- 6 Kasım 2016
- 106
- 43
- 98
- Konu Sahibi yaryarennnn
-
Aldatılmışsınız.
Bu bir boşanma sebebi iken, siz evlenmeyi mi düşünüyorsunuz?
İronik...[/QUOTE
Üzerinden 4 sene geçti ve bu 4 sene de ciddi düzelmesi fedakarlıkları oldu ama benim ayrılmada düşünmemi etki eden faktörlerden birisi tabiki bu. Sadece bunca sene bekletip ben ayrılmak istiyorum nasıl diyeceğim
Kesinlikle haklısnız asla unutamadım tekrarlanmayacağına inanıyorum ama unutamadımMesajınızı okuyunca sizi de çok istekli görmedim ben.
Acaba o hatayı haklı olarak unutamadığınız için bir yandan ayrılığa istekli olabilir misiniz?
Haklısınız. Teşekkür ederimSize daha evlenmeden ihanet eden birine ilerde nasıl guveneceksiniz?Kendinize bunu yapmayın..
Devam ederseniz unutamayacaksınız da.Kesinlikle haklısnız asla unutamadım tekrarlanmayacağına inanıyorum ama unutamadım
Keşke bi açığını yakalasam da bu ilişki bitse diyorum inanabiliyo musunuz? Çok vicdan yapıyorum anlaşılanDevam ederseniz unutamayacaksınız da.
Kimdi? Nasıl dokundu ona?
Bu sorularla hayat geçer mi?
Bir de " Bunca sene beklettim nasıl ayrılmak istedığimi söylerim?" demişsiniz. Iki kişi bir ilişki yaşamışsınız, evleneceğinize dair senet mi imzaladınız ki bekletmek olsun? Yürütemediğinizi ve ayrılmak istediğinizi dile getireceksiniz olup bitecek.
Anlıyorum geçirdiğiniz yıllar için sorumluluk hissediyorsunuz.Keşke bi açığını yakalasam da bu ilişki bitse diyorum inanabiliyo musunuz? Çok vicdan yapıyorum anlaşılan
Vicdan böyle insanlara yapilmaz.Unutamiyorum sindiremiyorum diyip bitir, çoktan haketmisKeşke bi açığını yakalasam da bu ilişki bitse diyorum inanabiliyo musunuz? Çok vicdan yapıyorum anlaşılan
Çok teşekkür ediyorum düşüncelerime netlik kazandırdınızAnlıyorum geçirdiğiniz yıllar için sorumluluk hissediyorsunuz.
Ama bahsettiğiniz düşünceler bile ayrılmak için sebep.
" Yaşananlar hep aklımda, ayrılmak için açık aramaya başladım." demeniz bile aklı başında bir insanın anlayabileceği bir ayrılık sebebi.
Içinizde bitmek uzere olan ilişkinizden çok kendinizi düşünmenizi tavsiye ederim.
Sonuçta siz bunları düşunürken karşı taraf her şey gülluk gülistanlık sanıyor.
E açığı var işte, daha nasıl bir açık arıyorsunuz ki anlamadım!!!Keşke bi açığını yakalasam da bu ilişki bitse diyorum inanabiliyo musunuz? Çok vicdan yapıyorum anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?