6 senelik ilişki aile yüzünden istemeden bitmeli mi?

4 sene önce affetmişsin
Sanırım sorunun aldatmış olması değil
Adam pek güven vermedi ama devam etmek istiyorsan bu konuda kimseye bişey söylemek düşmez

Aldatilmissin başka bir sebebe ihtiyacın var mı ayrılmak için ?
Sen aldatsaydin aynı şeyi o da yapacak miydi ?
Affedecek miydi tek gecelikte olsa :)

Tam da böyle...

bunun yasal olmadığını ve kanunen suç olduğunu hadi siz bilmiyordunuz da adam da mı bilmiyordu. 24 yaşında yetişkin bi erkeğin 16 yaşında çocukla işi ne?

üstelik aldatma var.

senin yaşın da hala 22.

annen istememekte haklı.

nereden buluyorsunuz bu ahlaksız adamları bilmem.

Bence bu yorumunuz çok saçma. O yaşta bi insanın arkadaşı olabilir ve bu sevgiye dönüşebilir. Burada teceavüz de yok. Dizilerde bile yıllaar yıllar liseli gençlerin aşk hayatını izledik bence bu yaş farkı sorun etmeniz çok saçma. O yaşlarda insan herşeyin fatkında fakat cahil olur

anneler her zaman hisseder, annenizi dinleyin ve evlenmeyin. daha sonra çok pişman olursunuz. anneler herşeyin en iyisini bilir.

evet cahil olur 16 yaşındaki çocuk. bende bundan bahsediyorum.
kanunen de sakıncalıdır.
benim yorumum saçma değil.

Yorum yapan arkadaş gayet mantıklı yazmış,16 yaşında tabiki erkek arkadaşınız olabilir ama kendi yaşıtız ise.24 yaşındaki bir yetişkinin 16 yaşındaki bir çocukla çıkmasını masumlaştıramazsınız.Ha 22 yaşında birinin 30 yaşında biriyle görüşmesine kimse karışmaz bu artık tercih meselesidir.

Evlenmeden bir gecelik ilişki yaşayan evlendikten sonra neler yapmaz. Hata deyip geçtiğin şeyin ne oldugunun farkinda misin. Adam senin kadinlik onurunu gururunu bir gecelik zevk uğruna almış ayaklarının altına çiğnemiş. Bravo evlen tabi

Kimse de sormamis ki aldatildigini nasil ogrendin? Ben cok merak ettim acikcasi
Bir de bekletmek istemiyorum falan yazmissin tatlim yapma gozunu seveyim.. Ogrendigin anda bitirmen gerekirdi aslinda..

Gerci daha yazmama gerek yok sanirim sende yorumlar sonrasi ayrilmayi dusunuyorsun.. Daha genceciksin ne insanlar cikacak karsina bir bilsenn :)

Cevabınız için çok teşekkür ederimm içimi rahatlattınız. Aldatma olayını kendisi 1 hafta sonra bana söyledi. Keşke affetmeseydim diyorum şimdi üzerinden 4 yıl geçti kötü bir durum da hiç tekrarlanmadı ama unuttum mu hayır. Yol yakınken dönmek en manyıklısı olacak ayrıca ailemin onayı brnim için biraz aşktan önce gelir

Evet, simdi uzerinden 4 yil gecmis cirkeflik yapip ozaman ayrilsaydin ya diyebilir. Ailenin karari herseyden onemli oldugunu soyle, bir an once ayrilmaya calis.. Ve sakin uzulme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…