- 6 Kasım 2016
- 106
- 43
- 98
- Konu Sahibi yaryarennnn
-
HakkısınızArkana bakmadan ayrılır. Bu adamdan sana hayır gelmez. Aldatanın gözü hep dışarıda olur.
Kesinlikle tekrarlanacak,emi olabilirsiniz.Kesinlikle haklısnız asla unutamadım tekrarlanmayacağına inanıyorum ama unutamadım
Evet okuyorum evlilik olsa bile 3 sene sonrAyaryarennnn 22 yaşında mısın?
adam 30 yaşında demişsin.Evet okuyorum evlilik olsa bile 3 sene sonrA
Tam da böyle...adam 30 yaşında demişsin.
6 senelik ilişki.
16-24 yaş?
Fikrim netleşti Aytılmak olCak. Teşekkür ederimAldatilmissin başka bir sebebe ihtiyacın var mı ayrılmak için ?
Sen aldatsaydin aynı şeyi o da yapacak miydi ?
Affedecek miydi tek gecelikte olsa :)
Tam da böyle...
Bence bu yorumunuz çok saçma. O yaşta bi insanın arkadaşı olabilir ve bu sevgiye dönüşebilir. Burada teceavüz de yok. Dizilerde bile yıllaar yıllar liseli gençlerin aşk hayatını izledik bence bu yaş farkı sorun etmeniz çok saçma. O yaşlarda insan herşeyin fatkında fakat cahil olurbunun yasal olmadığını ve kanunen suç olduğunu hadi siz bilmiyordunuz da adam da mı bilmiyordu. 24 yaşında yetişkin bi erkeğin 16 yaşında çocukla işi ne?
üstelik aldatma var.
senin yaşın da hala 22.
annen istememekte haklı.
nereden buluyorsunuz bu ahlaksız adamları bilmem.
Bence bu yorumunuz çok saçma. O yaşta bi insanın arkadaşı olabilir ve bu sevgiye dönüşebilir. Burada teceavüz de yok. Dizilerde bile yıllaar yıllar liseli gençlerin aşk hayatını izledik bence bu yaş farkı sorun etmeniz çok saçma. O yaşlarda insan herşeyin fatkında fakat cahil olur
Bence bu yorumunuz çok saçma. O yaşta bi insanın arkadaşı olabilir ve bu sevgiye dönüşebilir. Burada teceavüz de yok. Dizilerde bile yıllaar yıllar liseli gençlerin aşk hayatını izledik bence bu yaş farkı sorun etmeniz çok saçma. O yaşlarda insan herşeyin fatkında fakat cahil olur
Evlenmeden bir gecelik ilişki yaşayan evlendikten sonra neler yapmaz. Hata deyip geçtiğin şeyin ne oldugunun farkinda misin. Adam senin kadinlik onurunu gururunu bir gecelik zevk uğruna almış ayaklarının altına çiğnemiş. Bravo evlen tabi6 senelik birr ilişkim var ayrı şehirlerdeyiz ben okuyorum erkek arkadaşım memur. Kendisi gerçekten dürüst ve iyi bir insan bana karşı hatası oldu(aldatma tek gecelik) ama üstüne başka hata yapmadığına eminim. Annem benim en yakın arkadaşımdır ayrıca anneme bu konuyu açtım hatta erkek arkadaşımla konuştular ve bu evliliğin olmaması gerektiğini bitirmemi söylüyor annem. Ne yapmalıyım nasıl ayrılmalıyım yaşı 30 oldu yaklaşık 3 sene uğraştık daha çok bekletmek istemiyrum
Cevabınız için çok teşekkür ederimm içimi rahatlattınız. Aldatma olayını kendisi 1 hafta sonra bana söyledi. Keşke affetmeseydim diyorum şimdi üzerinden 4 yıl geçti kötü bir durum da hiç tekrarlanmadı ama unuttum mu hayır. Yol yakınken dönmek en manyıklısı olacak ayrıca ailemin onayı brnim için biraz aşktan önce gelirKimse de sormamis ki aldatildigini nasil ogrendin? Ben cok merak ettim acikcasi
Bir de bekletmek istemiyorum falan yazmissin tatlim yapma gozunu seveyim.. Ogrendigin anda bitirmen gerekirdi aslinda..
Gerci daha yazmama gerek yok sanirim sende yorumlar sonrasi ayrilmayi dusunuyorsun.. Daha genceciksin ne insanlar cikacak karsina bir bilsenn :)
Evet, simdi uzerinden 4 yil gecmis cirkeflik yapip ozaman ayrilsaydin ya diyebilir. Ailenin karari herseyden onemli oldugunu soyle, bir an once ayrilmaya calis.. Ve sakin uzulme.Cevabınız için çok teşekkür ederimm içimi rahatlattınız. Aldatma olayını kendisi 1 hafta sonra bana söyledi. Keşke affetmeseydim diyorum şimdi üzerinden 4 yıl geçti kötü bir durum da hiç tekrarlanmadı ama unuttum mu hayır. Yol yakınken dönmek en manyıklısı olacak ayrıca ailemin onayı brnim için biraz aşktan önce gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?