• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa esperenzaa S smygnc fattylamb94 fattylamb94
Kızlar ben tartıda 61.00 çıktım
Ama ödem yani giden
Şişliğim vardı biraz indi adetim yaklaşıyor ama yemeyi azalttım diye sanırım
Bugün cezalık bir durumum var bence ceza hak ettim

Annem köye gidecek komşumuz da annemin en sevdiği tatlıdan yapmış daha doğrusu en merak ettiği
Profiterol:KK43: yedirtti bana
Cezam ne ve kaç dakika acaba esperenzaa esperenzaa
Diyete daha yeni yeni adapte oluyosun zamanla reddetmeyi öğrenirsin. Esperenzam keser cezanı şimdi ama bence bu cezalar ödül. Biraz olsun spora alıştırıyo

Oy canım geçmiş olsun ❤️ Dikkat et kendine
200-150 ya da 100lük setler halinde ama nabzı normale dönünce tekrar kaç atlayabilirsem.terliyorsun zaten en iyisi yapıp bitirmek.sonra da duşa girmek☺️Mesela 200 atladıktan sonra nabız normale dönene kadar kol hareketi yapıyorum yaklaşık yarım dk sonra tekrar atlıyorum
Tamam Sultanım süpermiş bu birazdan yürüyüşe çıkıcam duştan önce 1000 tane ip atlarım dediğin gibi yaparım arkasındanda squat ve kol egzersizi tamamdır

Menümü yazayım
Sabah
biberli domatesli yumurta
iki dilim ekmek
Peynir zeytin domates salatalık maydonoz
Arada
Kahve bitter
Oglen
Biberli naneliyogurt ceviz 3tane form kraker
Aksam
Salata yogurt 1tabak yaz türlüsü ve iki uc dilim karpuz
2 dilim ekmek, bitter, kraker ve karpuz hiç olmamış. Tabi ilk günlerin olduğu için normal diyebiliriz. Nasıl bi liste merak ettim :KK49:

İyi akşamlar kızlar
Bugün ki menüm

Sabah
1 h.yumurta
1 kk peynir

Öğlen
1 kase cacık
5 yk t.sote

Akşam
4 yk salata
4 yk patlıcan yemeği
1,5 kase yoğurtlu semizotu (suluydu)

3 lt su,1 kupa çay,1 kupa y.çay
45 dakika plates : 45*2 = 90 puan
7.000 adım : 15*7= 105 puan
20 dakika dans : 20 *2 = 40 puan
Toplam = 235 puan

esperenzaa esperenzaa , fattylamb94 fattylamb94 ve medgic26 medgic26

Geçmiş olsun rakibem neyin var hayırdır
Sağol canım. Ya bilemedim bugün regl 4. Günü ağrım vardı ama birden şiddetlendi sağ kasığıma ve belime sancı girdi çok kötü. Üşüme felan tuttu sıcak su torbasıyla yatıyorum şimdi. Sağ olsun eşim battaniyeyle sardı suyumu önğme getirdi, su torbamı kucağıma verdi karşıma geçti kaşlar küçük emrah modunda bana bakıyor:KK70:
Şaka maka bira önce bayağı panil yaptım bir an acile gitöeyi düşündüm. Genelde 3 gün süren ağrı bı sefer 4. Güne kadar sürdü yarın iyi olurum inşallah. Yürümede kaldı. Kendi kendime nazAr mı değdiriyorum ne

Back
X