• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 hücreli 3. Gün embriyosu

gzmdpreli

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
9
3
6
24
Merhaba kızlar dün transfer oldum 3. Gün 6 hücreli tek embriyo bu 3. Tedavim daha önce hiç transfer olamamıştım 25 yaşındayım bu şekilde bi transfer olup sağlıklı gebe kalan geçiren var mıdır umut ışığı arıyorum diyebiliriz🥹🌸

Merhaba kızlar dün transfer oldum 3. Gün 6 hücreli tek embriyo bu 3. Tedavim daha önce hiç transfer olamamıştım 25 yaşındayım bu şekilde bi transfer olup sağlıklı gebe kalan geçiren var mıdır umut ışığı arıyorum diyebiliriz🥹🌸
Merhaba ben 3. gün 7 ve 9 hücreli transfer oldum. Tuttu çok şükür.😍

Merhaba 5. Gün embriyosu çift transfer edildi benimde 9. Günüm dün gece ve sabah idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm pozitif şükür pazartesi kan vereceğim dua edeceğim size bol bol zikir çekin benim hergünüm zikirle ve Meryem suresini tv den açıp dinlemekle geçti

Merhaba 5. Gün embriyosu çift transfer edildi benimde 9. Günüm dün gece ve sabah idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm pozitif şükür pazartesi kan vereceğim dua edeceğim size bol bol zikir çekin benim hergünüm zikirle ve Meryem suresini tv den açıp dinlemekle geçti
Çokk teşekkür ederim Allah razı olsun

Çokk teşekkür
Merhaba ben 3. gün 7 ve 9 hücreli transfer oldum. Tuttu çok şükür.😍
Ikiside tuttu mu 😍 rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

Bende 24 Eylül de transfer oldum 3.gün embriyosu 6 ve 7 hücreli çift transfer oldum bugün 5.günüm inşallah hepimizin ki pozitif olur Allahım emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah

Back
X