- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
- Konu Sahibi yaryarennnn
-
6 senelik birr ilişkim var ayrı şehirlerdeyiz ben okuyorum erkek arkadaşım memur. Kendisi gerçekten dürüst ve iyi bir insan bana karşı hatası oldu(aldatma tek gecelik) ama üstüne başka hata yapmadığına eminim. Annem benim en yakın arkadaşımdır ayrıca anneme bu konuyu açtım hatta erkek arkadaşımla konuştular ve bu evliliğin olmaması gerektiğini bitirmemi söylüyor annem. Ne yapmalıyım nasıl ayrılmalıyım yaşı 30 oldu yaklaşık 3 sene uğraştık daha çok bekletmek istemiyrum
Öyle yapacağım..Biz kadınlar olarak belli bir yaştan sonra çökmeye başlıyoruz. Bu erkekler için aldatma bahanesi oluyor hele daha evlenmeden aldatan bi erkeğin, yaşınız ilerledikçe aldatma ihtimali çok daha fazla olur.
O güven çemberi bir kere kırıldıysa gerisi büyük ihtimalle gelir.
Lütfen kaç senelik olursa olsun ilişkinizi bitirin. Ben aldatmanı unutamadım deyin, bahaneler bulun. Kendinize bunu yapmayın lütfen
Bakmayacaktı. Ben başkasının elini tutan bi kızla asla evlenmem diyen birisi bunu nasıl affetsinSen bir kerelik de olsa onu aldatsan o yüzüne bakar miydi acaba?Bunu düşün..
Kesinlikle kalbim demese bişe duymak istediğim cümleler6 senelik ilişki aile yüzünden değil, sevgilinizin sadakatsizligi yüzünden istemeden bitiyor.
Başkasının elini tutan kızla evlenmem diyor ama kendi tek gecelik de olsa işini yürütmüş. Ben zaten her zaman yok bakire olmayan kizla evlenmem, yok daha önce sevgilisi olmuş kızla evlenmem, açık kızla evlenmem bu tarz saçma kriterleri olan adamlardan korkuyorum. Kendileri genelde bir haltlar yiyip ,böyle kapamaya çalışıyorlar.Bakmayacaktı. Ben başkasının elini tutan bi kızla asla evlenmem diyen birisi bunu nasıl affetsin
Geçmişinde yapmadığı hata kalmamış şimdi düzelse neye yarar değil mi? HaklısınızBaşkasının elini tutan kızla evlenmem diyor ama kendi tek gecelik de olsa işini yürütmüş. Ben zaten her zaman yok bakire kizla evlenmem, yok daha önce sevgilisi olmuş kızla evlenmem, açık kızla evlenmem bu tarz saçma kriterleri olan adamlardan korkuyorum. Kendileri genelde bir haltlar yiyip ,böyle kapamaya çalışıyorlar.
Sizden önce yaşamış olsa , takilmayin sizi alakadar etmez derdim ama burda aldatma söz konusu. Affetmeyin.Geçmişinde yapmadığı hata kalmamış şimdi düzelse neye yarar değil mi? Haklısınız
O kendini affettirmek istedi miAldatıldığım için ilişkimi bitirirdim.
Başka bahaneye gerek yok.
Affı olmayan şey,insanlar bu sebepten yuva yıkıyor,siz nasıl kuracaksınız?
Bitirmek en makul karar.
Kim?O kendini affettirmek istedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?