Çok sağolunMaşallah cok güzel çıkmış değeriniz :) Sağlıkla katlanarak artsın :)
Transferi 29 eylülde oldunuz o zaman.. döngünüzün kaçıncı günüydü acaba eylül regl baslangıcınız ne zamandı ? Ben de kendiminkini hesaplamaya çalılşıyorum da bir yandan ondan sordum :)
Teşekkür ederim cevabınız için inşallah bu sefer istediğiniz gibi sonuçlansın. Benimkiler 5. güne hiç gidemedi direk 3te kaldılar :) Baklım hayırlısı hepimiz için. Bekleyen herkes için sağlıkla olsun inşallahÇok sağolunevet 29 eylüldü. Son adet tarihiminde başlangıcı 15 eylüldü. 3.gün embriyosu. Bu arada bu üçüncü denemem. Daha önce 5.gün embriyosu transfer edilmişti.
Bazen 3 demekki daha iyi olabiliyor. Hep olumsuz düşüncelerim vardı 5.gün hep daha iyi gibi konuşuluyor. Ama tutmak isteyince tutuyor. Canınızı sıkmayın hiçTeşekkür ederim cevabınız için inşallah bu sefer istediğiniz gibi sonuçlansın. Benimkiler 5. güne hiç gidemedi direk 3te kaldılar :) Baklım hayırlısı hepimiz için. Bekleyen herkes için sağlıkla olsun inşallah
Hcg 20 te kaçıncı gün ulaşmıştınızO markayı bilmiyorum ben predictor ile yapmistim yarin sabah onunla deneyin isterseniz cok hassas o. Benimki kimyasal dönmüştü maalesef ama hcg 20 seviyesindeyken bile bu sekilde çizgi beliriyordu
Kimyasal gebelik olduğu zamangormustum değerim düşmeye başladığı zaman. İnşallah hiç kimse o sekilde görmez degeriniHcg 20 te kaçıncı gün ulaşmıştınız
Çok geçmiş olsun üzüldüm güzel bir gebelik nasip olsun tez zamandaKimyasal gebelik olduğu zamangormustum değerim düşmeye başladığı zaman. İnşallah hiç kimse o sekilde görmez degerini
Sonucu aldınız mı?Bende 24 Eylül de transfer oldum 3.gün embriyosu 6 ve 7 hücreli çift transfer oldum bugün 5.günüm inşallah hepimizin ki pozitif olur Allahım emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah
Konya dayım devlet hastanesinde denedim hep ne kadar güzel bi evladınız var25 yaşındayım ben 4,5 yıllık evliyim 3.tedavi
Aynı hastanede tedavi görüyoruz ama hastane koşullarından emin olamıyorum sizin süreciniz nasıl ilerliyor?Evet şehir hastanesinde oldum hepsini
Maalesef negatif tutmadıAynı hastanede tedavi görüyoruz ama hastane koşullarından emin olamıyorum sizin süreciniz nasıl ilerliyor?
Merhaba kızlar dün transfer oldum 3. Gün 6 hücreli tek embriyo bu 3. Tedavim daha önce hiç transfer olamamıştım 25 yaşındayım bu şekilde bi transfer olup sağlıklı gebe kalan geçiren var mıdır umut ışığı arıyorum diyebiliriz
Bende konya dayim ve 2. Cocugum icin tup bebek oneriliyor ucretleri nedir ozellerle ayni mi ya da burası devlet neleri karsiliyor bilgi verirmisinzAynı hastanede tedavi görüyoruz ama hastane koşullarından emin olamıyorum sizin süreciniz nasıl ilerliyor?
Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur diyelim ama negatif sonuç almak yıpratıcı diğer transferiniz için dua edelim inşallahMaalesef negatif tutmadı
Artık tüp bebek düşünmüyorum bana bi şey oldu namaza başladım bi anda ve dua ediyorum herşey Rabbimin elinde ol derse imkansız görünen olur Allahım bana da versin isteyen herkese de versin imtihanımızı kolaylaştırsın inşallahRabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur diyelim ama negatif sonuç almak yıpratıcı diğer transferiniz için dua edelim inşallah
Ben 3. Gub emrbiyosu 6 ve 7 hucreli çift transfer oldum. 11. Gub beta 57 cikti 13. Gun 152 çıktı hangisinin tuttugunu bilmiyroum inşallah sizinde sonunuz guzel olurMerhaba kızlar dün transfer oldum 3. Gün 6 hücreli tek embriyo bu 3. Tedavim daha önce hiç transfer olamamıştım 25 yaşındayım bu şekilde bi transfer olup sağlıklı gebe kalan geçiren var mıdır umut ışığı arıyorum diyebiliriz
Merhabalar umarım süreciniz olumlu sonuçlanırBende şuan şehir hastanesi nde basladım tüp bebeğe gonalf 900 menopur 75 verdiler tüp bebek raporu cıkartık menopur ödemedi 10 bin tuttu gonalf da ilaç katkı payı 2 bin aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?