- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Dersane için erken, konu hakimiyetini takip edin tonguç akademi gibi konu anlatımı ve denemelrin olduğu sitelere üyelik alabilirsiniz, çocuğunuzun durumunu anlamak için oldukça iyi olurDersaneye göndermem gerekirmi lgs için şimdiden.matematik için özellikle yapmasını istediğiniz fayda sağlayacak şeyler neler tecrübeli anneler .çocukları büyüyüp şunu yaptık iyi oldu.yapmadik eksiklik oldu diyeceğiniz bişey varmı
TşklerDersane için erken, konu hakimiyetini takip edin tonguç akademi gibi konu anlatımı ve denemelrin olduğu sitelere üyelik alabilirsiniz, çocuğunuzun durumunu anlamak için oldukça iyi olur
Bende bu sene matematik ten özel ders aldırmak istedim fakat online genelde oluyor.ondan pek zevk almıyor kızım pek verimli olmuyor.yuz yüzü alsa dersahanede tek ders sıkıntı vermiyorlar ve tüm derslere girse maddi açıdan daha uyguna geliyor.Eksik dersi varsa yapamadığı öğretmen bulabilirsiniz biz kardeşime 8.sınıfta özellikle matematik için hoca tuttuk fen lisesini kazandı ama sadece 8de değil her zaman okuması anlaması ve yapabilmesi için destek olunması lazım.
Ben ortaokul öğretmeniyim. Kitap okumak en önemli şey şu anda. Çünkü soyut düşünme dönemine geçti ve zihni okudukça gelişecek. Okumak dikkat süresini de uzatacak.Bayanlar mrb 6. Sınıfa gid n kızım için eğitiminde ne faydalı olur bana yol gösterin.devlet okuluna gidiyor.dersleri fena değil odevlerini düzenli yapar.ama ben geleceği için ne faydalı olur tecrübeli annelerden yardım istiyorum bana akıl verin lütfen.simdiden hepinize tskler
Dilede lisede ağırlık verecegimBen ilkokul ve ortaokul öğrencilerine İngilizce dersi veriyorum, küçük yaşta kavramaları daha iyi oluyor sizde dil ağırlıklı gidebilirsiniz.
Özel hoca tutarsanız evinize gelir dersini anlatır gider bence bi araştırınBende bu sene matematik ten özel ders aldırmak istedim fakat online genelde oluyor.ondan pek zevk almıyor kızım pek verimli olmuyor.yuz yüzü alsa dersahanede tek ders sıkıntı vermiyorlar ve tüm derslere girse maddi açıdan daha uyguna geliyor.
Eğitim sistemimize bak tey teyyyy. Özel dersler dershanelerrrr7. sınıfta dershaneye gitse iyi olur. Ama sudan çıkmış balışa dönmesin. Şimdiden özel ders aldırın. Okuldan sonra ders olmasına alışsın.
Konu sahibi Lgs için şimdiden dershaneye göndereyim mi demiş ben de 6. sınıfın erken olduğunı söyledim, bunun yerine özel ders tercih edilmeli dedim. Konu sahibi ne sorduysa onu cevapladım.Eğitim sistemimize bak tey teyyyy. Özel dersler dershanelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?