6 senelik ilişki aile yüzünden istemeden bitmeli mi?

yaryarennnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
106
43
98
6 senelik birr ilişkim var ayrı şehirlerdeyiz ben okuyorum erkek arkadaşım memur. Kendisi gerçekten dürüst ve iyi bir insan bana karşı hatası oldu(aldatma tek gecelik) ama üstüne başka hata yapmadığına eminim. Annem benim en yakın arkadaşımdır ayrıca anneme bu konuyu açtım hatta erkek arkadaşımla konuştular ve bu evliliğin olmaması gerektiğini bitirmemi söylüyor annem. Ne yapmalıyım nasıl ayrılmalıyım yaşı 30 oldu yaklaşık 3 sene uğraştık daha çok bekletmek istemiyrum

Mesajınızı okuyunca sizi de çok istekli görmedim ben.
Acaba o hatayı haklı olarak unutamadığınız için bir yandan ayrılığa istekli olabilir misiniz?

Kesinlikle haklısnız asla unutamadım tekrarlanmayacağına inanıyorum ama unutamadım
Devam ederseniz unutamayacaksınız da.
Kimdi? Nasıl dokundu ona?
Bu sorularla hayat geçer mi?
Bir de " Bunca sene beklettim nasıl ayrılmak istedığimi söylerim?" demişsiniz. Iki kişi bir ilişki yaşamışsınız, evleneceğinize dair senet mi imzaladınız ki bekletmek olsun? Yürütemediğinizi ve ayrılmak istediğinizi dile getireceksiniz olup bitecek.

Keşke bi açığını yakalasam da bu ilişki bitse diyorum inanabiliyo musunuz? Çok vicdan yapıyorum anlaşılan

Keşke bi açığını yakalasam da bu ilişki bitse diyorum inanabiliyo musunuz? Çok vicdan yapıyorum anlaşılan
Anlıyorum geçirdiğiniz yıllar için sorumluluk hissediyorsunuz.
Ama bahsettiğiniz düşünceler bile ayrılmak için sebep.
" Yaşananlar hep aklımda, ayrılmak için açık aramaya başladım." demeniz bile aklı başında bir insanın anlayabileceği bir ayrılık sebebi.
Içinizde bitmek uzere olan ilişkinizden çok kendinizi düşünmenizi tavsiye ederim.
Sonuçta siz bunları düşunürken karşı taraf her şey gülluk gülistanlık sanıyor.

Çok teşekkür ediyorum düşüncelerime netlik kazandırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…