıyo tanımadıgım insanlara fal bakıyorum mesela öylesine ama ne dersem tutuyo ve bana yönlendirdikleri soru sen karışık mısın? uğraşıyo musun? onlarmı sölüyo? tarzında çok rahatsız oluyorum altıncı his diye bişi olduguna inanmıyorum mesela gözlerimi kapatıp dinlendiğimde biri geliyo gözümün önüne ve o insanın o an ne yaptıgı o kişiye sordugumda sen nerden biliyosun diyo biri yalan attıgında hissediyorum birinin geleceğini hissediyorum bunlar çok tuhaf geliyo psikolojik olsa bilmem bu kadar bilmem imkansızz...varmı böle şeyleri olanlar bi yardımcı olsanız eleştiriyede açığım ama dikkat çekmek değil amacım sadece anlattım..
Kizlar siz hala netyrmisiniz burays gelirseniz yazin bana ysamerhaba ben kozmik bilinçle dogmuş biri olarak ve bunu 19 yaşında ögrenmiş biri olarak hiçbirşeyin tesadüf olmadıgınıda biliyorum şuan bunu okuyup sana yazma geregi duymam bile tesadüf degil bu yeteneklerin seni rahatsız etmesinin altında yatan sebep tam olarak neyi neden yaptıgını bilmiyor olman olabilir böyle bir horoskopun vardır belkide dilersen sana özel olarak yorum yaparım daha sonra depresif bir dönemden geçiyorsundur belkide bu yeteneklerin sana anlatmak istedigi birşey var.