Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben 3. gün 7 ve 9 hücreli transfer oldum. Tuttu çok şükür.Merhaba kızlar dün transfer oldum 3. Gün 6 hücreli tek embriyo bu 3. Tedavim daha önce hiç transfer olamamıştım 25 yaşındayım bu şekilde bi transfer olup sağlıklı gebe kalan geçiren var mıdır umut ışığı arıyorum diyebiliriz![]()
Merhaba 5. Gün embriyosu çift transfer edildi benimde 9. Günüm dün gece ve sabah idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm pozitif şükür pazartesi kan vereceğim dua edeceğim size bol bol zikir çekin benim hergünüm zikirle ve Meryem suresini tv den açıp dinlemekle geçtiMerhaba kızlar dün transfer oldum 3. Gün 6 hücreli tek embriyo bu 3. Tedavim daha önce hiç transfer olamamıştım 25 yaşındayım bu şekilde bi transfer olup sağlıklı gebe kalan geçiren var mıdır umut ışığı arıyorum diyebiliriz![]()
Çokk teşekkür ederim Allah razı olsunMerhaba 5. Gün embriyosu çift transfer edildi benimde 9. Günüm dün gece ve sabah idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm pozitif şükür pazartesi kan vereceğim dua edeceğim size bol bol zikir çekin benim hergünüm zikirle ve Meryem suresini tv den açıp dinlemekle geçti
Çokk teşekkürMerhaba 5. Gün embriyosu çift transfer edildi benimde 9. Günüm dün gece ve sabah idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm pozitif şükür pazartesi kan vereceğim dua edeceğim size bol bol zikir çekin benim hergünüm zikirle ve Meryem suresini tv den açıp dinlemekle geçti
Merhaba 5. Gün embriyosu çift transfer edildi benimde 9. Günüm dün gece ve sabah idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm pozitif şükür pazartesi kan vereceğim dua edeceğim size bol bol zikir çekin benim hergünüm zikirle ve Meryem suresini tv den açıp dinlemekle geçti
Ikiside tuttu muMerhaba ben 3. gün 7 ve 9 hücreli transfer oldum. Tuttu çok şükür.![]()
O haftaya belli olacak bakalımÇokk teşekkür
Ikiside tuttu murabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
O zaman siz transfer olalı 11 gün olmuş test yaptırdınız mı ben bugün test verdim 26 sında olmuştum negatif çıktıBende 24 Eylül de transfer oldum 3.gün embriyosu 6 ve 7 hücreli çift transfer oldum bugün 5.günüm inşallah hepimizin ki pozitif olur Allahım emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah
Test günüm yarın 12 günde vermemi söyledi doktor üzüldüm hayırlısı olsun inşallah bi dahaki deneme de olur Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasınO zaman siz transfer olalı 11 gün olmuş test yaptırdınız mı ben bugün test verdim 26 sında olmuştum negatif çıktı![]()
Amin inşallah sizin olumlu olur Salı günü asıl test günüm bende tekrar kan vericem burdan bana da haber verin sonucu lütfenTest günüm yarın 12 günde vermemi söyledi doktor üzüldüm hayırlısı olsun inşallah bi dahaki deneme de olur Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Test günüm yarın 12 günde vermemi söyledi doktor üzüldüm hayırlısı olsun inşallah bi dahaki deneme de olur Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş birakmasO zaman siz transfer olalı 11 gün olmuş test yaptırdınız mı ben bugün test verdim 26 sında olmuştum negatif çıktı![]()
Pozitif çift çizgi demişsiniz okudum şimdi sonradan niye negatif oldu geç tutunmuş olabilir mi değeriniz kaç çıktı 50 üzeri hamilelik diyorlar ama 17,15 değerlerle başlayanlar varO zaman siz transfer olalı 11 gün olmuş test yaptırdınız mı ben bugün test verdim 26 sında olmuştum negatif çıktı![]()
Amin inşallah sizin olumlu olur Salı günü asıl test günüm bende tekrar kan vericem burdan bana da haber verin sonucu lütfen![]()
Tabi ki veririmAmin inşallah sizin olumlu olur Salı günü asıl test günüm bende tekrar kan vericem burdan bana da haber verin sonucu lütfen![]()
Yok hiç pozitif görmedim ben maalesef keşke bugün kan verdim negatif ama bi ümit 12. Günümde tekrar edicemTest günüm yarın 12 günde vermemi söyledi doktor üzüldüm hayırlısı olsun inşallah bi dahaki deneme de olur Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş birakmas
Pozitif çift çizgi demişsiniz okudum şimdi sonradan niye negatif oldu geç tutunmuş olabilir mi değeriniz kaç çıktı 50 üzeri hamilelik diyorlar ama 17,15 değerlerle başlayanlar var
Nasip değilmiş demek ki hangi şehirdesiniz hastane falan neresi bende 30 yaşındayım daha önce doğum yaptım bu ilk tüp bebek denememYok hiç pozitif görmedim ben maalesef keşke bugün kan verdim negatif ama bi ümit 12. Günümde tekrar edicem
Konya dayım devlet hastanesinde denedim hep ne kadar güzel bi evladınız varNasip değilmiş demek ki hangi şehirdesiniz hastane falan neresi bende 30 yaşındayım daha önce doğum yaptım bu ilk tüp bebek denemem
Ücret ne kadar aldılar çok teşekkür ederim Allah inşallah sana da nasip edicek umudunu yitirmeKonya dayım devlet hastanesinde denedim hep ne kadar güzel bi evladınız var25 yaşındayım ben 4,5 yıllık evliyim 3.tedavimi olmuştum
Ben hastaneye 10 bin ilaçlara 20 bin verdim bu tedavide öncekiler daha az dı tabi fiyat olarak yıl geçtikçe zam geldi ilaçlara amin inşallahÜcret ne kadar aldılar çok teşekkür ederim Allah inşallah sana da nasip edicek umudunu yitirme
Hangi hastaneydi şehir hastanesine gittinmiBen hastaneye 10 bin ilaçlara 20 bin verdim bu tedavide öncekiler daha az dı tabi fiyat olarak yıl geçtikçe zam geldi ilaçlara amin inşallah![]()
Evet şehir hastanesinde oldum hepsiniHangi hastaneydi şehir hastanesine gittinmi