M Mblog Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2025 517 139 18 30 Bugün 13:06 Konu Sahibi Konu Sahibi gzmdpreli #41 oyal1234 .!.: Kan vermeden güvenemeyeceğim sanırım Genişletmek için tıkla... Ama varrrr ki ya benim de 3.gün embriyolarım çift 6 ekimde transfer oldum gün bekliyoruz
oyal1234 .!.: Kan vermeden güvenemeyeceğim sanırım Genişletmek için tıkla... Ama varrrr ki ya benim de 3.gün embriyolarım çift 6 ekimde transfer oldum gün bekliyoruz
floriaa Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2025 600 215 18 34 Bugün 13:09 Konu Sahibi Konu Sahibi gzmdpreli #42 Mblog .!.: Ama varrrr ki ya benim de 3.gün embriyolarım çift 6 ekimde transfer oldum gün bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Merhaba umarım sağlıkla tutunsunlar. Dondurulmuş muydu ? Regl baslangıcından itibaren kacıncı günde trnsfer oldunuz acaba :)
Mblog .!.: Ama varrrr ki ya benim de 3.gün embriyolarım çift 6 ekimde transfer oldum gün bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Merhaba umarım sağlıkla tutunsunlar. Dondurulmuş muydu ? Regl baslangıcından itibaren kacıncı günde trnsfer oldunuz acaba :)
M Mblog Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2025 517 139 18 30 Bugün 13:18 Konu Sahibi Konu Sahibi gzmdpreli #43 floriaa .!.: Merhaba umarım sağlıkla tutunsunlar. Dondurulmuş muydu ? Regl baslangıcından itibaren kacıncı günde trnsfer oldunuz acaba :) Genişletmek için tıkla... Merhaba aminnn. Yok hayır taze transferdi adetimin 2.günü yumurta büyütmeye başlandı 8.günü bitti 10.gününde de opu oldu Cuma gününe denk geldi pazartesi de yani 13.günü transfer oldu
floriaa .!.: Merhaba umarım sağlıkla tutunsunlar. Dondurulmuş muydu ? Regl baslangıcından itibaren kacıncı günde trnsfer oldunuz acaba :) Genişletmek için tıkla... Merhaba aminnn. Yok hayır taze transferdi adetimin 2.günü yumurta büyütmeye başlandı 8.günü bitti 10.gününde de opu oldu Cuma gününe denk geldi pazartesi de yani 13.günü transfer oldu
O oyal1234 Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2024 55 11 8 27 Bugün 13:29 Konu Sahibi Konu Sahibi gzmdpreli #44 Mblog .!.: Ama varrrr ki ya benim de 3.gün embriyolarım çift 6 ekimde transfer oldum gün bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Ya o kadar çok yalancı pozitif yorumu gördüm ki o yüzden inanamamadım. Ama kaset testlerde yanlış çıkma ihtimali daha düşükmüş sanırım
Mblog .!.: Ama varrrr ki ya benim de 3.gün embriyolarım çift 6 ekimde transfer oldum gün bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Ya o kadar çok yalancı pozitif yorumu gördüm ki o yüzden inanamamadım. Ama kaset testlerde yanlış çıkma ihtimali daha düşükmüş sanırım
M Mblog Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2025 517 139 18 30 Bugün 13:40 Konu Sahibi Konu Sahibi gzmdpreli #45 oyal1234 .!.: Ya o kadar çok yalancı pozitif yorumu gördüm ki o yüzden inanamamadım. Ama kaset testlerde yanlış çıkma ihtimali daha düşükmüş sanırım Genişletmek için tıkla... Evet doğru
oyal1234 .!.: Ya o kadar çok yalancı pozitif yorumu gördüm ki o yüzden inanamamadım. Ama kaset testlerde yanlış çıkma ihtimali daha düşükmüş sanırım Genişletmek için tıkla... Evet doğru
O oyal1234 Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2024 55 11 8 27 Bugün 15:33 Konu Sahibi Konu Sahibi gzmdpreli #46 Mblog .!.: Evet doğru Genişletmek için tıkla... Bu predictor Eklentiler IMG_4899.webp 88,1 KB · Görüntüleme: 2
M Mblog Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2025 517 139 18 30 Bugün 15:33 Konu Sahibi Konu Sahibi gzmdpreli #47 oyal1234 .!.: Bu predictor Genişletmek için tıkla... Harika olmuş olmuş vallahi hayırla kucağına al inşallah canım darısı bana
oyal1234 .!.: Bu predictor Genişletmek için tıkla... Harika olmuş olmuş vallahi hayırla kucağına al inşallah canım darısı bana
O oyal1234 Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2024 55 11 8 27 Bugün 15:44 Konu Sahibi Konu Sahibi gzmdpreli #48 Mblog .!.: Harika olmuş olmuş vallahi hayırla kucağına al inşallah canım darısı bana Genişletmek için tıkla... İnşallah canım çok sağol. Seninde inşallah güzel haberlerini alırız
Mblog .!.: Harika olmuş olmuş vallahi hayırla kucağına al inşallah canım darısı bana Genişletmek için tıkla... İnşallah canım çok sağol. Seninde inşallah güzel haberlerini alırız
M Mblog Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2025 517 139 18 30 Bugün 15:45 Konu Sahibi Konu Sahibi gzmdpreli #49 oyal1234 .!.: İnşallah canım çok sağol. Seninde inşallah güzel haberlerini alırız Genişletmek için tıkla... İnşalllah
oyal1234 .!.: İnşallah canım çok sağol. Seninde inşallah güzel haberlerini alırız Genişletmek için tıkla... İnşalllah